Philips Avent Erkek Desenli Ultra Air Emzik 6-18 Ay

357,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Avent Erkek Desenli Ultra Air Emzik 6-18 Ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebek ve Sağlık Satıcı Ünvanı: ÜÇ İLKE KOZMETİK OPTİK İNŞAAT GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904037190400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040371904
    Bu ürün Bebek ve Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Bebeğinizin hassas cildi için ekstra geniş hava delikleri sayesinde cildinin tahriş olmasını engellemeye yardımcı olur.
  • Bebeklerin %98’i kabul ediyor! Yumuşak ve ipeksi emzik ucu bebeğinizin rahatlamasına yardımcı olur.
  • 3 dakikada mikrodalgada kolay sterilizasyon saklama kaplarıyla emzikleri taşımak artık daha kolay.
  • Ürünü ilk kullanımdan önce 5 dakika suda kaynatın.
  • Her kullanımdan önce temizleyerek bebeğinize verin.
  • Kendi kabında mikrodalgada veya philips avent sterilizatörlerde sterilize edilebilir.
  • Philips ultra air ölçüleri: 4,9x10,8x12,6 cm pakette 2 adet emzik bulunmaktadır.
  • 6-18 ay erkek bebek üretim yeri: Ingiltere
Geri Bildirim Ver

Philips Avent D45187 Ultra Air Erkek Desenli 6-18 Ay Emzik

Philips Avent Ultra Air 2'li 6-18 ay desenli erkek emzik hem ebeveynler hem de bebekler tarafından sevilen bir üründür. 2016 – 2017 yıllarında Amerika’da yapılan tüketici testlerinde, bebeklerin ortalama %98’inin bu emziği sevdiği ve kabul ettiği sonucuna ulaşılmıştır. Bu nedenle Avent UItra Air, emzik kullanma konusunda problem yaşayan bebekler için de uygundur. Sağlığa zarar verebilecek bir madde içermeyen ürün, ergonomik yapısı ile de dikkat çeker. Söz konusu ürün, bulaşık makinesinde yıkanabildiği için her zaman hijyenik kalır. Pratik seyahat kabı ise emziği taşımayı ve muhafaza etmeyi kolaylaştırır.

  • 2 adet emzik
  • 6 - 18 aylık bebekler için uygu
  • Cildin nefes almasına izin veren tasarım

Philips Avent Erkek Desenli Ultra Air Emzik Özellikleri

Philips Avent Erkek Desenli Ultra Air Emzik Özellikleri

Avent Ultra Air emzik, son derece kullanışlı özelliklere sahiptir. 6-18 ay arasındaki bebekler için özel olarak üretilen bu ürün, ikili olarak satışa sunulmuştur. Bir pakette iki adet emzik olması ise ürünü hem ekonomik hem de uzun ömürlü hâle getirir. Hafif bir yapıya sahip olan ve nefes alabilen ürün, bebeğe rahatlık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Emziğin yuvarlak köşeleri, çocuğunuzu hiçbir şekilde rahatsız etmez. Dokulu ve yumuşak yapının da bu rahatlığı sağladığını söylemek mümkündür. İpeksi silikon malzeme, bebeğin konforlu bir şekilde ürünü emmesini sağlar. Bunun sonucunda ise çocuğunuz kısa süre içinde sakinleşir ve rahatlar. Kullanım sürecinde bebek için problem yaratmayan bu ürünün deseni de oldukça şıktır. Emziklerden birinde tavşan, diğerinde ise kirpi figürü vardır. Mavi ve yeşil renkler, çocukların ilgisini çeker.

Philips Avent Erkek Ultra Emzik Bebek Sağlığına Uygun mu?

Philips Avent Erkek Ultra Emzik Bebek Sağlığına Uygun mu?

Kendine özgü detaylara sahip olan Philips Avent Ultra Air 6-18 erkek emzik, bebek sağlığı ön planda tutularak tasarlanmıştır. Emziklerin üzerinde 4 adet ekstra geniş hava deliği bulunur. Bu delikler, kullanım sırasında hava akışı sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Hava akışı sağlandığı için bebeğin hassas cildi nefes almaya devam eder. Böylece çocuğunuzun teni her zaman için kuru kalır ve olası cilt sağlığı problemlerinin meydana gelme ihtimali en aza iner. Philips Avent Ultra Air 2'li 6-18 ay desenli erkek emzik tasarlanırken bebeklerin ağız ve diş sağlığı da dikkate alınmıştır. Ürünün tasarımı, doğal ağız gelişimini destekleyecek şekilde yapılmıştır. Emzik, bebeğin dişlerine, diş etlerine ve gelişmekte olan damağına uyum sağlar. Silikon emziğin şekli, bu unsurlar dikkat alınarak dizayn edilmiştir.

Philips Avent Erkek Desenli Ultra Air Emzik Güvenilir mi?

Philips Avent Erkek Desenli Ultra Air Emzik Güvenilir mi?

Philips Avent Ultra Air emzik 6-18 erkek, gönül rahatlığıyla kullanılabilecek kadar güvenli bir üründür. Philips, kullanıcıların güvenini kazanabilmeyi başarmış olan bir markadır. Ürünü güvenli hâle getiren detaylardan biri ise BPA içermemesidir. Bu zararlı maddeyi barındırmayan emzik, ortodontik yapısıyla da güvenli ve konforlu kullanımı mümkün kılar. Ürünle gelen saklama kabı, emziklerin hijyenik kalmasına yardımcı olur. Ultra Air seyahat kabı, sterilizatör olarak da kullanılabilir. Kabı, içine bir miktar su ekledikten sonra mikrodalga fırına yerleştirebilirsiniz. Bu işlemin ardından, taşıma ve saklama kabı steril hâle gelir. Emzikler bu sayede güvenli ve sağlıklı bir şekilde taşınabilir ya da muhafaza edilebilir. Diğer ebeveynlerin ürün hakkındaki fikirlerini öğrenmek için Philips Avent Ultra Air 2'li 6-18 ay desenli erkek emzik yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden güvenli ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.