Pierre Cardin 4'lü Bambu Yüz Havlusu Logo

599,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin 4'lü Bambu Yüz Havlusu Logo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pierre Cardin Home Satıcı Ünvanı: IMCG DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465095536800001 Vergi Kimlik Numarası: 4650955368
    Bu ürün Pierre Cardin Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin 4’lü Bambu Yüz Havlusu
  • Bambu Yüz Havlusu: 50x90 cm (4 Adet)
  • Renkler: Cappucino, Krem, Nil, Pudra
  • Kalite: %60 Bambu, %40 Pamuk
  • Orijinal Pierre Cardin kutusu ile gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Havlu Tipi El Havlusu
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Boyut/Ebat 50 x 90
  • Renk Pembe
  • Beden 50 x 90
  • Desen Düz
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin 4'lü Bambu Yüz Havlusu Logo Mchav19

Havlu çeşitlerine gündelik yaşamda plaj, deniz, banyo, spor gibi birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve yumuşak yapısı ile Pierre Cardin 4’lü bambu yüz havlusu logo MCHAV19 oldukça beğenilir. Cappuccino, nil, krem, pudra renk seçenekleri sunan bu ürün yumuşak ve rahat dokusu ile müşteriyi memnun eder. Aynı zamanda çevre dostu olan Pierre Cardin bambu havlu sıklıkla tercih edilir. 4 havlunun sahip olduğu ebat 50 x 90 santimetredir. Bu ebat el ve yüz için kullanıma uygundur. Ürün %60 bambu, %40 pamuk içerir. Hem bambu hem de pamuk olması su emme kapasitesi ve pratik kullanım açısından avantaj sağlar. Bu özelliği ürünü banyo koşulları için hijyenik bir hale getirir. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Farklı renk seçenekleri
  • Hızlı su emme kapasitesi
  • Yumuşak doku

Pierre Cardin 4’lü Bambu Yüz Havlusu Logo Özellikleri

Pierre Cardin 4’lü Bambu Yüz Havlusu Logo Özellikleri

Temiz ve kolay kullanım sağlayan havlular her zaman dikkat çeker. Pierre Cardin 4’lü bambu yüz havlusu logo kaliteli özellikleri ile banyolarda sade ve temiz bir görünüm imkanı sunar. Hafif bir dokusu olan ürün hava geçirgenliği ile nemi içine çeker. Bu özelliği sayesinde rahatlık ve serinlik verir. Bununla birlikte emiciliği sayesinde nemi absorbe ederek uzun süre kuru ve temiz kalır. Parlak bir görünüme sahip olan kumaşı ile şık tasarıma sahiptir. Anti bakteriyel özelliği olması da müşteriler için büyük bir avantajdır. Bu avantajı ile banyonuzda bakteri üremesini engelleyerek hijyenik bir ortam temin eder. Aynı zamanda ürün, hafif bir yapıda olmasının yanı sıra yıpranma ve aşınmalara karşı oldukça direnç gösterir. Bu kullanışlı ve dayanıklı ürün sayesinde hem hijyenik hem de şık bir banyo yaratma şansı yakalayabilirsiniz.

Pierre Cardin 4’lü Bambu Yüz Havlusu Logo Avantajları

Pierre Cardin 4’lü Bambu Yüz Havlusu Logo Avantajları

Günlük kullanım için düz renk ve sade desenli havlu çeşitleri tercih edilebilir. Pierre Cardin bambu 4’lü yüz havlusu doğal ve zarif özellikleriyle ön plana çıkar. Sade renkleri ile ortama uyum sağlayarak şık bir hava yaratır. Antialerjik özelliğe sahip olan ürün size ve cildinize zarar vermez. Ayrıca geri dönüştürülebilir özelliğe sahip olması ile doğa dostudur. Anti bakteriyel özellikteki yapısı ile kokuyu içinde hapsetmez ve lekelere karşı direnç gösterir. Çok sayıda yıkama yapılması yapısını etkilemez. Yüksek su emme kapasitesi ile hızlıca suyu emerek kolay bir şekilde kurur. Bu sayede temiz bir kokuya sahip olur. Pierre Cardin 4’lü bambu yüz havlusu logo kullananlar sağlıklı ve doğal yapısı bakımından ürünü oldukça beğenir. 4 farklı renk alternatifi sunan bu ürün ile banyonuzda kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Pierre Cardin 4’lü Bambu Yüz Havlusu Logo Fiyatları

Pierre Cardin 4’lü Bambu Yüz Havlusu Logo Fiyatları

Pierre Cardin 4’lü bambu yüz havlusu logo fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu ürün yumuşak dokulu ve yüksek emici özelliği ile sağlığınızı korur. Ürünün içerdiği bambu lifleri güçlü ve esnek bir yapıda olmasını sağlar. Bu güçlü yapı fazla yıkama yapılması ile deforme olmaz. Çok sayıda yıkamaya rağmen renkleri canlılığını korur. Hava geçirgenliği sayesinde vücudun nefes almasına olanak verir. Esnek ve serin bir kumaşa sahip olan ürün yaz aylarında terlemeye de engel olur. Sıvı emiciliği çok hızlıdır ve kolayca kurur. Pierre Cardin 4’lü bambu yüz havlusu logo yorumları ile müşterilerin ürünle ilgili değerlendirmelerini öğrenebilirsiniz. Parlak görünümünden dolayı merserizasyon işlemi gerektirmez. Doğa dostu ve kullanışlı özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlayan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.