Pfaff Quilt Ambition 630

10.800 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pfaff Quilt Ambition 630

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Singer Dünyası Satıcı Ünvanı: LEYLA MERT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6180370003
    Bu ürün Singer Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • > IDT SİSTEM - HATASIZ DİKİŞ ( Kumaş Katlarını Alttan ve üstten kesinlikle eşit besler ve büzgüyü önler ) > 7.mm GENİŞLİĞİNDE SINIRSIZ DEKORATİF DİKİŞ VE DESENLER > 201 DİKİŞ > DESEN KOMBİNASYONU YAPABİLME ve HAFIZAYA KAYDETME > YARATICI PATCHWORK DİKİŞLERİ > PEDALSIZ ÇALIŞABİLME > HIZ KONTROLÜ YAPABİLME > DOKUNMATİK EKRAN > 14 FARKLI LİSAN > DİKİŞ PROGRAMLARINA KOLAY ERİŞİM > BASKI AYAĞI BASINCINI KUMAŞ KALINLIĞINA GÖRE AYARLAYABİLME > 3 YÖNLÜ AYDINLATMA > İĞNE'Yİ AŞAĞIDA ve YUKARIDA BIRAKABİLME > ÖZEL ÇİFT İĞNE PROGRAMI > DÜĞME BOYUNA GÖRE OTOMATİK İLİK AÇABİLME > OTOMATİK İPLİK TAKICI > OTOMATİK İPLİK KESİCİ > SERBEST KOL SAYESİNDE YUVARLAK DİKİŞLER YAPABİLME > 2 ADET ALFABETİK YAZI FONTU ( A'dan Z' ye ) > GENİŞ DİKİŞ DİKME ALANI ( 20 cm.) > DİKİŞ HIZI 800 Devir/dk > OPSİYONEL DİKİŞ AYAKLARI PFAFF AMBİTİON 630 STANDART DİKİŞ AYAKLARI OA -IDT™ Sistem için Standart Baskı Ayağı Bu ayak genellikle 1,0 mm'den daha büyük dikiş uzunluğundaki düz ve zikzak dikişler için kullanılır. 1A - IDT™ Sistemi için Fantezi Dikiş Ayağı Bu ayak dekoratif dikişler için kullanılır. Ayağın alt kısmındaki kanal, dikişlerin üzerinden düzgün bir şekilde geçmek üzere tasarlanmıştır. 2A - Fantezi Dikiş Ayağı Dikiş uzunluğu 1,0 mm'den daha kısa olan dekoratif dikişler, kısa zikzak dikişler veya diğer genel dikiş işlemlerini yaparken bu ayağı kullanın. Ayağın alt kısmındaki kanal, dikişlerin üzerinden düzgün bir şekilde geçmesi için tasarlanmıştır. IDT™ Sistemi için Gizli Baskı Ayağı Bu ayak gizli kenar kıvırma dikişleri için kullanılır. Ayaktaki uç kısım kumaşı yönlendirir. Ayakta bulunan kırmızı kılavuz kıvırma kenarının katlanmış kısmında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. IDT™ Sistemi için Fermuar Ayağı Bu ayak iğnenin sağına veya soluna yaslanarak fermuar dişlerinin her iki tarafına da yakın dikiş yapılmasını kolaylaştırır. Fermuar dişlerine daha yakın dikiş yapmak için iğne konumunu sağa veya sola kaydırın. Tek Adımlı Düğme İliği Ayağı Bu ayağın arka tarafında düğme iliğinin boyutunu ayarlamak için kullanılan düğme için bir boşluk yer alır. Makine, düğme boyutuna uyacak bir düğme iliği diker. 25 mm'ye kadar olan düğme iliklerini dikmek amacıyla kullanılır. Nakış/Serbest Hareket Ayağı (630) Bu ayak serbest hareketli dikiş için kullanılır. Bu ayak aynı zamanda yama yapmak için de kullanılabilir. IDT™ Sistemine sahip 1/4” kapitone ayağı Bu ayak, parça ekleme için mükemmeldir. İğne ile uç kısmın dış kenarı arasındaki boşluk 1/ 4” (6,3 mm), iğne ile uç kısmının iç kenarı arasındaki boşluk ise 1/8” (3,15 mm) uzunluğundadır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Nakış
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver