Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası

7.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İlke Bebe Satıcı Ünvanı: İLKE BEBE GİYİM TURİZM VE GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0473006490100015 Vergi Kimlik Numarası: 4730064901
    Bu ürün İlke Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre cardin vovo kabin boy bebek arabası Alüminyum gövde Ayarlanabilen sırt dayanağı Açılabilir ön bar Geniş alt sepet Taşımayı kolaylaştıran kademe ayarlı çek çek kolu Extra dolgulu iç ped Bebeği soğuk havalarda koruyan ayak rüzgarlığı Ayarlanabilir güneş siperliği Otomatik kilitlenme Katlandığında desteksiz ayakta durabilme Katlı halde uçakta el bagajı olarak kabul edilir Deri itme kolu Kompakt tasarımı sayesinde katlandığında az yer kaplar Uçakta kabin içine almak için özel taşıma kılıfı 0-36 ay arası kullanım 25 kg taşıma kapasitesi Temizlenme özellikleri Nemli bir bezle temizlenebilir Temizliği için asla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 0 - 7 Kg
  • Ek Özellikler Tek Elle Katlama
  • Taşıma Kapasitesi 9-25 Kg
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Materyal Tekstil
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası

Herhangi bir yere giderken ya da seyahat ederken bebek arabası, ebeveynlerin önemli ihtiyaçları arasında yer alır. Hem fonksiyonel hem de bebek açısından rahat bir ortam oluşturan türden bir bebek arabası tercih etmek bu bağlamda önemlidir. Pierre Cardin Vovo kabin boy bebek arabası mavi renkli model bu süreçte değerlendirebileceğiniz modellerden biri olarak sizleri karşılar. Hem şık hem de oldukça konforlu olan Pierre Cardin Vovo kabin bebek arabası ile çocuğunuzu gezdirebilirsiniz. Bebek arabası sahip olduğu özellikleri ve fiyatı bakımından da beğeni toplar. Bebek arabasında ayrıca taşımayı kolaylaştıran kademe ayarlı çek çek kolu da yer alır. Bu sayede yavrunuzu oldukça rahat bir şekilde taşıyabilir, bebek arabası ile uzun süre dilediğiniz gibi yol gidebilirsiniz.

  • Kabin boy
  • Ayarlanabilen sırt dayanağı
  • 25 kg taşıma kapasitesi

Pierre Cardin Kabin Boy Vovo Bebek Arabası Özellikleri

Pierre Cardin Kabin Boy Vovo Bebek Arabası Özellikleri

Pek çok farklı donanıma ve fonksiyona sahip olan Pierre Cardin Vovo kabin boy bebek arabası mavi yorumları açısından değerlendirildiğinde de olumlu dönüşler alır. Kabin boy model hem kız hem de erkek çocuklar için uygundur. 9 - 25 kilogram arasında taşıma kapasitesine sahip olan bebek arabası, aynı zamanda tek elle katlama özelliğine de sahiptir. Kullanışlı bir ürün olması bakımından rahatlıkla Pierre Cardin Vovo bebek arabası tercih edebilirsiniz. 0 - 36 aylık bebekler için uygun ebatlarda olan bebek arabasında ayak rüzgarlığı, güneş siperliği de yer alır. Çeşitli hava koşullarına ve dış etkenlere karşı bebeğinizi koruma altına alabilirsiniz. Üstelik Pierre Cardin bebek arabası deri itme kolu, arka kısımda bebeğin gözlemlenebileceği file kısmı ve kompakt tasarıma sahip olduğundan kolayca katlayarak saklayabilirsiniz. Nemli bir bez yardımı ile de bebek arabasının temizliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Pierre Cardin Kabin Boy Vovo Bebek Arabası Avantajları

Pierre Cardin Kabin Boy Vovo Bebek Arabası Avantajları

Pierre Cardin Vovo kabin boy bebek arabası mavi kullananlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılanır. Bebek arabasının kabin boy olması uzun süre bebekler için kullanılabilir nitelik sağlar. Aynı zamanda bebek arabası uçak yolculuklarında da katlandıktan sonra kabin içerisine alabileceğiniz türdendir. Bu doğrultuda bebek arabası taşınabilme ve saklanabilme özellikleri bakımından sizlere avantaj sağlar. Üstelik fiyat konusunda da uygunluk gösteren bebek arabasını çocuğunuz için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Açılabilir ön bar, geniş alt sepet gibi alanları da bebeğinizle birlikte bebeğinizin eşyalarını taşıyabilmek adına değerlendirebilirsiniz. Kullanışlı bir bebek arabası olması kapsamında bebeğiniz için mavi renkte Pierre Cardin Vovo kabin boy bebek arabasından yana tercih yapabilirsiniz. Bebek arabasının renginin güneş ışığından etkilenerek solmaması için güneş gören bölgeler dışında bir yerde katlayarak saklayabilirsiniz.

Pierre Cardin Kabin Boy Bebek Arabası Fiyatı

Pierre Cardin Kabin Boy Bebek Arabası Fiyatı

Kolay bir şekilde temizlenebilen ve uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabileceğiniz Pierre Cardin Vovo kabin boy bebek arabası mavi fiyatı bakımından da uygunluk gösterir. Hemen hemen her bütçeye uygun bir meblağda olan bebek arabasını rahatlıkla alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle de 0 – 36 ay arasındaki çocuklarınız için Pierre Cardin Vovo kabin boy bebek arabası mavi satın alabilirsiniz. Böylece kabin boy bebek arabasını uzun seyahatlerde yanınızda taşıyabilir, çocuğunuzu rahatça gezdirebilirsiniz. Tek elle katlanabilir olması ile bebek arabası kapalı haldeyken de yer kaplamadan taşınabilmesi ihtiyaç duyulan kolaylığı sağlar. Ürünün hafif olması ve kullanılmadığı zaman yer kaplamadan muhafaza edilebilmesi avantaj sağlayan bir durumdur. Çocuklarınızın da oldukça rahat hissedeceği ve seveceği kabin boy bebek arabasını uygun bir fiyat aralığında Trendyol üzerinden satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.