Phyto Color Saç Boyası 9d Very Light Golden Blond (Açık Sarı Dore)

600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Phyto Color Saç Boyası 9d Very Light Golden Blond (Açık Sarı Dore)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Prime Sağlık Güzellik Satıcı Ünvanı: PSG PRİME SAĞLIK GÜZELLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733119431200001 Vergi Kimlik Numarası: 7331194312
    Bu ürün Prime Sağlık Güzellik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Doğal yapısı ile saçınızı renklendirirken, cildinize zarar vermeyen, allerjik reaksiyona sebep olmayan, kalıcı ve canlı renkler
  • Bitkisel renklendirici özlerle saçı boyarken aynı zamanda koruyan bitkisel saç boyası
  • Oksidize edici ajanlar ve amonyak içermez
  • Saç telinin yüzeyinde kalır
  • Doğal pigmentlerin rengini etkilemez
  • Saçın temel rengini bir ton değiştirir, saça doğal bir görünüm sağlar
  • Yoğun bitki konsantrasyonu ile beyaz saçı 100 boyar
  • Phyto color akıcı hoş kokulu bir krem boyadır
  • Ürünümüz %100 orjinaldir
  • Kullanımı kolaydırambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Phyto Color Saç Boyası 9d Very Light Golden Blond (Açık Sarı Dore)

Kişinin kendini aynada güzel görmesi öz güveninin artmasına katkıda bulunur. Saçlar da dış görünüşün önemli bir parçasıdır. Aynada güzel ve bakımlı saçlar görmek kişiyi mutlu edebilir. Color saç boyası 9D very light golden blond açık sarı dore bakımlı görünüm için güzel bir renk seçeneğidir. Beyazlayan saçları mükemmel şekilde kapatır. Bitkisel özlü bu boya sayesinde istediğiniz ışıltılı sarı renge kolayca kavuşabilirsiniz. Uzun süre kalıcı etki gösteren ürün saçlarınızı yıpratmadan renk verir. Resorcinol ve paraben içermediği gibi doğal bileşenlere sahiptir. İçerisinde bulunan bitki özleri ile saçınızı yıpratmaz, canlı renkler verir. Böylece saçlarınızın boyamadan önceki doğal yapısını koruyarak bakımlı ve ışıltılı bir görünüme kavuşturur. Ürün özellikleri ise dikkat çekicidir.

  • Beyaz kapatma özelliği
  • Uzun süren kalıcılık
  • Resorcinol ve paraben içermeyen formül

Doğal Yapısı ile Phyto 9D Saç Boyası

Doğal Yapısı ile Phyto 9D Saç Boyası

Uzun süre kalıcılığa sahip olan Phyto 9D saç boyası beyaz kapama özelliği ile saçlarını besleyerek güzel bir görünüm kazandırır. Dermatolojik olarak test edilen ürün cildinize zarar vermez. Resorcinol ve paraben içermez. Bitkiler ve bakım konusunda uzman olan Phytosolba laboratuvarları tarafından kullanılmakta olan bitki özlerinin (kök boya, Brezilya ağacı, katırtırnağı ve koreo) birleşmesi ile oluşur. Bitkisel bir boya olan Phytocolor, renk veren bitkilerin detaylı şekilde bir araya getirilmesi ile ışıltılı doğal bir renk tonu elde etmenize yardımcı olur. Phyto color saç boyası 9D very light açık sarı dore saçlarınıza doğal bir görünüm vererek alerji riskinin en aza indirilmesinde yardımcı olur. Bitkisel besleyiciliği ve antioksidan özelliği sayesinde renk tonunu korumaya yardımcıdır. Kolayca uygulayabileceğiniz boya ışıl ışıl ve canlı bir görünüme kavuşmanızı sağlar.

Phyto Color 9D Saç Boyası Kullanımı

Phyto Color 9D Saç Boyası Kullanımı

Bitkisel özleri ve besleyici özelliği ile zarar vermeyen Phyto Color 9D, uygulama açısından da oldukça kolaydır. Ürünün kutusunun içerisinde 60 ml hazırlayıcı losyon içerikli aplikatör, krem boya tüpü, boya sonrası koruyucu bakım kremi, kullanma kılavuzu ve bir çift eldiven bulunur. Kullanma kılavuzuna göre ürünü saçınıza uygulamanız, uygulama bittikten sonra ürünü saçlarınızda 30 dakika bekletmeniz gerekir. Sonra bol su ile durulayabilirsiniz. Böylece sağlıklı, bakımlı görünen saçlara sahip olabilirsiniz. Boyanın içerisindeki besleyici bitki özleri ile sağlıklı görünüme kavuşabilirsiniz. Ürünü satın alarak saçlarınıza zengin bir görünüm kazandırabilir, bitkisel özler sayesinde parlaklık verebilirsiniz. Hayalinizdeki hem sarı hem sağlıklı saçlara ulaşmanızı sağlayan boya ile dipten uca kadar kolay ve rahat bir şekilde bakım yapabilirsiniz. Ürün özelliklerini ve müşteri geri dönüşlerini inceleyerek boya hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Phyto Color ile Bütçenize Uygun Fiyatlı Saç Boyası

Phyto Color ile Bütçenize Uygun Fiyatlı Saç Boyası

618059109737 Phyto Color boya, içeriğindeki çay dikeni özü besleyici ve antioksidan özelliği ile saç dokusunu korur. Greyfurt esansı ile hatmi çiçeği asidinin birleşimi saçlarınıza ışıltı verir. Bitkisel karışımlarla hazırlanan boya, doğal bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Akmayan kremsi yapısı sayesinde rahatça uygulanır. Diplerden uçlara kadar kolay ve eşit şekilde dağılır. Doğal yapısı sayesinde uygulama sonrası güzel bir koku bırakır. Boya kokusu rahatsız edici değildir. Bütçe dostu bu ürünün bitkisel özlü olması sayesinde canlı, sağlıklı, ışıltılı ve sarı saçlara kavuşmanız kolaylaşır. Boyanın yorumlarını inceleyerek müşterilerin geri dönüşlerinden yararlanabilirsiniz. Uygun fiyatlı ve zahmetsiz uygulaması ile birçok açıdan avantaj sağlayan Color saç boyası 9D very light golden blond açık sarı dore fiyatını inceleyebilir, ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.