Pierre Cardin Erkek Ayakkabı

779 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden:
Beden Tablosu
40
41
42
43
44
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Erkek Ayakkabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sporsever Satıcı Ünvanı: SENA SÜLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5239643486000001 Vergi Kimlik Numarası: 5730543784
    Bu ürün sporsever tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hafif malzemeden üretilmiştir

Ürün Özellikleri

  • Bağlama Şekli Bağcıksız
  • Materyal Tekstil
  • Dış Materyal Tekstil
  • Taban Tipi Düz Taban
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Erkek Ayakkabı

Ayakkabılar, yürürken ayakları korumak, tarzınızı yansıtmak ve daha birçok amaç ile kullanılan ürünlerdendir. Farklı tasarımlara ve kullanımlara yönelik olarak tasarlanan ayakkabılar, her ihtiyaca hitap eder. Pierre Cardin erkek ayakkabı TYC00094343948 spor modeli, sağladığı konfor ile ön plana çıkar. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sizi her konuda memnun eder. Yumuşak tabanı sayesinde yürüyüş yaparken ayaklarınızın yorulmasını engeller. Şık tasarıma sahip bu ürün, birçok kıyafet ile kombinleyebilme fırsatı sunar. Bağcıksız gövdesi giyip çıkarırken zaman kaybetmenizi engeller. Spor kombinler yaparken modern bir görünüş elde etmenizi sağlar. Gün içinde hem tarzınıza uygun giyinmek hem de keyifli yürüyüşler yapmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Üst düzey performans sergileyen bu ürün ile ayak konforunuzu yukarı seviyelere çıkarabilirsiniz.

  • Bağcıksız şık tasarım
  • Ergonomik yapı
  • Dayanıklı tekstil malzeme

Konfor Sağlayan Pierre Cardin Erkek Ayakkabı TYC00094343948

Konfor Sağlayan Pierre Cardin Erkek Ayakkabı TYC00094343948

Kullanışlı ve dayanıklı ayakkabı modelleri her zaman ön plana çıkar. Pierre Cardin erkek ayakkabı, gün içindeki hareket temposuna uyum sağlayabilen yapısı ile büyük beğeni toplar. Spor tasarıma sahip bu ürün ergonomik yapısı ile ayak sağlığını korumanıza yardımcı olur. Tabanındaki yumuşak noktalar uzun süre yürüseniz dahi ayaklarınızın yorulmasını engeller. Kaliteli malzemeden üretilen silikon taban, uzun süreli kullanım olanağı tanır. Yürüyüş sırasında esneyerek rahat bir şekilde hareket etmenizi sağlar. Hava sirkülasyonu sağlayan kaliteli kumaş kaplaması, ayağın terlemesini engeller. Kullanım sırasında hava alan bu ürün, mikrop ve mantar oluşumunu önleyerek sağlıklı ayaklara sahip olmanıza yardımcı olur. Numaranıza göre seçim yapabileceğiniz, spor yaparken yüksek konfor sağlayan bu ürünü günün her anında tercih edebilirsiniz. Hafif tasarıma sahip yapısı sayesinde uzun saatler rahatça yürüyebilirsiniz.

Pierre Cardin Erkek Spor Ayakkabı TYC00094343948 Yorumları

Pierre Cardin Erkek Spor Ayakkabı TYC00094343948 Yorumları

Hem spor yaparken hem de şık bir davete giderken kullanabileceğiniz ürünlere sahip olmak isteyebilirsiniz. Pierre cardin siyah erkek ayakkabı, kusursuz rengi ve sağlamlığı ile sizi her anlamda memnun eder. Düz siyah rengi birçok kıyafetle rahatça kombinleme fırsatı sunar. Üzerinde bağlı bulunan ipler, sizin bağlamakla uğraşmanıza gerek kalmadan esneyerek rahatça giymenizi sağlar. Esneyen ipler tekrar toplanarak ayağın sıkı bir şekilde durmasına yardımcı olur. Üstün konfor sağlayan tabanı sizi her anlamda memnun eder. Tabanda bulunan özel noktalar ayakta en çok yük binen bölümlerde bulunarak baskıyı azaltır ve rahat hareket etmenizi sağlar. Uzun saatler ayakta durmanızı gerektiren bir işe sahipseniz bu ürün ile konforlu bir şekilde çalışabilirsiniz. Satın almadan önce Pierre Cardin erkek ayakkabı TYC00094343948 yorumları ve müşteri önerilerini inceleyerek detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Pierre Cardin Erkek Ayakkabı TYC00094343948 Fiyatı

Pierre Cardin Erkek Ayakkabı TYC00094343948 Fiyatı

Pierre Cardin erkek ayakkabı TYC00094343948 fiyatı belirlenirken ürünün tüm kaliteli özellikleri göz önüne alınır. Üst düzey konfor sunan bu ürün, ayağınızın şeklini alarak yorulma seviyenizi aşağılara indirir. Baskıyı azaltan noktaları ayak sağlığını korurken gün boyu rahat etmenizi sağlar. Spor yaparken bu noktalar sayesinde rahat bir şekilde hareket edebilirsiniz. Kullanılan kaliteli malzemeleri ile uzun süreli kullanımı mümkün kılar. Hava alan tekstil kumaşı sayesinde ayakların terlemesi engellenir ve uzun süre kuruluğu korunur. Kalın tabanı, dayanıklı yapısı ile uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Günlük ve spor kombinler yapmayı seviyorsanız bu modern tasarıma sahip modeli tercih edebilirsiniz. Gün boyu ayaklarınızdaki rahatlığın devam etmesi için satın alabilir, spor yapmayı seven arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Bu kaliteli özelliklere sahip şık ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.