3
Alıştırma Bardakları kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Philips Avent Pipetli Bardak 12 Ay 300 ml - Yeşil

441 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (62)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
377,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Pipetli Bardak 12 Ay 300 ml - Yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: dermodies Satıcı Ünvanı: DERMODİES KOZMETİK ITRİYAT ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293097689700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930976897
    Bu ürün dermodies tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Avent Pipetli Bardak +12 Ay 300 ml - Yeşil 12 Ay ve üzeri çocuklar için uygundur
  • BPA İçermez
  • Pipetin sıvıya kolayca ulaşmasını sağlayan eğimli alt kısmı, doğal içme pozisyonunda içmenize olanak tanır
  • Pipet, dökülmeyi önlemek için entegre bir sızdırmaz valfe sahiptir
  • Kaldırılarak açılan kapak, pipeti korur ve hareket halindeyken sızıntıyı önler
  • Az parçalıdır, takılması ve temizlenmesi kolaydır (bulaşık makinesinde yıkanabilir)
  • Küçük bebekler için ideal ergonomik tutma yeri ve yumuşak pipet

Ürün Özellikleri

  • Hacim 300 + ml
  • Materyal Polipropilen
  • Renk Krem
Geri Bildirim Ver

Philips Avent Yeşil Pipetli Bardak 300 Ml Yeni Model

Zaman içerisinde bebeklerin gelişme hızı ile birlikte merakları, öğrenme istekleri de artar. Bu süreçte bir takım zorluklar olabilir. Bunlardan bir tanesi bebeğinizin kendi başına bir şeyler yapabilmeyi istemesidir. Philips avent yeşil pipetli bardak 300 ml yeni model ile bebeğiniz kendi başına su içmeyi öğrenir. Philips pipetli bardak hareketli bir şekilde büyüyen bebeğiniz için oldukça ideal bir seçimdir. Esnek bir pipete sahiptir. Aynı zamanda Philips pipetli bardak ağzı kapalı olan formu sayesinde pipetin düşürülme riskini de önlemiş olur. Bu sayede bebeğinizin yeni alıştırmalarına hijyen eşlik eder. Dilediğiniz zaman bardağın üst kapağını kaldırarak açma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Philips marka bardağın içerisindeki pipet, sıvının son yudumuna kadar içilebilmesine yardım eder. Ayrıca dökülmeleri önlemek için sızdırmaz valfe sahiptir.

  • Sağlıklı ağız ve diş gelişimi
  • Pratik kullanım özelliği
  • Uygun fiyat avantajı

Philips Avent Yeşil Pipetli Bardak 300 Ml Özellikleri

Philips Avent Yeşil Pipetli Bardak 300 Ml Özellikleri

Bir ürün için müşteriye vaad edilen özelliklerin yanı sıra sunduğu kolay kullanım imkanı da oldukça önemlidir. Ürünün avantajları satın alım sürecindeki karar mekanizmasını büyük ölçüde etkiler. Philips Avent pipetli bardak 300 ml kolayca takılıp çıkarılabilir özelliğe sahiptir. Bununla birlikte bütün parçaları bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Philips Avent pipetli bardak 300 ml olup üretiminde kullanılan materyal ise PP yani polipropilendir. Geniş bir kullanım alanı olan polipropilen termoplastik bir malzemedir. Philips Avent yeşil pipetli bardak kavisli bir tasarıma sahip olması ile birlikte bebeğinizin kolay bir tutuş deneyimi yaşamasına yardımcı olur. Ayrıca kaydırmaz bir dokuya sahiptir. Bu özelliklerinin yanında Philips Avent marka olan bardak sağlıklı bir diş ve diş eti gelişimine katkıda bulunur. Ağız kaslarının çalışmasını sağlayarak ağız yapısının güçlenmesinde büyük bir etkiye sahiptir.

Philips Avent Yeşil Pipetli Bardak Yeni Model Kullananlar

Philips Avent Yeşil Pipetli Bardak Yeni Model Kullananlar

Philips Avent bardak pipetin sıvıya kolayca ulaşmasını sağlayan eğimli alt kısmı ile bebeğinizin doğal pozisyonda rahatlıkla içmesini sağlar. Ürünü önceki kullananların paylaşmış oldukları deneyimler karar aşamasında önemlidir. Aynı zamanda avent yeşil pipetli bardak BPA yani bisphenol içermez. BPA bir organik bileşen olmakla birlikte ürünün karakteristik yapısına uygun olan bir paketleme materyalidir. Sert formdaki ürünlerde kullanılır, zararlı ve kalıcı etkileri de mevcuttur. Philips bardak BPA içermeyen özelliği ile birlikte bebeğiniz deneyimini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirir. Aynı zamanda satın alma sürecinde verilecek karar için de oldukça etkilidir. Siz de Philips Avent yeşil pipetli bardak 300 ml yeni model kullananlar sayesinde Argox plus etiket yazıcının vadettiği kriterleri ve ne ölçüde karşıladığını kolaylıkla görebilirsiniz. Bununla birlikte müşterilerin memnuniyet düzeyini de okuyabilirsiniz.

Philips Avent Yeşil Pipetli Bardak 300 Ml Yeni Model Fiyatı

Philips Avent Yeşil Pipetli Bardak 300 Ml Yeni Model Fiyatı

Özellikle bir ürünle alakalı yorumları okumak, gerekli bilgiyi edinmek açısından oldukça önemlidir. Bu sebeple satın alma sürecinde Philips Avent yeşil pipetli bardak 300 ml yeni model yorumları için araştırma yapabilir ve bu sayede detaylı bilgiler elde edebilirsiniz. Siz de eğer dilerseniz satın alma işlemini sağladıktan sonra rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz. Philips Avent yeşil pipetli bardak 300 ml yeni model fiyatı ürünün müşteriye sunduğu özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Nurgaz marka ateş kutusu için belirlenen fiyat ile sunduğu kalite ilişkisine bakıldığında sağladığı avantajlar oldukça dikkat çeker. Siz de kaliteli bir kullanım imkanı sunan bu ateş kutusuna online alışverişin öncüsü olan Trendyol’un sağladığı fiyat avantajları ile kolayca sahip olabilirsiniz. Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra kaliteli bir kamp yaşamını deneyimleyerek ürününüzü güvenli ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz.