Philips GC8962/40 PerfectCare Expert Plus Buhar Kazanlı Ütü

2.699 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips GC8962/40 PerfectCare Expert Plus Buhar Kazanlı Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eser aracılıķ hız day tük mal ltd sti Satıcı Ünvanı: ESER ARACILIK HİZMETLERİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İTHALAT İHRACAT İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Mersis Numarası: 0379036421500011 Vergi Kimlik Numarası: 3790364215
    Bu ürün Eser aracılıķ hız day tük mal ltd sti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Philips GC8962/40 PerfectCare Expert Plus Buhar Kazanlı Ütü Buhar basıncı (bar): 7,5 bar
  • Otomatik kapanma: Var
  • Su tankı kapasitesi (l): 1.8
  • Sürekli buhar gr/dk: 120
  • Taban: Steamglide
  • Ürün rengi altın
  • Watt 2100Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Buhar Kazanlı
  • Otomatik Kapanma Var
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Renk Altın
  • Sürekli Buhar 100-200
  • Basınç 5-7 Bar
  • Şok Buhar 200-300
  • Taban Özel Taban Teknolojisi
Geri Bildirim Ver

Philips GC8962/40 Perfectcare Expert Plus Buhar Kazanlı Ütü

Philips GC8962/40 Perfectcare Expert Plus Buhar Kazanlı Ütü

Her kumaşa uyumlu yapısı ile kıyafetleri ayırma derdi olmaksızın kolaylık ütü yapmayı sağlayan Philips Perfectcare Expert Plus, yoğun buharı ile ütüyü çok kısa bir süre de halletmenize olanak tanımaktadır. Dikey buhar özelliği ile askıdaki kıyafetleri ve perdeleri de rahatlıkla ütülemeye imkân tanıyan ütü, geniş su haznesi ile uzun bir süre ütü yapabilmenizi sağlamaktadır. Dilerseniz, ütünün özelliklerini ürünün sayfasına girerek daha yakından inceleme olanağına sahip olabilirsiniz.

  • Isı ayarı yapmadan ütü yapmaya imkân tanır.
  • Üstün kırışık giderme performansına sahiptir.
  • Ütülenebilen her kumaş için uygundur.

Isı Ayarı Yapmadan Ütü Yapmayı Sağlayan Philips GC8962/40 Ütü

Isı Ayarı Yapmadan Ütü Yapmayı Sağlayan Philips GC8962/40 Ütü

Philips GC8962/40, rahatlıkla giysileri ütülemeye elverişli, hafif ve güçlü bir buhar kazanlı ütüdür. 1,8 litrelik su tankıyla uzun süre değiştirmeden ütü yapabilmenize imkân sağlayan buhar kazanlı ütü, 2100 watt lık gücü ile de oldukça güçlü ve kolayca istenilen giysiyi ütüleyen bir makinedir. Philips GC 8962/40 Perfectcare Expert Plus buhar kazanlı ütünün güc ve geniş su tankı gibi özelliklerinin yanı sıra ısı ayarı yapmaya gerek kalmadan çalışabilmektedir. Kıyafetleri kumaşına göre ayırmaya gerek kalmadan ütüleme imkânı sağlayan bu ürün, ısı ayarını kendisi yapmaktadır. Bu özellik istenilen zamanda istenilen kumaşı ütüleyebilme imkânı sunmaktadır. Isı ayarını kendisi yapması sebebiyle kıyafetlerde hiçbir şekilde yanık izi bırakmayan buhar kazanlı ütüyü rahatlıkla masa üzerinde bırakabilmek mümkündür. Philips GC 8962/40 buhar kazanlı ütünün bir diğer özelliği de kullanılmadığında kendini kapatmasıdır. Bu da hem enerji tasarrufunu sağlamakta hem de unutulduğunda kıyafetlerin yanma riskini ortadan kaldırmaktadır. Philips GC8962/40, ayrıca 2 dakika gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelerek ısı kontrolünün ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha göstermektedir.

Üstün Kırışık Giderme Performansı İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Üstün Kırışık Giderme Performansı İle Hayatınızı Kolaylaştırın

Philips Perfectcare Expert Plus GC8962/40 buhar kazanlı ultra hafif ütü, maksimum seviyede 7,5 buhar basıncına sahiptir. Güçlü buhar basıncıyla dikkat çeken ütünün, sürekli buhar kullanma kapasitesi ise 120 dakikadır. Philips GC8962/40, ayrıca şok buhar özelliğine de sahiptir. Bu özelliği sayesinde en kırışık giysileri bile rahatlıkla ütüleme imkânı tanıyan buhar kazanlı ütü, bütün kırışıklıkları yok etmektedir. Dikey buhar özelliği de bulunana buhar kazanlı ütü ile askıdaki giysileri ve perdeleri havalandırmak, daha düz bir görünüme kavuşmalarını sağlamak mümkündür. Philips GC 8962/40 Perfectcare ütü, şok buharı modundayken 520g buhar vermektedir. Bunun yanı sıra hassas buhar ucu da bulunan ütü yüksek oranda buhar vermesine rağmen giysilere zarar vermemektedir. Ütülenebilen her türlü kumaşı ütüleme imkânı sağlayan Philips GC 8962/40 Perfectcare, hassas özellikteki ipek kumaşları bile rahatlıkla ütülemektedir. Markanın buhar kazanlı ütüsü, güçlü buhar verme özelliği ve ütülenebilir her kumaşa uygun olmasının yanı sıra, sessiz buhar teknolojisine sahiptir. Philips GC 8962/40, susturucu filtreleri sayesin buhar sesini en aza indirmektedir. Böylece, buhar sesi çevredeki sesleri, televizyonu, kapı sesini, çocukların sesini bastırmamakta ve ihtiyaç olduğunda duymanızı sağlamaktadır.

Kaliteli Yapısı ve Özellikleriyle Dikkat Çeken Philips GC8962/40 Fiyatı ve Yorumları

Kaliteli Yapısı ve Özellikleriyle Dikkat Çeken Philips GC8962/40 Fiyatı ve Yorumları

Philips GC 8962/40 Perfectcare Expert Plus buhar kazanlı ütü, şok buharı gibi özellikleri ile her kumaşı rahatlıkla ütülerken, bir yandan da ultra hafif olması nedeniyle de kullanım kolaylığı sağmaktadır. Philips GC 8962/40 yorumlarında müşterilerin en beğendiği özelliklerden biri olduğu görülen ultra hafif ütü olması özelliği ile bilek kısmına basınç yapmadan ütü yapabilmek mümkündür. Ayrıca buhar kazanı ile birlikte de rahatlıkla taşınabilen ütünün, taşıma esnasında ütüyü kilitleme özelliği vardır. Bu sayede ütü istasyona kilitlenmiş olur ve sıcak tabanla temasınız önlenerek yanma riski ortadan kalkar. Philips Perfectcare Expert Plus GC8962/40 buhar kazanlı ultra hafif ütü, taban kayma ve çizilmeye karşı dayanıklı taban özelliklerinin 5 yıldız olması nedeniyle de oldukça kaliteli bir üründür. Haznedeki su azaldığında düşük su baharı uyarısını vermeye başlayan buhar kazanlı ütüyü, kullanım esnasında yeniden doldurabilmekte mümkündür. Markanın buhar kazanlı ütüsünde ayrıca kullanıma hazır olduğunu belirten ışık göstergesi de bulunmaktadır. Philips GC 8962/40 fiyatları değişim gösterebilmektedir. Ürün özellikleri ve fiyat hakkında bilgi almak isterseniz, ütünü Trendyol üzerinden inceleyebilir ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.