1
Sürülebilir Çikolata kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme 330 G *3 Ad

337,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364,90 TL
850 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Abdurrahman Tatlıcı Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme 330 G *3 Ad

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-grossmarket Satıcı Ünvanı: ES-AY İHTİYAÇ MADDELERİ TURİZM GIDA İNŞAAT NAKLİYAT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377043897500014 Vergi Kimlik Numarası: 3770438975
    Bu ürün e-grossmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 lü paket
Geri Bildirim Ver

Lezzetli ve Doyurucu Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme 3 Adet

Fındık ülkemizde yetiştirilen önemli gıdalar arasında yer alır. Fındık, en popüler kuruyemişlerden biri olarak düzenli olarak tüketilmektedir. Kakaolu fındık ezmesi, kavrulmuş fındığın öğütülmesiyle ve kakaonun birleşimi ile elde edilir. Önce fındıklar dövülüp kabukları atılır, ardından fırında veya ocakta kavrulma aşamasına geçer. Kavrulduktan sonra kremsi bir kıvama gelinceye kadar öğütülür ve kakao ile birleşmesinin ardından bu ürün elde edilir. Tadıbu kakaolu fındık ezmesi çok besleyici, lezzetli ve doyurucu bir yiyecek seçimidir. Tadı her yaştan insana hitap eder, bu nedenle her kahvaltıda ve öğünde tüketilebilir. Besin değeriyle de öne çıkmaktadır. Kahvaltılarda sıklıkla tüketilmesinin yanı sıra tatlı ürünlerinde de sıklıkla kullanılmaktadır. Sevilerek tüketilen bu ürün 330 gr çam kavanozlarda satışa çıkarılmaktadır. Anne ve babaların çocuklarına atıştırmalık öğün olarak sunduğu bu ürün uzun süreler muhafaza edilerek tüketilme imkanı tanır.

  • Lezzetli
  • Yoğun fındık oranı
  • Doğal içerik

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme İçeriği

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme İçeriği

Tadıbu markası cam kavanozda gün içinde yenebilecek kakaolu fındık ezmesi sunuyor. Böylece cam kavanozlarda yer alan bu ürün kolayca muhafaza edilebilir ve gün içinde istenildiği zaman çıkarılarak tüketilebilir. Tadıbu kakaolu fındık ezmesi 330 gr, yoğun fındık oranı ile pek çok insan için kahvaltının vazgeçilmezi haline geliyor. Bunun yanı sıra çikolatalı fındık ezmesi, kahvaltı veya atıştırmalık sayılabilecek yiyeceklerin içinde veya üzerinde de servis edilmektedir. Ürün, fındıktan yapılan yapısı sayesinde kötü kolesterolün önlenmesine yardımcı olmaktadır. Gün içinde tüketilen bir kaşık dolusu kakaolu fındık ezmesi sayesinde kanınızdaki kötü kolesterol miktarını kontrol edebilirsiniz. Ürün ayrıca A ve C vitaminlerini de içerir. Bu vitaminler göz sağlığı için oldukça faydalı bir besindir. Gözün bozulmasını önlemeye yardımcı olur. Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme 330 G *3 Ad ST0512, A ve C vitaminleri içerdiğinden hafızayı güçlendirmek için de harikadır.

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme Yorumları

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme Yorumları

Tadıbu markasının sunmuş olduğu kakaolu fındık ezmesi, potasyum, kalsiyum, magnezyum ve manganez gibi maddeler içerir. Bu maddeler sayesinde yemek ayrıca bağışıklığı güçlendirir ve vücudun hastalıklara karşı direnç oluşturmasına yardımcı olur. Fındık tozu çok kalsiyum açısından zengin bir besindir. Ürünün yüksek kalsiyum içeriği kemik sağlığı açısından da oldukça faydalıdır. Kilo alma sorunu yaşayan kullanıcılar için ideal bir seçenektir. Fındık yağı da protein açısından yüksektir. Bu özellikler sporcular açısından olmazsa olmazdır. Kahvaltıda tüketilen ürün, günlük beslenme gereksinimleri için çok olumludur. Yüksek lif içeriği, özellikle kahvaltıda doyurucu ve besleyici bir gıda olmasını sağlar. Bağırsaklara da iyi gelir ve kabızlık problemlerini gidermeye yardım eder. Tadıbu kakaolu fındık ezmesi yorumlar açısından oldukça olumlu geri dönüşlere sahiptir. Kullanıcıların severek tükettiği bu ürün beğenileri kazanmaktadır. Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme 330 G *3 Ad kampanya dahilinde sahip olmak ise oldukça kolay işlemler arasında yer alır.

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme Fiyatı

Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme Fiyatı

Tadıbu markası tarafından satışa çıkarılan kakaolu fındık ezme ürünü, tüm öğünlerin kurtarıcı gıdalarından biridir. Kolay bir şekilde ekmeğin üzerine sürülebilen bu ürün acil durumlarda oldukça yardımcı olmaktadır. 3 adet şeklinde satışa çıkarılan bu paket, ekonomik bir yapı sergilemektedir. Uzun süreler yiyebilmenize olanak tanıyan bu paket ile uygun fiyata sahip olabilirsiniz. Tadıbu kakaolu fındık ezmesi fiyatı her bütçeye uygundur. Kahvaltıların ve diğer öğünlerin vazgeçilmezi olan bu ürün, doğal ve lezzetli içeriği ile de beğeni toplamaktadır. Zararlı hiçbir maddenin yer almadığı bu ürün sağlıklı bir kullanım sunmaktadır. Kahvaltıların ve öğünlerin en sevilen çeşidi arasında yer alan bu ürün sayesinde çok kısa bir süre içerisinde kendinize aperatifler hazırlayabilirsiniz. Tadıbu Kakaolu Fındık Ezme 330 G *3 Ad satın al işlemini gerçekleştirmek için Trendyol'a göz atabilirsiniz.