Petite Ponpon Baby Beyaz Erkek Bebek Hastane Çıkışı Lohusa Seti

399 TL
Beden: 38
38
37
39
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Petite Ponpon Baby Beyaz Erkek Bebek Hastane Çıkışı Lohusa Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kids Fest Bebe Satıcı Ünvanı: ÖZLEM BİYAN TANRISEVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1907812093000011 Vergi Kimlik Numarası: 1780277820
    Bu ürün Kids Fest Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzün kumaş kalitesi ve işçiliği 1. Sınıftır. Markalı, orjinal, kutulu, 1. Kalite, premium, pamuk lüx bir üründür. Paket içeriği: 1) bebek tulum 2) bebek patik 4) bebek şapka 6) lohusa terlik 7) lohusa taç Ürün kumaş özellikleri: Anti-Alerjik olup, en hassas ciltlerde bile alerjiye sebep olmaz Pamuk ipliğiyle dokunmuştur. Kanserojen madde içermez ürünün yumuşak dokuması çocuğunuza maksimum kullanım konforu sağlar Kumaş, baskı,nakış ve aksesuar kalitesi en üst düzeydedir Üretim yeri: Türkiye doğaldır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver