Petlas 185/60 R14 Tl 82h Imperıum Pt515 ; 22452 (2022 ÜRETİMİ)

2.062,50 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Petlas 185/60 R14 Tl 82h Imperıum Pt515 ; 22452 (2022 ÜRETİMİ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: oto724 Satıcı Ünvanı: İSMAİL KÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4837369729800017 Vergi Kimlik Numarası: 5870037334
    Bu ürün oto724 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • petlas ımperium pt515, petlas’ın ileri teknoloji dijital tasarım teknikleri kullanarak kompakt ve orta segment araçlar için geliştirdiği
  • konforlu ve sessiz bir sürüşle birlikte kullanıcılarına etkin kavrama, buna bağlı olarak yüksek viraj ve fren performansı sunan yüksek performans yaz lastiğidir. Asimetrik sırt desen tasarımı ile kuru ve ıslak zeminde üst düzey bir performans sergileyen petlas ımperium pt515’in dijital ortamda hassas hesaplamalarla özel olarak dizilimi yapılan blokları yol gürültüsünü en aza indirmekte, kullanıcısına üst düzey bir sürüş konforu sunmaktadır. Birbirlerine bağlanarak ekstra kuvvetlendirilmiş omuz blokları üst düzey viraj performansı ve son derece hassas direksiyon tepkisi meydana getiren petlas ımperium pt515 sınıfının benzer ürünlerine nispetle son derece yüksek manevra kabiliyeti sağlamaktadır. Iç inşasında sıfır derece spiral sarım eksiz aramid naylon bant ile takviyeli ikiz çelik kemer kullanılan petlas ımperium pt515 bu hafifliğine karşın son derece mukavemetli kompozit sayesinde viraj ve frenlemelerde meydana gelen baskı ve çekme kuvvetlerine karşı yüksek bir direnç sergileyip enkesit formunu korumaya devam etmektedir. Sağlam omuz yapısı, form stabilitesini koruyan güçlü iç inşası ve hassasiyetle oluşturulan düz lastik konturu ile petlas ımperium pt515 düzensiz aşınmaya karşı benzersiz bir direnç göstererek kullanıcısına uzun bir kilometre ömrü sunabilmektedir. Dört geniş çevresel oluk ve buna bağlı açılı yanal oluklar ile su filmini hızla yarıp zemin ile temasını bir an bile kaybetmeyen petlas ımperium pt515, son derece yüksek kapasitede su tahliyesi sağlayarak suda kızaklamaya karşı benzersiz bir direnç oluşturur. Yüksek hızlarda mükemmel stabilitesi, sert virajlarda üstün kararlılığı, ıslak ve kuru zeminde sergilediği yüksek fren performansı ile sınıfında fark yaratan petlas ımperium pt515, karlı ve buzlanma yapmış zeminlerde ve bu yol şartlarını oluşturacak kadar düşük hava sıcaklıklarında kullanılmaya uygun olarak tasarlanmamıştır. Petlas bu tip yol koşullarının ve yedi derecenin altı sıcaklıkların söz konusu olduğu ağır kış şartlarında üstün performans ve güvenlik özelliklerini yüksek konfor eşliğinde sunarak servis piyasasının öncelikli tercihi haline gelen w651 w601 w671 petlas kış lastiklerini tavsiye etmektedir. Görseldeki beyaz yanak yazıları tanıtım amaçlıdır, satın aldığınız lastikte yanak yazıları siyah olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Yıl 2021
  • Taban Genişliği 185 mm
  • Kesit Oranı 65
  • Jant Çapı 16
  • Mevsim Yaz
Geri Bildirim Ver