Philips SHB3075BK/00 BASS+ Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık - Siyah

246 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips SHB3075BK/00 BASS+ Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DCSM Bilişim Satıcı Ünvanı: DCSM BİLİŞİM TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272082398700001 Vergi Kimlik Numarası: 2720823987
    Bu ürün DCSM Bilişim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bass+'ı hissedin philips bass+ kulaklık, güçlü ve çarpıcı bası, şık ve kompakt bir ambalajda sunar. Iyi görünüm, olağanüstü ses ve fevkalade değer. Ekstra yük istemeyen ancak ritimlerinde daha fazla basa ihtiyaç duyanlar için bluetooth kablosuz kulaklık. Daha fazla bas • hissedebileceğiniz güçlü, çarpıcı baslar • 32 mm hoparlör sürücüleri • daha iyi dinleme deneyimi için muhte?em ses yalıtımı gerçek rahatlık • optimum konfor için ayarlanabilir kulaklık modülleri ve ba? bandı • kulaklık modülü düğmeleriyle aramaları, müziği ve ses düzeyini kontrol edin • uzun süre konforlu kullanım için yumu?ak kulak yastıkları • kolay ta?ınabilirlik için düz katlamalı tasarım • eller serbest arama kolaylığı kablosuz • bluetooth kablosuz teknolojisi • ?arj edilebilir pil, 12 saate kadar oynatma olanağı sunar • usb ?arj kablosu

Ürün Özellikleri

  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
Geri Bildirim Ver

Philips SHB3075BK/00 BASS+ Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık - Siyah

İnsanlar, farklı ortamlarda müzik dinlemek isteyebilir. İster çalışırken isterseniz de günlük hayatınızın her anında müzik dinleyebilirsiniz. Dinlediğiniz sesin dış ortama ulaşmasını engellemek için kulaklık kullanabilirsiniz. Philips SHB3075BK/00 bass+ mikrofonlu Bluetooth kulaklık, siyah ürün sayesinde net ve temiz sesler duyabilirsiniz. Kaliteli ve net ses sağlayan ürün, güçlü ve çarpıcı bas özelliği sayesinde sizlere eğlenceli bir deneyim yaşatır. Ses özelliği sayesinde dışarıdan herhangi bir gürültüyü duymazsınız. Gerçek rahatlık oluşturarak ses yalıtımı yapan Philips mikrofonlu kulaklık simetrik kablo detayına sahiptir. Dış tasarımının siyah renkte olması sayesinde her kıyafetinizle uyum sağlar. Bu ürün, kontrol edilebilir ses düzeyi sayesinde rahatsız olduğunuz her an ses seviyesini değiştirmenize yardımcı olur. Ayarlanabilir kulaklık modülleriyle SHB3075BK/00 bass+ mikrofonlu Bluetooth kulaklık, siyah kulaklığı tercih edebilirsiniz.

  • Güçlü bas özelliği
  • Ses yalıtımı
  • Simetrik kablo uzunluğu

Kullanışlı Bluetooth Kulaklık Siyah Özellikleri

Kullanışlı Bluetooth Kulaklık Siyah Özellikleri

Müzik dinlemek için kulaklığı hem günlük hayatınızda hem de çalışırken takabilme imkanı bulabilirsiniz. Ses ve gürültüden uzaklaşmanıza imkan veren model, üstün özelliklere sahiptir. Philips SHB3075BK/00 modeli, tasarımı sayesinde kulağınıza tam uyum sağlar. Bu sayede kesintisiz müzik keyfi yaşayabilirsiniz. Ürün, şarj edilebilir özelliği sayesinde 12 saate kadar dinleme imkanı verir. Kulak yastıklarıyla kulağınıza zarar vermeden uzun süre takma olanağı oluşturur. Philips mikrofonlu Bluetooth kulaklık modeli, net ses özelliği ve zengin bas içeriğiyle bilinir. Ayarlanabilir bas düğmesiyle bu keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz. Siz de SHB3075BK/00 kodlu kulaklık modelini satın alabilirsiniz. Şık ve mat renge sahip olan ürün, estetik bir görünüm yaratır. Tüm müşterilere uyum sağlaması için dönebilen kulaklık modülüne sahiptir. Ayarlanabilir baş bandıyla ürünü kendinize uyumlu hale getirebilirsiniz.

Beğenilen Philips Mikrofonlu Kulaklık Kullanımı

Beğenilen Philips Mikrofonlu Kulaklık Kullanımı

Gelişen teknolojiyle birlikte insanların müzik dinlemeleri için hayatlarına giren pek çok üründen biri de kulaklık olur. Philips SHB3075BK/00 bass+ modelini sokakta, otobüste ya da evinizde sıklıkla takabilme imkanı bulabilirsiniz. İnsanlar arası iletişimi sağlamak için de bu ürün kullanılabilir. Görüntülü konuşma yaptığınız süre boyunca sesin dış ortama yayılmasını engelleyebilirsiniz. Bu ürün, online toplantıların da vazgeçilmezi olur. Philips SHB3075BK/00 bass+ mikrofonlu Bluetooth kulaklık modeliyle müziği ve ses düzeyini kontrol edebilirsiniz. Konforlu kullanım özelliği ve ergonomik olmasıyla bu ürün sizin vazgeçilmeziniz olabilir. Katlanabilir tasarımıyla seyahatlerinizde kolayca ürünü yanınızda taşıyabilirsiniz. Şarj edilebilir özelliğiyle uzun süre kullanım sağlayan SHB3075BK/00 bass+ mikrofonlu Bluetooth kulaklık, kablosuz bağlantı özelliğiyle iki cihazı birbirine hızlıca bağlar. Sınırlama olmadan telefonunuza erişebilme imkanı verir. İstediğiniz cihazı kulaklığınıza bağlayarak kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatla Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık

Avantajlı Fiyatla Mikrofonlu Bluetooth Kulaklık

Philips SHB3075BK/00 Bass+ mikrofonlu Bluetooth kulaklık siyah fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün size kaliteli ses sağlar. Bluetooth özelliğiyle telefonunuza bağlanarak eşsiz müzik zevki sunar. Ürün, güçlü bass sesi üreten 32 mm hoparlör sürücülerine sahiptir. Toplantılarınızda ya da online görüşlerinizde kullanım kolaylığı sağlar. Zarif tasarımıyla pek çok zevke hitap eder. Ses yalıtımı sayesinde ortamda oluşan sesi önler. Farklı kişilere uyum sağlaması için ayarlanabilir baş bandına sahiptir. Philips SHB3075BK/00 Bass+ mikrofonlu Bluetooth kulaklık, siyah kullananların görüşlerini inceleyebilirsiniz. İhtiyacınıza yanıt veren bu model hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Philips SHB3075BK/00 Bass+ mikrofonlu Bluetooth kulaklık siyah yorumlarını inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Siz de online alışverişin güvenli adresi olan Trendyol üzerinden bu ürünü satın alabilirsiniz.