Philips Avent Ultra Air Emzik Desenli 6-18 Ay Kız

358 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (24)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Philips Avent Ultra Air Emzik Desenli 6-18 Ay Kız

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Anıl Mağazacılık Satıcı Ünvanı: ONUR ARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0740580436
    Bu ürün Anıl Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Avent Ultra Air Emzik Desenli 6-18 Ay 2li Özellikleri
  • Hafif, nefes alabilen emzik Ekstra geniş hava delikleri, bebeğinizin cildinin nefes almasını sağlar. Bebeğinizin cildi nefes alsın 6-18 ay Ortodontik ve BPA İçermeyen 2'li paket 4 ekstra geniş hava deliği ultra air, bebeğinizin hassas cildinin nefes alması için maksimum hava akışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Emziği kullanırken bebeğinizin cildi kuru kalır. Bu emziğin nefes alabilen ve maksimum hava akışı sağlayan tasarımı sayesinde bebeğinizin cildi daha kuru kalır. Bebeğinizin rahat etmesi için yuvarlak köşeler. ultra air emziğin hafif kalkanı, bebeğinizin rahat etmesi için yuvarlak köşelere sahiptir. Bebeklerin %98'i ultra air emziklerimizi kabul ediyor. Bebeğiniz ne istediğini biliyor! Annelere bebeklerinin dokulu silikon emziklerimize nasıl tepki gösterdiğini sorduk ve bebeklerin ortalama %98'inin Philips Avent ultra soft ve ultra air emzikleri kabul ettiğini öğrendik. Rahatlatıcı konfor için dokulu, ipeksi emzik Emziğin ipeksi ve dokulu silikon malzemesi bebeğinizi sakinleştirir ve rahatlatır. Doğal ağız gelişimi için tasarlandı. Esnek silikon emziğimizin simetrik şekli, bebeğinizin büyüyen damağına, dişlerine ve diş etlerine uyum sağlar. Temizleyin ve kullanışlı kabında saklayın. ultra air seyahat kabı sterilizatör olarak kullanılmak üzere iki katına çıkar
  • kaba bir miktar su ekleyerek mikrodalga fırına yerleştirmeniz yeterlidir. Sonraki kullanım için temiz olacağı konusunda içiniz rahat olsun.
Geri Bildirim Ver