Pierre Cardin Winter Kırmızı Kadın Pijama Takımı

759,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: M
Beden Tablosu
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Winter Kırmızı Kadın Pijama Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DURULBEBE Satıcı Ünvanı: OĞUZ ATA KAHYAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4716120939200001 Vergi Kimlik Numarası: 4890713474
    Bu ürün DURULBEBE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre Cardin Winter Kırmızı Kadın Pijama Takımı kış konseptine sahip ayrıcalıklı görünümü ile dikkatleri üzerine çeken ürünlerden bir tanesidir. Yeni yılı çağrıştıran pek çok sembolü ile özellikle yılbaşı döneminde kullanılan pijama takımı, kırmızı rengin cesaretinden ilham almıştır. Üst parça kırmızı zemin üzerinde simetrik beyaz geyik detayına sahiptir. Geyik baskısının altında “ Winter” yazmakta ve bu sayede üst parça muhteşem bir uyum yakalamaktadır. Pierre Cardin Winter Kırmızı Kadın Pijama Takımı kapsamında yer alan alt parça kırmızı ve beyaz başta olmak üzere farklı renklerin harmonisiyle tasarlanmıştır. Minimalize edilmiş kar taneleri ve geyik figürleriyle göz alıcı bir görünüm sergilediğini söylemek mümkündür. Muhteşem yapısı ve görünümü ile pijama takımı, konfor ve kullanım kolaylığı vadetmektedir. Stok Kodu : PC8022-S-V1 Marka : Pierre Cardin Renk : 21k Kırmızı Kumaş İçerik : Üst Kumaş : %100 Pamuk, Alt Kumaş : %100 Pamuk Kumaş Tipi : Üst Kumaş : Süprem, Alt Kumaş : Süprem FİYATLAR SEÇİLEN BEDENLERE GÖRE FARKLILIK GÖSTEREBİLİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver