Pierre Cardin Legend Travel Sistem Bebek Arabası Siyah

10.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Legend Travel Sistem Bebek Arabası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MadreNino Satıcı Ünvanı: HASAN GENÇ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0458038179100017 Vergi Kimlik Numarası: 4580381791
    Bu ürün MadreNino tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin Legend Travel Sistem Bebek Arabası Özellikleri
  • Doğumdan itibaren kullanılabilme Ekstra dayanıklı ve özel alaşımlı alüminyum gövde Katlanabilen güneş siperliği Yumuşak dolgulu konfor pedi Yumuşak hava alabilen özel itme sapı kaplaması Çift yönlü kullanılabilen itme kolu 5 nokta emniyet kemeri sistemi Çift yönlü olarak kullanılabilen oturma ünitesi Özel geliştirilmiş mekanizması ile yatış pozisyonları ayarlanabilen port bebe Soğuk havalar için kalın ayak örtüsü Ayarlanabilen ve kolay temizlenen ayak dayanağı 360° dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlekler Yüksekliği ayarlanabilen itme kolu Tek el hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi Çıkarılabilir ön bar Geniş alt sepet Ayak örtüsü 25 kg taşıma kapasitesi 0 + M Oto Koltuğu
  • 0-13 kg arası kullanım Güneşten koruyucu tente Extra dolgulu konfor pedi Yan darbelere karşı kafa koruma minderleri 30° de yıkanabilen kumaş Darbe emici emniyet kemer pedleri 3 noktalı bebek güvenlik kemeri Temizlenme Özellikleri
  • Nemli bir bezle temizleyiniz. Temizliği için asla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır. Kalite Özellikleri
  • Taşıma Koltuğu ECE/R44/04 standardına uygun üretilmiştir. Bebek Arabası EN 1888-2018 standardına uygun üretilmiştir. Kumaş malzemeler azo boya ve fitalat içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler Çift Yönlü
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin IB50375 PC Legend Bebek Arabası

Pierre Cardin bebek arabası, doğumdan itibaren kullanıma uygun olan oldukça sağlam ve hafif bir üründür. Çocukların güvenliği ve konforu göz önünde bulundurularak tasarlanan bu model, oldukça kalitelidir. Dört farklı renk seçeneğine sahip olan Pierre Cardin IB50375 PC Legend bebek arabasında leke tutmayan ve kolay temizlenebilen kaliteli bir kumaş kullanılarak imal edilmiştir. Modern bir tasarıma sahip olan ürün hafifliği sayesinde kolay kullanım imkânı sunar. Bu sayede tamamen düz olmayan zeminlerde dahi rahatlıkla hareket ettirilebilir. Bu bebek arabasının oto koltuğu ise EN 1888/2018 standardına uygun olacak şekilde üretilir. Uzun tekerleklere ve 5 adet emniyet kemerine sahip olan bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Renk Seçenekleri: Gold, Gri, Siyah ve Füme Pierre Cardin Legend Bebek Arabası
  • Taşıma Kapasitesi: 25 kg Pierre Cardin Legend Bebek Arabası
  • Kullanım: Çift Yönlü Pierre Cardin Legend Bebek Arabası

Pierre Cardin IB50375 Pc Legend Bebek Arabasının Özellikleri

Pierre Cardin IB50375 Pc Legend Bebek Arabasının Özellikleri

Pierre Cardin Legend bebek arabası, hafifliğini ve sağlamlığını özel alaşımlı alüminyum gövdesine borçludur. Ürün, bu özelliği sayesinde uzun yolculuklar sırasında dahi konforlu bir kullanım imkânı tanır. Pierre Cardin PC Legend bebek arabası, sepeti ile birlikte toplam 25 kg taşıma kapasitesine sahiptir. Bu sayede çocuğunuzun dış mekânda ihtiyaç duyabileceği bakım ürünleri yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Pierre Cardin IB50375 PC Legend bebek arabası portbebe ile birlikte gönderilir. Aynı tasarım detaylarını barındıran bu iki ürün, bir bütün oluşturur. Bir hayli kullanışlı olan bu eşya, 13 kg taşıma kapasitesine sahiptir ve çamaşır makinesinde kolaylıkla yıkanabilir. Çocuğunuzun güvenliğini sağlayacak olan 3 noktalı emniyet kemerleri ise bu portbebenin öne çıkan özelliklerinden bir diğeridir. Bu eşyada bulunan koruyucu dolgu malzemesi ise bebeğinizin zarar görmesini engeller.

Pierre Cardin Legend Bebek Arabası Ergonomik midir?

Pierre Cardin Legend Bebek Arabası Ergonomik midir?

Legend bebek arabası Pierre Cardin farkı kalitesi ile üretilen oldukça ergonomik bir üründür. 360 derece dönebilen ve gerektiğinde sabitlenebilen ön tekerlekler kolay bir kullanım imkânı sunar. Ebeveynlerin konforu düşünülerek dizayn edilmiş olan ve yüksekliği ayarlanabilen itme kolu, bebeğiniz ile birlikte uzun bir yolculuk yaptıktan sonra sırtınızda ve omuzlarınızda ağrı hissetmenizi engeller. Pierre Cardin IB50375 PC Legend bebek arabasında bulunan fren sistemi, tek el ile devreye girebilir. Bu, ürünün ne kadar güvenli olduğunun bir diğer göstergesidir. Bebeklerin rahatlığı düşünülerek tasarlanmış olan bu ürünün katlanabilir tenteleri, zararlı güneş ışınlarının çocuğunuzun cildine ulaşmasını önler. Oldukça ergonomik bir tasarıma sahip olan bu ürün, bebeklerin ve ebeveynlerin keyifli bir biçimde seyahat etmesine imkân tanır.

Pierre Cardin Pc Legend Bebek Arabası Dayanıklı mıdır?

Pierre Cardin Pc Legend Bebek Arabası Dayanıklı mıdır?

Pierre Cardin IB50375 PC Legend bebek arabası, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu sayede bu ürünü çocuğunuzun doğumundan itibaren uzun bir süre boyunca gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bebek arabasının gövdesi kaliteli ve hafif bir malzeme olan alüminyumdan imal edilmiştir. Çocuğunuzun bulunacağı alanda ise yumuşak dolgulu ve konforlu pedler yer alır. Soğuk havalarda kullanabileceğiniz ayak örtüsü ise bebeklerin üşümesini engeller. Bu ürünün ayak dayanağı oldukça kolay bir biçimde temizlenebilir. İtme sapı ise ayarlanabilen, çift yönlü ve hava alabilen bir yapıya sahip olduğu için uzun bir süre boyunca deforme olmaz. Dilerseniz siz de Pierre Cardin IB50375 PC Legend bebek arabası yorumlarını inceleyebilirsiniz. Böylece diğer ebeveynlerin düşünceleri hakkında bilgi sahibi olursunuz. Bebeğinizin konforlu bir biçimde seyahat etmesine imkân tanıyacak olan bu ürünü, Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.