Genel Markalar Pilates Combo Cadillac Reformer

29.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pilates Combo Cadillac Reformer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vip Pilates Ekipmanları Satıcı Ünvanı: KABADAYI GROUP SPOR MALZEMELERİ İMALATI GIDA TOPTAN VE PERAKENDE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484208623200001 Vergi Kimlik Numarası: 4842086232
    Bu ürün Vip Pilates Ekipmanları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kasamız 30 mm. masif kayından kayından yapılmıştır. Kasa üretimimiz kamalı sistemdir. 5 yaylı taşıyıcı (araba) 8 adet tekerlek kullanılmış olup sessiz bir sürüş konforu sağlar. Patentli mekanizmamız olan footbar sistemimiz, tek hamle ile 5 farklı açıdan istediğiniz yöne rahatça geçebilme özelliğine sahiptir. 3 farklı direnç kademesine sahip gearbar mevcuttur. 5 adet özel üretim direnç yayı (sarı,mavi,yeşil,kırmızı,siyah) Antibakteriyel dikişli deri döşeme ve çökmeyi engelleyen özel üretim sünger. Kolay çıkarılıp takılan JUMPBOARD (saniyeler içinde takılıp çıkartılma özelliği ) Combo Cadillac Reformer - Yükseklik : 215 cm Uzunluk : 240 cm En : 79 cm Kasa Yükseklik : 59 cm Kasa en : 69cm CADİLLAC REFORMER MAKİNEMİZE AİT AKSESUARLAR: 1 Çift handle 1 Çift Strept Çift halat 1 Adet Box 1 Adet Jump Board (Zıplama tahtası) 1 Adet Sarı, 1 Adet Mavi, 1 Adet Yeşil, 1 Adet Kırmızı,1 Adet Siyah yay, 1 Adet uzun mat Pushthrough bar 2 Uzun sarı, 2 Uzun mavi , 2 kısa mavi ,2 kısa yeşil yay, 2 trapez yay 1 Adet emniyet kemeri NOT: 5 YIL YEDEK PARÇA TEMİNİMİZ VARDIR. Ürünlerimiz 3 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Çeşit Reformer Pilates
Geri Bildirim Ver