Philips Cpap-bpap Sensörsüz Solunum Devresi Respironics Pr15 15mm 180cm

490 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Philips Cpap-bpap Sensörsüz Solunum Devresi Respironics Pr15 15mm 180cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cpap Burada Satıcı Ünvanı: ATL MEDİKAL BİLGİSAYAR GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102042623100001 Vergi Kimlik Numarası: 1020426231
    Bu ürün Cpap Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cpap-Bpap sensörsüz solunum devresi philips respironics pr15 15mm 180cm genel olarak pap tedavisinde kullanılan belirli düzeyde tıkayıcı uyku hastalığı apnesi olan ve operasyonun yetersiz olacağı hastalarda hava yolunun açık kalmasını sağlamak amacıyla kullanılan cihazlardır. Bu cihazlar doktor tarafından belirlenen basınçlı havayı burun maskesi aracılığıyla hava yoluna iletmesini sağlayarak kasların gece boyunca aktif olmasını sağlar. Cpap-Bpap sensörsüz solunum devresi ise cpap ve bpap cihazları için üretilmiştir. Bağlantı bölümleri standart ölçülerdir. Başlık kısımları yumuşak malzemelerden üretilerek yetişkin hastaların kullanımı için uygundur. Spiral şeklindeki dış yapısı sayesinde hareketi kolaylaştırır ve dayanıklıdır. Iç yüzeyi düzdür ve su ile yıkanabilir. Ürün 15 mm'dir ve 180 cm uzunluğundadır. Menşei: Abd
Geri Bildirim Ver