Philips Tat2205 Upbeat Kablosuz Siyah True Wireless Kulaklık TAT2205BK/00

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Philips Tat2205 Upbeat Kablosuz Siyah True Wireless Kulaklık TAT2205BK/00

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknosa Satıcı Ünvanı: TEKNOSA İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836014439357137 Vergi Kimlik Numarası: 8360144393
    Bu ürün Teknosa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık, ergonomik tasarımı ve yüksek ses kalitesi ile doğrudan kulak kanalınıza oturarak dış gürültüyü engeller ve müziği derin ve net bir şekilde duymanızı amaçlayarak, günlük kullanımda pratiktir. Bulundurduğu dahili mikrofonu sayesinde müzikten telefon aramasına hızlıca geçiş yapabilirsiniz.
  • Philips TAT2205, Philips'in ses mühendisliği uzmanlığına sahip teknolojisi ile geliştirilir ve son derece taşınabilir şarj kutusu, size 12 saate kadar oynatma süresi sunarken, tek bir şarj işlemi ile 4 saat oynatma süresi sağlar. Tamamen şarj edilen portatif kutusu 8 saat oynatma süresi ekleyerek, 15 dakikalık şarjla 1 saatlik ek kullanım süresi elde eder.
  • Siyah Bluetooth kulaklık, modern ve zarif siyah rengiyle minimalist bir tarzı yansıtır ve her türlü giyiminizle uyumludur. Hem spor yaparken hem de günlük yaşamınızda şıklık ve işlevselliği bir araya getirir
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık, sesli aramalar için entegre mikrofonları için telefon görüşmeleri sırasında eller serbest konuşma olanağı gösterir. Google Asistan ya da Siri sesli asistanlara pratik bir şekilde bağlanıp, komutlar verebilirsiniz.
  • 5.1 Bluetooth kulaklık, 5.1V Bluetooth sürümü ile yüksek veri aktarım hızı ve kararlı bağlantı sunarak, kesintisiz müzik dinleme deneyimi sağlar ve müziğin kaynağıyla güçlü bir bağlantı kurulmasına yardımcı olur.
  • Philips TAT2205 TWS, hiçbir kablo karmaşası olmadan her iki kulaklığı bağlayan kablosuz teknolojisi ile özgürlük ve rahatlığınızı düşünür. Net ses ve güçlü bas sunan her bir kulaklık, 4 saatlik oynatma süresi güçlü 6 mm neodimyum akustik sürücülere sahiptir.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık, IPX4 sertifikası suya karşı dayanıklı ve terlemeye karşı korumalı özelliği ile sporcular ve açık hava severler için uygundur.
  • Kompakt şarj kutusuna sahip olan bu kablosuz kulaklık, her yönden koruması ile terleme veya beklenmedik yağmurların keyfinizi kaçırmasına izin vermez.
  • Philips Bluetooth kulaklık TAT2205, konik silikon kulaklık uçları, küçük, orta ve büyük boyutlarda sunulur, böylece her kulak tipinde rahat bir uyum için idealdir. Kulaklık üzerindeki kontroller sayesinde müziği değiştirebilir, aramaları yanıtlayabilir veya reddedebilir ve sesi kolayca açıp kapatabilirsiniz.
  • Philips TAT2205 TWS kulak içi Bluetooth kulaklık, kulaklıkta bulunan düğmeler ile akıllı telefonunuzdaki sesli asistanı etkinleştirir. Telefonunuzdaki asistanı kullanarak müzik çalmasını kontrol etmenizi, yön tarifi almanızı ve daha fazlasını yapmanızı destekler.
  • Philips TAT2205 TWS kulak içi Bluetooth kulaklık siyah modeli, hızlı ve kolay bir şekilde cihazınızla eşleşir. Kutusundan çıkar çıkmaz eşleştirmeye hazır hale gelir ve en son eşleştirilen cihazı hatırlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Philips TAT2205 Upbeat Kablosuz Siyah True Wireless Wireless Kulaklık

Müşterilere dilediği her an dilediği müziği dinleme ve eller serbest telefon görüşmesi yapma imkanı sunan kulaklıklar, gelişen teknolojiyle birlikte kompakt bir yapı kazanır. Kablosuz kulak içi modelleri ise Bluetooth bağlantı yardımıyla çalışır. Müşterilere, kablolara dolanmadan özgür bir şekilde müzik dinleme ve sesli görüşme yapma rahatlığı sunar. Özellikle müzikseverlerin sıklıkla tercih ettiği bu modeller arasında üstün performansı ile dikkat çeken Philips TAT2205 Upbeat kablosuz siyah True Wireless Wireless kulaklık, sahip olduğu yenilikçi teknolojisi ile müşterilere ayrıcalıklı kullanım deneyimi sunar. Siz de için özel olarak tasarlanan Philips TAT2205 TWS modeli ile evde, işte, sporda ya da dilediğiniz her ortamda benzersiz ve kaliteli ses deneyimine erişebilirsiniz.

  • Net ses ve güçlü bas
  • 6 saate kadar müzik dinleme
  • Ergonomik ve kompakt tasarım

Philips True Wireless Wireless Kulaklık Özellikleri

Philips True Wireless Wireless Kulaklık Özellikleri

Yenilikçi 6 mm neodimyum sürücüler ile müşterilere mükemmel ses kalitesi sunan Philips Wireless kulaklık, tizlerin net ve basların ise güçlü duyulmasını sağlar. Pürüzsüz, berrak ve kristal netliğinde ses kalitesine sahip ürün, gürültü ve yankı engelleme teknolojisi ile dinleme konforunu artırırken aynı zamanda telefon görüşmelerinin rahat gerçekleşmesine yardımcı olur. Bunun yanı sıra 3 boy yumuşak silikon uç seçeneği ve kavisli formu ile kulağa tam oturarak müşterilere istikrarlı ve rahat bir kullanım sağlayan ürün, hafif yapısı sayesinde uzun süre takıldığında dahi konfordan ödün vermez. Type-C USB bağlantı ile pratik bir şekilde şarj edilen Philips TAT2205, 6 saate kadar kesintisiz dinleme imkanının yanı sıra kutusundan 8 saatlik oynatma süresi ile desteklenir. Tek bir dolum ile toplamda 12 saat aralıksız kullanım imkanı sağlar.

Güvenli Philips True Wireless Wireless Kulaklık Kullanımı

Güvenli Philips True Wireless Wireless Kulaklık Kullanımı

IPX4 sertifikasına sahip TAT2205BK/00 modeli; güneş ışınlarına, toza ve sıçramaya karşı dayanıklı yapısıyla müşterilere güvenli kullanım imkanı sunar. İster çok sıcak ister yağışlı her türlü hava koşulunda güvenle kullanılan ürün, terden de etkilenmez ve egzersiz sırasında sorunsuz bir şekilde kullanılır. Bunun yanı sıra kulaklık üzerinde bulunan düğmeler yardımıyla kolay bir şekilde kontrol edilen ürün, pratik bir dinleme deneyimi yaratır. Akıllı eşleştirme özelliği sayesinde kutusu açılır açılmaz Bluetooth cihaz ile otomatik bağlantı kurar. 10 metreye kadar geniş kapsama alanına sahiptir. Akıllı telefonun sesli asistanı ile bağlantı kurma özelliği bulunan TAT2205 Philips kulaklık modeli, eşleşilen cihazın uzaktan kontrolüne izin verir. Bu sayede müşterilerin eller serbest şekilde arama yapma, yol tarifi alma gibi desteklere anında ulaşmasına imkan tanır.

Cazip Philips True Wireless Wireless Kulaklık Fiyatı

Cazip Philips True Wireless Wireless Kulaklık Fiyatı

Müşterilere kabloların karmaşası arasında kaybolmadan ve hareket kabiliyetleri kısıtlanmadan özgürce üstün ses kalitesiyle müzik dinleme ve net telefon görüşmeleri gerçekleştirme ayrıcalığı sunan ürün, kulağa tam oturan ergonomik yapısı sayesinde istikrarlı bir kullanıma sahiptir. Bunun yanı sıra, Philips TAT2205BK/00 TWS kulaklık - siyah renk seçeneği ve etkileyici tasarımı ile müşterilerin tarzını yansıtacağı şık ve dinamik bir model olarak öne çıkar. Ayrıca sunduğu ayrıcalıklara göre ulaşılabilir ve uygun fiyatı ile dikkat çeken ürün, kaliteli malzeme seçimi ve dayanıklı yapısı sayesinde uzun ömürlüdür. Siz de üründen uzun yıllar boyunca dilediğiniz aktivite sırasında konforlu bir şekilde faydalanabilirsiniz. Philips TAT2205 Upbeat kablosuz siyah True Wireless Wireless kulaklık fiyat ve kampanyaları hakkında bilgi edinmek için Trendyol’a göz atabilir ve bütçenize uygun şekilde ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Philips TAT2205BK/00 TWS kulaklık - siyah yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.