Genel Markalar Pet Comfort Delta Leo 18 Köpek Yatağı L 80x105cm

2.327,41 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
L
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pet Comfort Delta Leo 18 Köpek Yatağı L 80x105cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: avrasyamarket Satıcı Ünvanı: KÜBRA KILINÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4570271303
    Bu ürün avrasyamarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yetişkin ağırlığı 26-44Kg arası büyük ırk köpekler için uygun konforlu ve rahat köpek yatağıdır. Ergonomik, şık ve çok rahattır. Büyük ırk köpeklerin yatarken kafalarını, çenelerini yatak kenarlarına yastık olarak dayayabilecekleri bir tasarımdır. Çift taraflı iç yastık. Köpek yatak yüksekliği 22cm. Köpek yatağı iç ölçüleri 53x71cm dir. Yatak kılfı ve iç yastık kılıfı evcil hayvan dostu kadife kumaş. Tüm yatak 1. Kalite elyaf dolguludur. Yatak dış kılıfı ve iç yastık kılıfı çamaşır makinasında 300C’de yıkanabilir. İç yastıkların tamamı çamaşır makinasında ‘Elde Yıkama’ programında yıkanabilir. Özel üretim kaymaz taban. PE poşet içerisinde vakum paketleme Türk Malı Doğru köpek yatağı seçimi için blog yazımızı okumayı unutmayın ltf.

Ürün Özellikleri

  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver