Elgydium Elgydium Beyazlatıcı Kit

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Elgydium Elgydium Beyazlatıcı Kit

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün Adı:Elgydium Beyazlatıcı Kit Ürün Markası:Pierre Fabre Oral Care Etki Alanı:Ağız bakımı. Özet Bilgi: Elgydium beyazlatıcı diş macunu 75ml + Elgydium Clinic 15/100 Diş Fırçası Elgydium Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml Ürünün Faydaları: Özel formülü ile uzun süre beyazlık sağlarken, hijyen sağlama özelliği ile dişlerinizi korur. Nane aroması ile hoş bir ferahlık sağlar. Dişleri doğal beyaz rengine kavuşturarak uzun süre beyaz kalmasını sağlar. Sigara lekesi ve yemek artıklarının sebep olduğu lekelerin kısa sürede giderilmesine yardımcı olur. Kullanım Şekli: Günde üç kere (tercihen yemeklerden sonra ve yatmadan önce) 2-3 dakika boyunca diş fırçasıyla uygulayınız ve durulayınız. Uyarı: 12 yaşından küçük çocuklar tavsiye edilmez. Elgydium Clinic 15/100 Diş Fırçası Ürünün Faydaları: 1. Yumuşak fırça kıllarına sahiptir. 2. Normal fırçalamaya geçişi kolaylaştırır. 3. Fırça kıllarının uçları yuvarlatılmıştır. 4. Delikli fırça kapağı fırça kıllarının kuru ve ayda bir diş fırçanızı yenilemenizi önermektedir.
Geri Bildirim Ver