Philips Avent Natural Plastik Biberon 330 Ml 6 Ay + - Cam Değildir.

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Natural Plastik Biberon 330 Ml 6 Ay + - Cam Değildir.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natural Plastik Biberon 330 Ml 6 Ay + - Cam Değildir.
Geri Bildirim Ver

Philips Avent Natürel Plastik Biberon 330 ml 6 Ay +

Biberon seçimi yaparken bebeğinizin sağlığı için modelin yapıldığı materyallere, anti- kolik özelliğine, emziğin şekline ve boyuna dikkat etmeniz gerekebilir. Bu niteliklerin bir arada yer aldığı Philips Avent natürel plastik biberon 330 ml 6 ay ve üzerindeki bebekler için tercih edilebilir. Kolay bir şekilde sterilizasyonunu gerçekleştirebileceğiniz, BPA içermeyen polipropilen malzemeden üretilen biberonun kullanımı oldukça pratiktir. 330 ml boyutuna sahip ürünün emziği, annenin doğal emzirme işlevi sırasında sağladığı kolaylığı benimser. Modelin esnek ve yumuşak yapısı bebeklerin kolayca kavrayarak mamayı keyifli bir şekilde yemelerini destekler. Biberon ile beslenmeye alıştırmak için bebeğinizi geçiş sürecinde emzirmenin beraberinde markanın ürünü tercih edebilirsiniz. Bebeğinizin ihtiyaçları ve konforu doğrultusunda satın alabileceğiniz Philips Avent natürel 330 ml boyutundaki plastik biberonu uzun dönemler değerlendirebilirsiniz.

  • İdeal ağız genişliği
  • Anti-kolik özelliği
  • Konforlu tutuş

Philips Avent Natürel Plastik Biberon Özellikleri

Philips Avent Natürel Plastik Biberon Özellikleri

Philips Avent natürel plastik biberon 330 ml 6 ay + SB5445HF4BG54 modelinin ağız bölümünde bebeklerin kolay bir şekilde kavrayabileceği emziğe yer verilir. Anne göğsünden ilham alınarak tasarlanan biberonun geniş emziği sayesinde bebeğiniz ürünü kolayca kavrar ve sağlıklı bir şekilde beslenir. Biberon seçerken çeşitli detaylara dikkat etmek gerekir. Bu detaylardan biri de modelin sahip olduğu valf sistemidir. Avent 330 ml biberon modelinin emziğinde yer alan ikili valf sayesinde mamanın tüketimi sırasında meydana gelen hava akışından bebeğin etkilenmesi önlenir. Böylece havanın mideye girmesiyle bebeğinizde meydana gelebilecek kolik ve rahatsızlık hissini önleyebilirsiniz. Philips markasının bünyesinde yer alan plastik biberonun geniş ağzı sayesinde kolayca mamayı ürüne dökebilirsiniz. Aynı zamanda parçalarını pratik bir şekilde sökebilir, markanın sunduğu ürünün kaliteli ve ısıya dayanıklı materyalleri sayesinde hijyenini sağlayabilirsiniz.

Philips Avent 330 ml Plastik Biberon 6 Ay + Fiyatları

Philips Avent 330 ml Plastik Biberon 6 Ay + Fiyatları

Farklı bütçelere sahip müşterilerin bebekleri için kaliteli bir ürün satın almalarını desteklemek adına Philips Avent natürel plastik biberon 330 ml 6 ay fiyat bakımından makul tutulur. Bütçenizi korumanıza fırsat veren avantajlı fiyatlara sahip Avent 330 ml plastik biberon modelini bebeğinizin gelişim sürecinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Marka sunduğu ürünlerde müşteri memnuniyetine oldukça önem verir. Bu nedenle sunduğu biberon modelinde bebeğin konforunu artıracak çeşitli nitelikler sunar. Anti-konik özelliği sayesinde bebeğinizin gaz problemi yaşamasını önleyebilirsiniz. Böylece bebeğinizin beslenmesi sonrasında rahatsız olmasını, uykusuz kalmasını engelleyerek huzurlu bir şekilde günü geçirmesine yardımcı olabilirsiniz. Markanın sunduğu biberon modelinin kaliteli plastik materyalden üretilmesinin bir sebebi ise bebeğinizin beslenme sırasında olası çatlama, kırılmalara karşı güvende olmasını desteklemek olur. Ayrıca plastik biberon modelinin temizliğini, kullanımını ve sterilizasyonunu da kolayca yapabilirsiniz.

Philips Avent Natürel Biberon 330 ml Yorumları

Philips Avent Natürel Biberon 330 ml Yorumları

Bebeğiniz için alışveriş yaparken araştırmalarınızı kapsamlı bir hale getirebilirsiniz. Alışveriş sırasında önceliğiniz bebeğinizin sağlığına zarar vermeyen, hayatına konfor katabilecek niteliklere sahip bir ürün satın almak olur. Araştırmalarınızı desteklemek, kaliteli bir ürün satın almak için Philips Avent natürel plastik biberon 330 ml 6 ay yorumları ve değerlendirmeleri sizinle paylaşılır. Markanın plastik biberon hakkında sunduğu niteliklerinin yanı sıra ürünü bebeklerinde deneyimleyen müşterilerin görüşlerini bu yorumlar sayesinde kolayca öğrenebilirsiniz. Satın alacağınız ürün hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmanızı destekleyen çeşitli yorumlar aynı zamanda bütçenizi ve zamanınızı koruma fırsatını size verebilir. İdeal emzik genişliğine ve delik sayısına sahip Philips markasının bünyesinde sunulan plastik biberon modelinin boyutu ise bebeğinize uygun olarak tasarlanır. Hava ve sızıntı yapmayan nitelikte üretilen Philips plastik biberonu Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.