phototwins 10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod

380 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

phototwins 10 Inç Ring Light Led Işık Tiktok,canlı Yayın Youtube,makyaj,kuaför Make Up Stand Tripod

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Avantaj sepeti Satıcı Ünvanı: ERDOĞAN ÇERİBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3751311227200001 Vergi Kimlik Numarası: 2420237474
    Bu ürün Avantaj sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 10 inç Halka LED Tripod Youtuber Video Selfie Stüdyo Makyaj Işığı 10inch (26cm) 120 ledli - Ergonomik ve şık tasarım - Titreşim ya da sarsılma yapmaz - Doğal aydınlatma ve ışıklandırma - Gölgesiz çekim - Parlama yapmaksızın fotoğraf veya çekimi TELEFON TUTMA APARATI % 1 ile % 100 arasında geniş bir karartma aralığına sahiptir. Özel LED SMD tasarımı, hafif ve taşınabilir. Düşük güç ile çalışır. 50000 saatten fazla LED ömrü. Ekstra Uzun USB kablo. Paket İçeriği : Halka Işık *1 Telefon Tutma Aparatı*1 200cm Stand (TRİPOD)

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Phototwins 10 inç Ring Light Led Işık Canlı Yayın Youtube Makyaj, Kuaför Make Up Stant, Tripod

Son dönemlerde dijital dünyaya içerik üretmek, oldukça yaygın bir hale gelir. Video çekim aşamasında belli bir kalitede ışığa ihtiyaç duyulur. Işığın kalitesi ve videonun çekim aşamasında kullanılan materyaller, oluşturulacak içeriğin yapısını doğrudan etkiler. Tripod alıcılarının alım aşamasında dikkat ettiği birkaç önemli nokta vardır. Bunlar tripodun sahip olduğu halka ışık kalitesi, LED SMD tasarımı ve USB kablosunun olup olmadığıdır. Phototwins 10 inç ring light LED ışık, kaliteli içerik üretimi için gereken tüm özelliklere sahiptir. Bu sayede müşterilere kolay bir çekim süreci sağlar. Ergonomik ve şık yapıya sahip model, beğeni kazanır. Aynı zamanda kaliteli halka ışığı ve uzun USB kablosu ile dikkat çeker. Siz de bu ürüne kolay şekilde ve kısa sürede sahip olabilirsiniz.

  • Ergonomik ve şık yapı
  • 10 inç Ring Light
  • Özel LED SMD tasarım

Kaliteli Phototwins 10 inç Ring Light LED Işık

Kaliteli Phototwins 10 Inç Ring Light LED Işık

Photo Twins tripod, ergonomik ve şık bir tasarıma sahiptir. Farklı çekim alanlarına götürülebilecek ve kullanılan alanda kolayca taşınabilecek şekilde üretilir. Hafif ve taşınabilir yapıdadır. Makyaj ışığı 26 cm, telefon tutma aparatı 200 cm’dir. Bu özellikleriyle pratik kullanım sunar. Ayrıca oldukça dayanıklı bir üretim yapısı vardır. Video çekim sürecinde cihazın sabit durabilmesi için tripodun belli bir ağırlığı kaldırabilmesi gerekir. Bu model, dayanıklı yapısı ile sabitlemek istenilen her cihazı, kolay şekilde taşır. Phototwins 10 inç ring light led ışık yorumları, genellikle ürünün dayanıklılığı ve kalitesine vurgu yapar. Modelin yere sabit olmasını sağlayan üç ayağı vardır. Çekim aşamasında sarsılma ya da titreşim olmaz. Alüminyum ve karbon fiberden üretilmiş sabitleyici ayakları, oldukça sağlamdır. Ergonomik olmasının yanı sıra tasarımı ile de şık ve zariftir. Bu modelle içeriklerinizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Phototwins 10 inç Ring Light LED Işık Avantajları

Phototwins 10 Inç Ring Light LED Işık Avantajları

Beğeni kazanan bu model, özel LED SMD tasarımı ile öne çıkar. Üretimi yarı iletken ve diyot temellidir. Bu sayede ışığı, her yere eşit miktarda ve kalitede yayar. SMD yani Surface Mount Devices; yüzeye monte edilebilir anlamına gelir. SMD üretimi ile çekim yapılacak cihaz, kolay şekilde tripoda yerleştirilebilir. Düşük güç ile çalışan aydınlatması ve 50000 saatten fazla LED ömrü vardır. Bu özelliğiyle uzun kullanıma uygundur. Phototwins 10 inç ring light LED ışık fiyatı, farklı bütçelere hitap eder. Ürün, birçok farklı özelliğe sahiptir. Kalitesine yönelik bir fiyat ile satışa sunulur. Halka ışığı ve telefon tutma aparatının yanında ekstra uzun bir USB kablosuna sahiptir. Tripod kafası, kameranın kolay biçimde hareket edebileceği şekildedir. Kafa kısmını 360 derece döndürüp rahat bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

Cazip Ring Light 10 inç LED Işık

Cazip Ring Light 10 Inç LED Işık

Ring light 10 inch seviyesinde üretilir. Video ya da fotoğraf çekim aşamasında belli bir kalitede ışığın olması gerekir. Kamera objektifini bir halka gibi saran ring light, ışığın her yere eşit bir şekilde dağılmasını sağlar. Böylelikle çekilen alan netleşir. Aynı zamanda gölge oluşumu da engellenir. Özellikle makyaj çekimi gibi netleşmenin ve detayların önemli olduğu videolarda halka ışığın kalitesi çok önemlidir. Halka ışığın inch miktarı da kaliteyi etkiler. Photo Twins tripod, 10 inch seviyesinde halka ışık yansıtır. Çekim aşamasında gölge oluşumu ve parlama tamamen engellenir. Telefon tutma aparatı %1 ile %100 arasında oldukça geniş bir karartma alanına sahiptir. Ayrıca düşük güç ile çalışarak bir tasarruf sağlar. 10 inch ring light ile tamamen doğal bir aydınlatmaya sahip olacağınız bu model Trendyol avantajlarıyla satın alabilirsiniz.