6
Tüy Toplama Ürünleri kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Genel Markalar Fur Off Tüy Toplayıcı (çamaşır & Kurutma Makinesi ) Tekli Yeşil Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kurumsal Fatura
35,90 TL
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
500 TL'ye %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
44,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Fur Off Tüy Toplayıcı (çamaşır & Kurutma Makinesi ) Tekli Yeşil Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YENİ HİKAYE Satıcı Ünvanı: GOLDEN CİVİLİZATİON ORGANİZASYON VE ULUSLARARASI DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396065873169182 Vergi Kimlik Numarası: 3960658731
    Bu ürün YENİ HİKAYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fur Off™, evcil hayvan tüylerinin çamaşırlarınızdan uzak tutmaya yardımcı olacak basit, kendi kendini temizleyen yeni nesil bir üründür. Evcil hayvan tüyleri, kazak, ceket, battaniye ve hemen hemen her tekstil ürününe yapışma eğilimindedir. En verimli yıkama ve kurutma sistemlerinde bile, sıvılar, deterjanlar, yumuşatıcılar ve kurutucunun ısısı ve dolaşımı ile uzun bir döngüden sonra tüylerin, giysilerin üzerinden alınmasını gerektirir. Fur Off™ malzemesi gereği, evcil hayvan tüylerini yıkama esnasında geçici olarak tutan esnek, yapışkan bir yüzey sağlar . Evcil hayvan tüylerine yapışır ve su yardımı ile makinenin giderine yönlenmesini sağlar. Fur Off ™ , tüylerin veya herhangi bir maddenin, üzerinde kalıcı olarak yapışmasına izin vermez. FurOff ™un şekli, optimum performans için test edilmiş ve buna göre dizayn edilmiştir. Yıkama veya kurutma esnasında giysilerin arasına sığacak kadar küçüktür ve makinenizin kenarlarına yapışmadan etkili bir yüzey alanına sahip olmasını sağlamak için şekillendirilmiştir. ?Petlux ailesi olarak, satılan her bir Fur Off™ tan elde ettiğimiz gelirlerin %3'ünü anlaşmalı kurumlarla paylaşıyoruz. Aldığınız pakete göre bir yada iki adetten oluşan Fur Off™ 'u tekstil ürünlerinizle birlikte makineye atın. Makinenin en fazla 3/4'ünü doldurduğunuzdan emin olun! Makinenize deterjan eklerken yumuşatıcı kullanmadığınızdan emin olun! Yıkama sonrasında Fur Off™'u makineden çıkarın. Fur OFF'u su ile durulayın ve kurumaya bırakın. Kuruduktan sonra tekrar kullanabilirsiniz. Önemli Notlar: Yıkama sonrasında Fur Off™'un üzerinde tüy kalmaz. Fur Off™, tüyleri makinenizin giderine yönlendirir. Makine giderinizin tıkanmaması için düzenli olarak kontrol ediniz. Fur Off™'u sadece makinelerde değil, gündelik yaşamınızda da kullanabilirsiniz. Fur Off™'u tüylenen kıyafetlerinizin üzerinde gezdirerek, tüyleri toplayabilirsiniz. Daha sonra Fur Off™'u yıkayıp, 3 dakika kurumaya bıraktıktan sonra tekrar tekrar kullanabilirsiniz. Fur Off™ eski makinelerde daha az etki gösterebilir. Etkisini arttırmak için toz deterjan ve yüksek devir ile yıkamayı tercih edebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver