Philips Dlp8737c/97 4 Çıkış 10.000 Mah Powerbank Siyah

1.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Dlp8737c/97 4 Çıkış 10.000 Mah Powerbank Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: beyazkaplan1453 Satıcı Ünvanı: FATİH TUTKUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8720355683
    Bu ürün beyazkaplan1453 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips Dlp8737c/97 4 Çıkış 10.000 Mah Powerbank Siyah Philips DLP8737C/97 4 Çıkış 10.000 mAh Powerbank Siyah Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Pil Gücü (mAh) 7900 - 11500
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Philips DLP8737C/97 4 Çıkış 10.000 mAh Powerbank Siyah

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar hayatın her alanındadır. Çoğunlukla şarj ile çalışan bu cihazlar, dolum problemini de beraberinde getirebilir. Günlük yaşantınızda şarjın bitmesi ile teknolojik aletlerinizi kullanamama durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Taşınabilir güç bankaları sayesinde her ortamda istediğiniz anda cihazlarınızın şarjını doldurabilirsiniz. Kullanım öncesi şarj edeceğiniz Philips DLP8737C/97 4 çıkış 10.000 mAh powerbank siyah modeli, şarj esnasında da cihazınızın kullanılabilmesi ile size kullanım kolaylığı sağlar. Kolay, pratik, taşınabilir ağırlıkta tasarlanması aynı zamanda konforlu bir kullanım imkanı sunar. Taşınabilir güç bankasının sahip olduğu gösterge ile şarjının ne kadar kaldığını görebilirsiniz. 4 adet çıkışı bulunan ürünle aynı anda 4 cihazı şarj edebilir ve ürünün kaliteli malzemesi sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlayabilirsiniz.

  • Şık görünüm
  • Hafif yapı
  • Kolay kullanım

Philips DLP8737C/97 4 Çıkış 10.000 mAh Powerbank Özellikleri

Philips DLP8737C/97 4 Çıkış 10.000 mAh Powerbank Özellikleri

Gününün çoğunu dışarıda geçiren bir bireyseniz telefonun şarjının bitmesi size yabancı bir durum sayılmaz. Priz bulamadığınız durumlarda işlerinizin yarım kalması oldukça can sıkıcı olabilir. Gelişmiş özellikleriyle taşınabilir şarj aletleri, böyle durumlarda yardımınıza koşabilir. Kullanım kolaylığına ve birçok avantaja sahip ürünler çoğunlukla öncelikli olarak tercih edilir. Bu hafif ürünün çoklu girişleriyle birden fazla cihazı şarj edebiliyor olması sayesinde bir taşınabilir güç ünitesine dair tüm beklentilerinizi rahatlıkla karşılayabilir. Model 70 mm yüksekliğe, 42 mm genişliğe, 26 mm derinliğe, 145 g ağırlığa sahiptir. Ağır olmayan yapısı ile size her yere taşıma kolaylığı sağlar. Uzun seyahatlerinizde, dostlarınızla uzun süren görüşmelerinizde işinizi kolaylaştırabilir. Philips DLP8737C/97 model taşınabilir şarj aletinin hızlı şarj girişi sayesinde aceleniz olduğu durumlarda bu özellikten yararlanıp kısa sürede pilinizi doldurabilirsiniz.

Philips DLP8737C/97 Yorum ve Avantajları

Philips DLP8737C/97 Yorum ve Avantajları

Farklı zevklere hitap eden seçenekler sunan markalar farklı powerbank tasarımları ile öne çıkar. İhtiyaçlarınıza karşılık verebilecek bir powerbank ile elektronik eşyalarınızı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Telefon görüşmelerinizde, online derslerinizde az şarj yüzünden cihazınızın kapanması gibi durumların önüne geçebilirsiniz. Philips DLP8737C/97 yorum ve değerlendirme yapan müşterilerin memnuniyetine sahiptir. Siyah rengi ve ışıklı gösterge paneli şarjınızı doldururken randımanlı verim elde etmenize imkan tanır. Ürün her yaş grubundan kullanıcıya hitap etmesinin yanı sıra yüksek kapasitesi sayesinde uzun süreli kullanım vadeder. Hızlı şarj girişiyle aceleniz olduğu durumlarda cihazınızı maksimum hızda doldurabilir, inceliği ile cebinizde dahi taşıyabilmenize olanak sağlar. DLP8737C/97 model taşınabilir powerbank, elektrik kesintisi gibi şarjınızın tükenebileceği durumlarda da yardımınıza koşar. Priz bulamadığınız ortamlarda da bu ürün sayesinde elektronik cihazlarınızı kesintisiz şekilde kullanabilirsiniz.

Philips DLP8737C/97 Powerbank Fiyatları

Philips DLP8737C/97 Powerbank Fiyatları

Philips DLP8737C/97 4 çıkış 10.000 mAh powerbank siyah fiyatı ürünün kalitesi ve avantajlı özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Fonksiyonel özelliklere sahip bu ürün hafifliği, birden fazla girişe sahip olması, yüksek dolum kapasitesi ile bir taşınabilir şarj aletinden beklenecek tüm özellikleri karşılayabilir. Kullanışlı oluşuna ek olarak size uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar. İnce ve şık tasarımıyla ürünü aracınızda, çantanızda istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bütün elektronik cihazlarınız için kullanım sağlayabilirsiniz. 10.000 mAh gücü sayesinde cihazlarınızı bir kez değil birkaç kez şarj edebilirsiniz. Bu avantajlar sayesinde oturduğunuz yerden şarjınızı doldururken rahatlıkla işlerinizi halledebilirsiniz. Her yaş grubuna uygun Philips DLP8737C/97 4 çıkışlı 10.000 mAh powerbank siyah model ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir, konforun ve özgürlüğün tadını çıkarabilirsiniz.