Philips Ipl Lazer Epilasyon Tüy Alma Cihazı - Cilt Tonu Sensörü

11.999 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
49.900 TL'ye 499 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.899 TL
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.999 TL

Ürün Bilgileri

Philips Ipl Lazer Epilasyon Tüy Alma Cihazı - Cilt Tonu Sensörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tess&La Teknoloji Satıcı Ünvanı: BEKTAŞ AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210003425
    Bu ürün Tess&La Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ipl - Tüy alma cihazı Profesyonel ıpl teknolojisinden ilham alındı, dermatologlarla geliştirildi Philips lumea tüylerin yeniden uzamasını engellemek için tüy köklerine hassas ışık atımları yapar. Adı ıpl olan bu teknoloji ile bir kaç uygulamadan sonra tüylerin yeniden uzması engellenir. Alanında öncü dermatologlarla birlikte 14 senelik bir çalışmanın eseri olan ve profesyonel ıpl teknolojisinden faydalanan philips lumea, uygulamalarınızı kolay, güvenli ve etkili bir şekilde evde yapmanızı sağlar. Evde güvenli ve etkili kullanım için geliştirilmiştir Philips lumea, ıpl (yoğunlaştırılmış ışık teknolojisi) adı verilen ve profesyonel güzellik salonlarında kullanılan teknolojiyi temel alan ışık bazlı yenilikçi bir teknoloji kullanır. Philips bu teknolojiyi evinizin rahatlığında, güvenli ve etkili biçimde kullanabilmeniz için tasarladı. Philips, devrim niteliğindeki tüy alma sistemimizi geliştirmek için önde gelen dermatologlarla işbirliği yaptı. 10 yıldan uzun süredir 2000'den fazla gönüllüyle kapsamlı tüketici araştırmaları gerçekleştirdi. Her gün pürüzsüz cildin keyfini çıkarın Philips lumea tüy köklerine yumuşak ışık atışları uygular. Bunun sonucunda uzayan tüy miktarı zaman içerisinde azalır. Bu işlemin düzenli olarak tekrar edilmesiyle tüylerden arınmış, yumuşak ve pürüzsüz bir cildin keyfini çıkarabilirsiniz. Uygun tüy ve cilt tipleri Philips lumea, doğal rengi kumral, kahverengi ve siyah olan tüylerde kullanım için uygundur. Diğer ışık bazlı uygulamalar gibi philips lumea da kızıl, açık sarışın veya beyaz/gri tüylerde kullanım için uygun değildir. Bu ürün koyu ciltler için de uygun değildir. Cilt tonu sensörü Entegre cilt tonu sensörü, her seansın başında ve zaman zaman seans sırasında uygulama yapılan cildin tonunu kontrol eder. Bu ürünün kullanılamayacağı kadar koyu bir cilt tonu algılarsa sensör uygulamayı otomatik olarak durdurur. Uygulama alanları Yüzünüzdeki (dudak üstü, çene ve favoriler) ve bacaklar, kol altı, bikini bölgesi, karın ve kol gibi vücut bölgelerindeki tüylerden kurtulmak için güvenle kullanın. Hızlı uygulama için geniş pencere alanı Bacak gibi geniş bölgelerde hızlı uygulama için geniş uygulama penceresi. Yüzde ekstra güvenlik için hassas bölge başlığı Ek entegre ışık filtresiyle dudağın üzerindeki bölgede, çenede, yanaklarda bulunan yüz tüylerinde ve diğer hassas bölgelerde güvenli bir şekilde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Atım Sayısı 100.000 - 200.000
  • Tip Kablolu
  • Uygulama Alanı Vücut
  • Otomatik Kapanma Var
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Pembe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Cilt Tonu Sensörü Var
  • Kademe Ayarı Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Var
Geri Bildirim Ver