Phyto Phanere 120 Kapsül

2.390 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Phyto Phanere 120 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Niqqu Satıcı Ünvanı: TÜLAY BAKI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1330066087
    Bu ürün Niqqu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Phytophanere 120 kapsül ürün açıklaması: Phyto phytophanere 120 kapsül, saç ve tırnaklar için doğal bileşenlerden oluşan gıda takviyesidir. Phyto’nun ilk gıda takviyesi olarak bilinen phytophanere, saç ve tırnakların uzamasını desteklemeye ve güçlendirmeye destek olur. Saçların dökülmesi, ince ve kırılgan bir hale gelmesi stres, çevresel etkenler kaynaklı olabilir. Phyto phytophanere, saçların güçlenip, dolgunlaşmasına ve doğal parlaklığına kavuşmasına en iyi şekilde destek olur. Saçların yeniden hacim ve yoğunluk kazanmasına yardım eder. Saç kalitesinin gözle görülür şekilde artmasını sağlamaya çalışır. Kıvırcık, düz, dalgalı saçlarda veya ince, kalın telli tüm saçlarda kullanıma uygundur. Zayıf ve incelmiş tırnaklar parlaklığını kaybeder ve dış etkilere karşı daha açık hale gelir. Tırnaklar sık sık kırılma sorunuyla baş başa kalabilir. Phyto phytophanere, zengin içeriğiyle tırnakları kırılmalara karşı güçlendirmeye yardım ederken, doğal parlaklığına ulaşmasına destek olur. Kirpiklerin daha iyi uzamasına yardım ederken, kaşların daha güçlü ve yenilenmiş olmasına destek olur. Içeriğinde bulunan bira mayası, b6 vitamini ve çinko, keretin sentezini destekleyerek saç ve tırnakların güçlenmesine yardım eder. Ayrıca, b2,b5, b8 ve e vitaminleri saç ve tırnakta büyüme ve koruma sağlamaya çalışırken, omega 3 ve c vitamini, anti-Stres ve yorgunluk karşıtı etkiye sahiptir. E vitamini saç ve cildi çevresel hasara karşı korumaya yardım ederken, omegas 3 & saçın parlaklığını artırmaya ve her saç döngüsünün ömrünü uzatmaya destek olur. Vitamin b & c sağlıklı saç ve tırnak büyümesini destekler, pro-Vitamin a cildin parlaklığını artırmaya yardım eder. Mevsim hava koşullarındaki değişiklikler nedeniyle saçların daha yavaş büyüdüğü ilkbahar ve sonbahar aylarında kullanılması özellikle tavsiye edilir. Kullanım sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. Ihtiyaç duyulan aralıklarla kullanılabilir. Nasıl kullanılır: Saçlara etkili olabilmesi için 4 ay boyunca her gün 2 kapsül şeklinde kullanılmalıdır.Tırnaklarda etkili olabilmesi için 2 ay boyunca her gün 2 kapsül şeklinde kullanılmalıdır
Geri Bildirim Ver

Phyto 0618059018411 Phanere 120 Kapsül

Takviye edici gıdalar, dengeli ve sağlıklı bir yaşam sürmek isteyen kişiler tarafından tercih edilir. Bu ürünler vücudun vitamin ihtiyacının bir kısmını karşılar. Düzenli bir biçimde beslenmenin yanı sıra takviye gıdalardan destek alarak kendinizi çok daha dinç hissedebilirsiniz. Bu noktada tercih edebileceğiniz Phyto 120 kapsül Phytophanere hem saç hem de tırnak yapısının güçlenmesini sağlar. Bu ürünün içeriğinde yer alan doğal bileşenler, hayalinizdeki görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Phanere, çeşitli nedenlere bağlı olarak dökülen saçların gürleşmesini sağlar. İncelmiş tırnakları da eski sağlığına kavuşturan Phyto 120 kapsül Phytophanere, etkili içeriğe sahip takviye edici gıdalardan bir tanesidir.

  • 120 Adet Kapsüllü Phyto Phanere 120 Kapsül 0618059018411
  • Omega 3, B2, B5, B8 ve E Vitamini Bakımından Zengin Phyto Phytophanere 120 Kapsül
  • Pharene, Saç ve Tırnak Bakımı için Phyto Phytophanere 120 Kapsül

Phyto Phytophanere 120 Kapsülün İçeriğindeki Vitaminler Nedir?

Phyto Phytophanere 120 Kapsülün İçeriğindeki Vitaminler Nedir?

Phyto 0618059018411 120 kapsül Phanere, doğal bileşenlere sahip takviye edici gıdalardan bir tanesidir. Ürünün içeriğinde; B2, B5, B8 ve E vitaminleri ile birlikte omega 3 yağ asidi bulunur. Bu bileşenler, saçların ve tırnakları eski sağlığına kavuşmasına yardımcı olur. Phyto 120 kapsül Phytophanere, farklı saç tiplerine sahip olan bireyler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürünün içeriğinde yer alan omega 3 ise yorgunluğun ve stresin neden olduğu olumsuzlukların etkilerini en aza indirir. Bu ürünü düzenli bir biçimde kullandığınız takdirde oldukça kısa bir süre içinde gözle görülür olumlu etkilere fark edersiniz. Öte yandan ciddi rahatsızlıklara sahip olan bireylerin bu ürünü uzman bir doktora danıştıktan sonra kullanması tavsiye edilir.

Phyto Phytophanere 120 Kapsülün Kullanım Amacı Nedir?

Phyto Phytophanere 120 Kapsülün Kullanım Amacı Nedir?

Phyto 120 kapsül Phytophanere, kısa bir süre içinde istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlar. Ürünün içeriğinde yer alan vitaminler ve mineraller, saç tellerini kalınlaştırır ve güçlendirir. Düzenli bir biçimde kullanılması gereken bu takviye gıda, zararlı çevresel faktörlerin yarattığı olumsuzlukları en aza indirerek kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlar. Saçlar üzerinde olumlu etkisi bulunan bu ürün, kaşların da güçlenmesini sağlar. Phyto 120 kapsül Phytophanere seyrek kaşları dolgunlaştırır ve kişilerin daha keskin bakışlara sahip olmasına imkân tanır. Ürün, keratin sentezini destekleyerek tırnakları güçlendirir. Bu takviye edici gıdanın içinde bulunan bira mayası, ince ve kırılgan bir hâle gelmiş olan güçsüz tırnaklara doğrudan etki eder. Bu ürünün cilt üzerindeki etkisi de kanıtlanmıştır. Phyto 120 kapsül Phytophanere düzenli bir biçimde kullanıldığı takdirde cilde canlılık katar.

Phyto Phytophanere 120 Kapsülü Kimler Kullanabilir?

Phyto 120 kapsül Phytophanere, sağlıklı yetişkinlerin gönül rahatlığı ile kullanabileceği takviye edici gıdalar arasında yer alır. Öte yandan bir kronik rahatsızlığı bulunan kişilerin bu ürünü kullanmaya başlamadan evvel bir uzman hekime başvurması önerilir. Phyto 120 kapsül Phytophanere, düzenli bir biçimde ve tavsiye edildiği gibi kullanıldığı takdirde yaklaşık olarak 6 ay sonra etkisini gösterir. Bu ürünü saçlarınızı güçlendirmek için satın almayı düşünüyorsanız 4 ay boyunca her gün 2 kapsül tüketebilirsiniz. Tırnaklarının güçlü bir yapıya sahip olmasını isteyen bireyler ise 2 ay boyunca her gün 2 kapsül tüketebilir. Tüm bunların yanı sıra bu ürünü çocukların kullanması tavsiye edilmez. Dilerseniz siz de Phyto Phytophanere 120 kapsül yorumlarını inceleyebilirsiniz. Saçlarınızın ve tırnaklarınızın kısa bir sürede güçlenmesini sağlayacak olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.