Petlas 215/65 R16 98h Snowmaster W651 Üretim Yılı: 2020

2.050 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Petlas 215/65 R16 98h Snowmaster W651 Üretim Yılı: 2020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNEY OTO LASTİK Satıcı Ünvanı: MİKAİL KAÇMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4860100280
    Bu ürün GÜNEY OTO LASTİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petlas Snowmaster W651, Petlas’ın orta segment araçlar ile lüks sedan kullanıcılarının yoğun kar ve aşırı buzlanmanın hakim olduğu ağır kış koşullarında ihtiyaç duydukları hızlı kavrama, istikrarlı tutunma ve yüksek çekiş özelliklerini sunmak üzere geliştirdiği yüksek performans serisi kış lastiğidir. Aşırı düşük yol ve hava sıcaklıklarına karşı sırt bölgesinin optimum esnekliğini muhafaza etmek üzere geliştirilen yenilikçi sırt hamurunda kullanılan nano teknolojik bileşenlerin, bileşiğin çok daha yüksek oranda silika içermesini sağladığı Petlas Snowmaster W651, kuru ve ıslak yol koşullarında sergilediği eşdeğer üstün performans ve sınıfındaki emsallerine nispetle çok daha düşük yuvarlanma direnç değerleri ile kullanıcısına güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan çok yönlü bir üründür. Petlas Snowmaster W651’de kullanılan özgün silika malzeme FST teknolojisi ile rafineleştirilmiştir, nanoteknolojik partiküllerle kontrolsüz ısınmanın da önüne geçilmiştir. Dış yapısında yer alan geniş yanal kanallar ve optimize edilmiş lamel form blokların yoğun karlı zeminlerde hızlı kavrama ve yüksek fren emniyeti sağladığı Petlas Snowmaster W651, kullanıcısına yüksek manevra kabiliyeti sunmakta, asimetrik desen ve diş blok tipi taban yapısı ile benzersiz bir viraj hakimiyeti sergilemektedir. Çevresel üç geniş oluk ve bu oluklara entegre açılı yanal kanallarla son derece yüksek bir drenaj kapasitesi oluşturan Petlas Snowmaster W651, kar, sulu kar, durgun ya da hacimli akış halindeki suyu hızla yararak etkin bir şekilde tahliye etmekte, zemin ile temasını kesintiye uğratmamaktadır. Su ve karda kızaklamaya karşı üstün direnci ile Petlas Snowmaster W651, sadece performansı değil, yol güvenliğini de garanti altına almaktadır. İç yapısında sıfır derece spiral sarım naylon ile takviyelenerek birleştirilmiş ikiz çelik kemer kullanılan Petlas Snowmaster W651, bu esnek, hafif ve bir o kadar da dayanıklı kompozit sayesinde yüksek mukavemetine nispetle düşük bir ağırlığa sahiptir ve bu durum yuvarlanma direnç değerlerinin iyileşmesine yüksek katkı sağlamaktadır. Gerek performans, gerekse güvenlik kabiliyetlerini kullanıcısına sessiz bir konforla sunan Petlas Snowmaster W651, dörtlü setler halinde kullanılmalı, böylelikle sıradışı tutunma kabiliyetlerinin kullanıcı açısından dezavantaja dönüşmesine müsaade edilmemelidir. Görseldeki beyaz yanak yazıları tanıtım amaçlıdır satın aldığınız lastikte yanak yazıları siyah olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Yıl 2020
  • Taban Genişliği 215 mm
  • Kesit Oranı 65
  • Jant Çapı 16
  • Mevsim Kış
Geri Bildirim Ver