petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması

41,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Petviya Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması SiyahPetviya'nın özel üretimleri arasında yer alan köpek gezdirme ve eğitim tasması son derece kullanışlıdır. Ürün köpeğinizin hem boynuna hem de beline bağlandığı için köpeğin sizleri çekiştirmesine müsaade etmez. Çekişi azalttığı gibi köpeğinizi gezdirirken daha rahat hareket etmenize olanak tanır.Tüm ırk ve yaş köpekler için uygundur. Ayarlanabilir Özelliktedir.Ürün ÖlçüleriGenişlik: 2,5 CmToplam Uzunluk: 165 CmÖlçü: ayarlanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Tip Boyun Tasması
Geri Bildirim Ver

Petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması

Köpek ya da kedi gibi evcil hayvanlar sosyal hayat içerisinde önemli bir yere sahiptir. Bu evcil hayvanların toplum içinde rahat şekilde dolaşmasını sağlamak için iyi bir tasmaya ihtiyaç duyulur. Petviya siyah köpek gezdirme ve eğitim tasması, fonksiyonel tasarımı ile müşterilere kaliteli bir deneyim yaşatır. Ürün, Petviya markası güvencesi ile imal edilerek müşterilerin hizmetine sunulur. Hem bel hem de boyuna bağlanabilen tasarımı ile dikkatleri üzerinde toplar. Çekişi azaltan yapısıyla evcil hayvanların kolay şekilde hareket etmelerine imkan tanır. Kaliteli malzeme içeriğiyle oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Böylelikle müşterilere uzun ömürlü kullanım hizmeti verir. Bunun yanına özel ebatlara sahip tasarımı ile pratik bir kullanımı beraberinde getirir. Petviya markası ile eşsiz bir hizmet elde edebilirsiniz.

  • Bel ve boyuna bağlanabilme
  • Çekiş azaltma kolaylığı
  • Pratik kullanım

Petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması Özellikleri

Petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması Özellikleri

Evcil hayvanlar için kullanılan tasmalar, gezintilerin yanı sıra eğitim amaçlı olarak da kullanılabilir. Bu durumun sağlanmasında tercih edilen tasmanın özellikleri, büyük önem taşır. Petviya markalı kedi ve köpek gezdirme tasması kusursuz özelliklere sahip tasarımı ile müşterilere önemli kolaylıklar sağlar. Ürün, 2.5 cm genişliğe ve 165 cm uzunluğa sahiptir. Tüm ırk ve yaş gruplarındaki evcil hayvanlar için rahatlıkla kullanılabilir. Hem gezinti hem de eğitim amaçlı şekilde kullanılması mümkündür. Ürünün uzunluk ve genişliği hayvanın boyutlarına göre kolaylıkla ayarlanabilir. Çekişi azaltan özel tasarımı ile büyük rahatlık sunar. Dayanıklı malzeme içeriği sayesinde oldukça sağlamdır. Kullanım esnasında evcil hayvan üzerinde rahatsız edici izler bırakmaz. İdeal ebatlara sahip yapısı ile pratik bir kullanım sağlar. Petviya markasına ait gezdirme ve eğitim tasması ile önemli kolaylıklara kavuşabilirsiniz.

Petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması Avantajları

Petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması Avantajları

Çeşitli evcil hayvanların gezdirilmesi ve eğitilmesi noktasında bir tasmaya ihtiyaç duyulur. İyi ve kullanışlı bir tasmanın pek çok avantajı beraberinde getirdiği görülür. Petviya markasının imal ettiği özel gezdirme ve eğitim tasması müşterilere pek çok önemli avantaj sağlar. Petviya köpek tasması, kaliteli malzeme içeriği ile konforlu ve sağlıklı bir kullanım sunar. Ayarlanabilir tasarımı sayesinde her çeşit ve boyuttaki evcil hayvan için rahatlıkla kullanılabilir. Petviya kedi tasması, özel tasarım kumaş yapısı sayesinde evcil hayvanlar üzerinde terleme gibi istenmeyen durumlara sebebiyet vermez. Ürün, çekiş gücünü azaltan yapısı ile önemli bir rahatlık sunar. Fonksiyonel tasarımı sayesinde kolay bir şekilde temizlenebilir. İşlevsel yapısı sayesinde oldukça pratik bir kulllanımı beraberinde getirir. Petviya marka köpek gezdirme ve eğitim tasması ile benzersiz avantajlara sahip olabilirsiniz.

Petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması Fiyatları

Petviya Siyah Köpek Gezdirme ve Eğitim Tasması Fiyatları

Fonksiyonel tasarımı ile göz dolduran Petviya siyah köpek gezdirme ve eğitim tasması fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürün; Petviya markası kalitesi ile müşterilerin beğenisine sunulur. Petviya markası evcil hayvanlar için imal ettiği farklı kalitede ürünler ile dikkat çeker. Beğeni kazanan bu köpek gezdirme ve eğitim tasması hem bel hem de boyuna bağlanabilen şık tasarımı ile müşteriler tarafından büyük ilgi görür. Siyah renk tasarımı ile farklı ve özenli bir görünüm sunar. Ürünü kullananlar pek çok önemli avantaj elde eder. Siz de ürünü satın alarak bu şanslı kişiler arasına dahil olabilirsiniz. Petviya siyah köpek gezdirme ve eğitim tasması yorumlarına göz atıldığında ürünün müşteriler tarafından oldukça beğeni topladığı kolayca görülebilir. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.