Philips BRE605/05 Satinelle Advanced Islak ve Kuru Epilatör

3.490 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips BRE605/05 Satinelle Advanced Islak ve Kuru Epilatör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MUBA CONSEPT Satıcı Ünvanı: MEHMET HALUK BAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1440668251
    Bu ürün MUBA CONSEPT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } Philips BRE605/05 Satinelle Advanced Islak ve Kuru Epilatör Kolay kullanıma izin veren tasarımı ve gelişmiş özellikleriyle kullanıcıları memnun edenPhilips BRE605/05 Satinelle Advanced Islak ve Kuru Epilatör, ergonomik tasarımıyla ele tam oturuyor. Sağlamyapısıyla uzun ömürlü olduğunu gösteren epilatör, hem ıslak hem de kuru kullanıma izin veriyor. En kısa ve ince tüyleri bile hızlıca alabilen seramik disk özelliğiyle dikkat çeken epilatör, hassas ciltlerde de keyifli bir deneyim sunuyor. Pürüzsüz Bir Görünüm İçin Doğru TercihS şekilli gövde tasarımıyla ergonomik kullanıma sahip olan ürün, ıslak kullanımda kaymayı engelleyen yapısıyla vücuttaki tüm kıvrımlara kolayca ulaşmanızı sağlıyor. 32 cımbız bulunan büyük epilatör başlığı ile dikkat çekenPhilipsSatinelle Advanced, her harekette daha geniş bir alana ulaşmanıza yardımcı oluyor. Aydınlatma özelliği sayesinde en kısa tüyleri bile görmenize yardımeden epilatör, uzun süren pürüzsüz görünüm ihtiyacınızını karşılıyor. Kablosuz kullanım özelliğiyle büyük bir kolaylık sağlayan ürün, kutu içeriğinde yer alan farklı başlıklarıyla vücudunuzun her bölgesinde kusursuz görünüme yardımcı oluyor. Öne Çıkan Teknik Özellikler Philips BRE605/05 Satinelle Advanced Islak ve Kuru Epilatör - Beyaz,işlevsel tasarımı ve teknik özellikleriyle maksimum performans sunarken, ilk kullanımdan itibaren doğru seçim olduğunu gösteriyor. Ürünün kutu içeriğinde şarj adaptörü, kullanım kılavuzu, garanti belgesi ve bağlantı parçaları yer alıyor.Hız Ayarı: 2 Kablosuz Kullanım: Var Renk: Beyaz Uygulama Alanı: Bacak, Genital, Kol Altı Yıkanabilir Başlık: Var Aydınlatma Işığı: Var Cımbız Sayısı: 32 adet Sektörün İlhamVeren Markası:Philips Merkezi Hollanda'da bulunanPhilips,Gerard Philipstarafından 1891 yılında kurulmuş, faaliyetlerine ampul üretimiyle başlamıştır. İlerleyen yıllarda farklı sektörlerde yer almaya başlayan marka, yenilikçi tasarımlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Geniş ürün yelpazesine sahip olanPhilips, elektrikli ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok tasarımıyla sektöre ilham veriyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip Kablosuz
  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver