Philips 10000 Mah Powerbank Hızlı Şarj Özellikli Çift Çıkış 2.1

1.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips 10000 Mah Powerbank Hızlı Şarj Özellikli Çift Çıkış 2.1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyazkaplan1453 Satıcı Ünvanı: FATİH TUTKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8720355683
    Bu ürün beyazkaplan1453 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips 10000 mah hızlı şarj özellikli powerbank çift çıkışlı

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Philips 10000 mAh Hızlı Şarj Özellikli Powerbank

Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli powerbank siyah, hayatı kolaylaştıran ürünler arasında yer alır. Bu cihaz sayesinde akıllı telefon ya da tablet gibi pek çok elektronik eşyanın bataryasını yeniden doldurabilirsiniz. Son derece fonksiyonel olan ürünün paketinde micro USB kablo bulunur. Bu kablo ile doldurulan cihaz, taşınabilir yapısı sayesinde evde, okulda, iş yerinde ya da elektriğe erişimin güç olduğu herhangi bir alanda rahatlıkla kullanılabilir. Hızlı şarj özellikli powerbank modelinde lityum-ion batarya yer alır. Son teknolojiden yararlanılarak üretilen cihaz ithalatçı garantisiyle satışa sunulur. Böylelikle hizmet süresince üründe yaşayabileceğiniz herhangi bir sorun hakkında firmayla iletişime geçebilirsiniz.

  • Pil Kapasitesi: 10.000 mAh
  • Hızlı şarj Özelliği: Var
  • Ölçü: 134 x 67 x 15 mm

Philips 10000 mAh Hızlı şarj Özellikli Powerbank Özellikleri

Philips 10000 mAh Hızlı şarj Özellikli Powerbank Özellikleri

Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli siyah powerbank, kapasitesi sayesinde oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmeyi başarır. Ürün özellikle sık seyahate çıkan bireylerin beğenisini kazanır. Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli siyah powerbank genellikle dış mekânlarda vakit geçirmekten hoşlanan kişilerin gözdesidir. Ürün kamp yapmaktan keyif alan kişilerin doğada elektronik aletlerini kullanabilmesine olanak tanır. Ayrıca standart bir duvar prizine kıyasla çok daha hızlı bir şekilde akıllı cihazları şarj eder. Bu gibi özellikleriyle öne çıkan Philips powerbank her alanda kullanılabilir. Cihazı şarj etmek için ürünü adaptöre bağlamak yeterlidir. Bu ürün, sık sık şarjı tükenen bireyler için ideal bir tercihtir. Okulda, işte veya gezilerde kullanılabilen batarya, sürekli hareket hâlinde olan ve rutin yaşamda priz bulmakta zorlananlara hitap eder.

Philips 10000 mAh Çift Çıkışlı Siyah Powerbank Sağlam mıdır?

Philips 10000 mAh Çift Çıkışlı Siyah Powerbank Sağlam mıdır?

Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli siyah powerbank oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Cihaz birinci sınıf materyallerden imal edilir. Bu sayede Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli siyah powerbank kolayca deforme olmaz ve şeklini korur. Söz konusu ürünün dış gövdesinde plastik yerine metal tercih edilir. Böylece powerbank darbelere ve ısıya karşı daha dayanıklıdır. Lityum-ion bataryaya sahip olan ürün güvenli bir şekilde çalışır. Powerbankin hasar görmesinin önüne geçmek için cihazı nemli ya da direkt olarak güneş gören ortamlarda muhafaza etmemek gerekir. Aksi takdirde ürünün iç ya da dış aksamlarında hasar oluşabilir. Cihazın kullanım ömrünü uzatmak için ise powerbanki yalnızca şarjı bittiğinde prize takmayı tercih edebilirsiniz.

Philips Hızlı Şarj Özellikli Powerbank Kullanışlı mıdır?

Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli siyah powerbank oldukça kullanışlı bir üründür. Bahsi geçen cihaz 4 adet sokete sahiptir. Böylelikle ürünle aynı anda birden fazla elektronik aleti şarj edebilirsiniz. 10.000 mAh kapasitesine sahip olan powerbank, ortalama güçteki bir cep telefonunun bataryasını birden fazla doldurabilir. Bu sayede cihaz sıklıkla yeniden şarj gerektirmeden kullanılır. Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli siyah powerbank, herhangi bir yazılımsal kurulum gerektirmez. Cihazı kullanabilmek için yalnızca enerjisini dolu tutmanız yeterlidir. Oldukça pratik bir şekilde çalıştırılan ürün için fazladan USB kablo edinmenize gerek yoktur. Cep telefonu ya da tabletinizin sahip olduğu aparatları uygun soketlere yerleştirmeniz yeterlidir. Dilerseniz Philips 10000 mAh hızlı şarj özellikli powerbank siyah yorumlarına göz atabilir ve kullanıcı değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Ardından siz de bu kullanışlı ürünü Trendyol üzerinden zahmetsizce satın alabilirsiniz.