Physicians Formula Gold Ultra Işıltılı Argan Yağı 6406

123,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Physicians Formula Gold Ultra Işıltılı Argan Yağı 6406

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermo Sipariş Satıcı Ünvanı: NAİL AKÇAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Vergi Kimlik Numarası: 0190192500
    Bu ürün Dermo Sipariş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı : Physicians Formula Illuminating Argan Oil 30 mlÜrün Bilgisi : Physicians Formula Illuminating Argan Oil 30 ml Yüz, vücut saç ve tırnaklar için yumuşatmaya, ışıltılı etki sağlamaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Kullanım Bilgisi : Physicians Formula Illuminating Argan Oil 30 ml - Nasıl Kullanmalıyım?Yüz için: 4-5 damla yatmadan önce temizlenmiş cilde parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Vücut için: 6-8 damla temiz vücuda dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Saç için: 5-6 damla saç boy ve uçlarına eşit bir şekilde uygulayınız. Yarım saat bekletikten sonra saçlarınızı yıkayıp bol su ile durulayınız. Tırnak için: 1-2 damla temiz tırnaklara masaj yaparak uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver