Philips Spk8404 Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Mavi Switch Türkçe

1.239 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.238,60 TL

Ürün Bilgileri

Philips Spk8404 Rainbow Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Mavi Switch Türkçe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoreyonum Satıcı Ünvanı: MEHMET NURİ KALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4996615880600001 Vergi Kimlik Numarası: 4930237255
    Bu ürün Teknoreyonum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Türkçe
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Türü Kablolu
  • RGB Aydınlatma Var
Geri Bildirim Ver

Philips Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye

Başarılı oyuncuların sırrı, kaliteli oyun ekipmanlarıdır. Philips SPK8404 Mekanik Oyuncu Klavyesi, bu iş için özel olarak üretilmiş bir gaming klavyedir. Bu ürün sayesinde, normal klavyelerde birden fazla tuşla ya da diğer cihazlar yardımıyla yapılan birçok işlev tek tuşla gerçekleşir. Böylelikle, oyun esnasında vakit kaybı yaşanmaz ve ilgi odağı dağılmaz. Bu klavye ile başarılı performanslar sergileme olanağı elde edebilirsiniz. Bu durum sizleri rakiplerinize karşı da avantajlı kılar. Alacağınız galibiyetler için şimdiden kutlamalara başlayabilirsiniz. Üstelik bu cihaz sayesinde, bilgisayarın kontrolü de elinizin altında olur. Fonksiyon tuşları ile oyun zevkinizi bölmek zorunda kalmadan birçok işlevi gerçekleştirebilirsiniz. Bu ürünün sağlam yapısı sayesinde çok uzun süreler bir ekip gibi başarıdan başarıya koşabilirsiniz.

  • Mekanik anahtarlı,uzun ömürlü kullanım
  • Arka tuş aydınlatmasıyla nefes kesen tasarım
  • Oyuna göre ayarlanabilen renk animasyonları

Yüksek Performanslı Gaming Klavye Özellikleri

Yüksek Performanslı Gaming Klavye Özellikleri

Ürün üzerinden yapılan her girdi, hızlı bir şekilde cihaza iletilir. Bu durum, karakterinizin atik hamleler yapmasına yardımcı olur. Philips SPK8404 Klavye, qwerty Türkçe tuş dizilimi ile üretilmiştir. USB kablosu yardımıyla bağlantısı yapılır. Kablo örgü yapıdadır, kırılma ve kopma gibi durumlara karşı dirençlidir. Tuşların arka aydınlatması sayesinde havalı ve modern bir görünüme sahiptir. Philips gökkuşağı aydınlatmalı mekanik klavye Türkçe gaming klavye profesyonel klavye modelinin ışık şiddeti son derece güçlüdür. Böylece tuş aralarında rahatça süzülerek beğeni toplayan görüntüsüne kavuşur. Ürünün renk efektleri, cihaz üzerinde yer alan tuş takımları yardımıyla değiştirilebilir. Bu ürün içerisinde mavi switchlere yer verilmiştir. Bu switchlerin özelliği gereği tuş basım hassasiyeti yüksektir; ancak tuş klikleri bir miktar seslidir. Özellikle tuş tıklamalarında oluşan klik seslerini seviyorsanız, SPK8404 mekanik modelini tercih edebilirsiniz.

İlgi Çeken Özellikleriyle Philips Gaming Klavye Avantajları

İlgi Çeken Özellikleriyle Philips Gaming Klavye Avantajları

Oyun heyecanını katlaması amacıyla geliştirilen arka tuş ışıklandırılması, yedi adet renkten oluşur. Her tuşa bir renk tanımlıdır ve bu renkler sabittir. Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye inceleme fırsatı yakalarsınız, cihazın üst kısmı gümüş renkli olarak karşınıza çıkar. Diğer yarısının ise siyah renk olarak tasarlandığı görülür. Ürünün üzerinde yer alan bilgilendirme ışıkları ile hangi modların aktif olduğunu rahatça görebilirsiniz. Turnuva gibi meydan okumaya dayalı oyunlarda büyük işler başarır. Ayrıca, parmaklarınızla ürüne tam olarak hakim olurken bir yandan da göz hizasında olmasını isterseniz, bu modelin arka sağ ve sol kısmında iki adet ayak mevcuttur. Bu ayaklar, aksesuarın yüksekliğini arttırmak için çok kullanışlı bir özelliktir. Philips SPK8404 Mekanik Klavye modelinin alt kısmında ve köşelerinde yer alan kauçuk parçacıklar sayesinde, masanızdan kaymaz. Böylelikle karşılaşmalarda egemen olan taraf siz olabilirsiniz.

Hayalindeki Oyun Zevki İçin Philips Mekanik Klavye Fiyatları

Hayalindeki Oyun Zevki İçin Philips Mekanik Klavye Fiyatları

Philips siyah/gümüş rainbow mekanik oyuncu klavye fiyatlarında, birden fazla teklife ulaşabilirsiniz. Bu teklifleri karşılaştırarak, ücretlendirmeler arasından bütçenize uygun olan ürünü seçebilirsiniz. Fiyatlar, ürünün gelişmiş özelliklerine göre belirlenir. Bir kiloya yakın ağırlığa sahip olan cihaz, sağlam ve darbelere dayanıklı yapısıyla dikkat çeker. Böylelikle uygun fiyatlar kapsamında sahip olabileceğiniz bu ürünü, yıllarca verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Philips SPK8404 Siyah/Gümüş Rainbow Mekanik Oyuncu Klavye modelinin kullanımı sonunda memnuniyet kaçınılmazdır. Üstelik bu denli memnun kalabileceğiniz bir ürüne, Trendyol üzerinden indirimli fiyat seçenekleri ve kampanyalarla ulaşabilirsiniz. Teknolojinin muazzam dokunuşuyla birleşen cihaz, tam bir oyuncu dostudur. Bu ürün sayesinde her oyununuzda galibiyetin tadını çıkararak, kendinizle gurur duyabilirsiniz.