PEVALİN SPEZİAL - El Temizleme Kremi - Boyalı, Yağlı Ve Yapışkan Tüm Cilt Kirlilikleri Için

942,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

PEVALİN SPEZİAL - El Temizleme Kremi - Boyalı, Yağlı Ve Yapışkan Tüm Cilt Kirlilikleri Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sam Pazar Satıcı Ünvanı: SAMPA MADENİ YAĞLAR KİMYEVİ MADDELER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ TİCARET VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0742003340200016 Vergi Kimlik Numarası: 7420033402
    Bu ürün Sam Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PEVALİN SPEZİAL - Boyalı, yağlı ve yapışkan tüm cilt kirlilikleri için el temizleme kremi 1964 yılından beri alanında lider bir Alman markasıdır. Doğal çözücüler ve ovma maddeleri içerir. Etkin temizlik yaparken aynı zamanda içerdiği bitkisel bakım yağları ile cilde sağlık kazandırır. Uluslararası Dermatest kliniği tarafından cilde uygunluğunu onaylanmıştır. Sentetik– Selülozik boyalar, mürekkep, yapıştırıcılar, Katı-Sıvı yağlar, macun, gres, zift, bitüm, reçine vb. tüm cilt kirliklerinde etkili el temizleme kremidir. Ph değeri 5.5 Solvent ve Slikon içermez. Yenilenen formül / Yenilenen kullanım şekli: 1.Kuru ve Kirli ellerinize yeterli miktarda ( fındık büyüklüğünde) Pevalin alın ve tüm ellerinize susuz olarak yayılmasını sağlayın. 2.Şimdi biraz SU ilavesi ile kir çözülene kadar ellerinizi ovalayın. 3.Son olarak ellerinizi durulayın. 4.Pevalin durulama sonrası ellerde bakım yağı bırakır.Bu yağ kısa süre içerisinde cilt tarafından emilecek ve cildin ihtiyacı olan nemi sağlayacaktır. Not: Ürün görselindeki dozaj pompası stok durumuna göre çok az değişkenlik gösterebilir.( renk, şekil..)

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 80 Watt
  • Tip Temizlik Kimyasalı
Geri Bildirim Ver