Philips Avent Geliştirilmiş Scf39511 Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

8.000 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.500 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.599 TL

Ürün Bilgileri

Philips Avent Geliştirilmiş Scf39511 Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Technoavm Satıcı Ünvanı: KADİR SOYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7770250240
    Bu ürün Technoavm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anne sütü, bebeklerin beslenmesinde hayati öneme sahiptir. Doğumundan itibaren özellikle ilk 24 aylık süreçte bebeklerin sağlıklı gelişimi için anne sütü öncelikli tercih olmalıdır. Ancak günümüz koşullarında çalışan annelerin bebeklerini emzirmeye uzun süreler devam etmeleri mümkün olmayabilir. Bu sorunu çözmek için anneler, sütlerini sağarak bebeklerine vermek zorunda kalır. Anne bebek ürünlerinde dünyanın önde gelen markalarından biri olan philips avent serisi geliştirilmiş elektronik göğüs pompası ile annelerin sütünü kolayca sağabilmelerini ve bebeklerin anne sütüyle beslenmeye devam etmesini sağlar. Yeni aventte doğal hareket teknolojisi sayesinde daha hızlı süt akışı sağlayarak zamandan kazanabilirsiniz. Tek boyutta,yumuşsak ve uyarlanabilir silikon başlık sayesinde öne eğilmenize gerek kalmayacaktır. Kişiye ozel bir deneyim icin goğus pompamız 8 stimülasyon ve 16 süt sağma seviyesi sunar. Hafıza fonksiyonu sayesinde son yaptıgınız ayarları otomatik hatırlar. Son derece sessiz çalısması sayesinde her ortamda sut sağımı yapılabilmektedir.
Geri Bildirim Ver