7
Maske Aparatları kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Philips Comfortgel Blue Nasal Mask L Beden

1.700 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.900 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.900 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Philips Comfortgel Blue Nasal Mask L Beden

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: cpapbipap Satıcı Ünvanı: ÖZLEM ÖZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3500367536
    Bu ürün cpapbipap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ComfortGel Blue Nazal CPAP Maskesi, alın pedi ile yerine sabitlenmiş hafif ve esnek bir jel burun yastığına sahiptir. Ayrıca, yeniden tasarlanan ComfortGel Blue'nun kırmızı lekeleri önlemeye yardımcı olabileceğini ve daha az tahrişe neden olabileceğini de takdir edeceksiniz. Özellikler ve Faydalar Daha Fazla Konfor için Geliştirilmiş Jel Yastık
  • Alın Pedi Daha Güvenilir Bir Mühür Oluşturmaya Yardımcı Olur
  • Açılı Ekshalasyon Portları Doğrudan Hava Çıkışı ve Uzakta
  • Kırmızı İşaretleri ve Tahrişi Azaltabilir
  • En iyi değeri! Bugün Mevcut En Düşük Fiyatlı Maskelerden Biri
  • Daha Fazla Konfor için Geliştirilmiş Jel Yastık Jel yastıktan daha iyi ne olabilir? Daha fazla konfor, esneklik ve daha güvenilir bir conta için önceki sürümden tamamen yeniden tasarlanan bir model. Jel, önceki versiyondan daha yumuşaktır ve yüzünüzün kıvrımlarına uygundur. Jel yastığın üzerine oturan Sure Seal Technology (SST) silikon membranı kullanarak, jel yastığın ömrünü uzatırken aynı konforu yaşayabilirsiniz. Bu bir kazan-kazan. Alın Pedi Daha Güvenilir Bir Mühür Oluşturmaya Yardımcı Olur Tüm maskelerde alın pedi yoktur. Biri dahil edildiğinde, alın desteği yastığın yerine sabitlenmesine yardımcı olur, sızıntıları önler ve daha iyi bir sızdırmazlık sağlar. Dokunması rahat ve ultra esnek olan yumuşak silikondan yapılmıştır.Açılı Ekshalasyon Portları Doğrudan Hava Çıkışı ve Uzakta Yatak partneriniz hava üflemekten şikayet ediyor mu? Maskenizi en son güncellemenizin üzerinden bir süre geçtiyse, bu maskenin solunan havayı yatak partnerinizden uzağa yönlendiren, konforunu artıran ve onlara daha huzurlu bir gece uykusu veren geliştirilmiş ekshalasyon portlarını düşünün.
Geri Bildirim Ver