PİLSAN Eğitici Kedi Klozet

744 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

PİLSAN Eğitici Kedi Klozet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabyStore Satıcı Ünvanı: KOLEKTİF YATIRIM BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0575046372600016 Vergi Kimlik Numarası: 5750463726
    Bu ürün BabyStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eğitici Kedi Klozet-Max. Taşıma Kapasitesi 25 kg.-Sifon Sesi Efektli Işıklı Müzik Kutusu.-Çocukların Tuvalet Eğitimini Eğlenceli Hale Getirir.-5 Noktalı Kaydırmaz Taban.-Boşaltılabilen ve Yıkanabilen Oturak.-Tuvalet Kağıdı Tutuculu.-Açılıp Kapabilen Kapak.-Vida,Civata Gibi Metal Birleştirme Elemanları Kullanılmadan Üretilmiştir. Bu Sayede Korozyon(Paslanma) Riski Bulunmaz. Kolayca Temizlenebilir ve Hijyeniktir.-Portatif Olması Sebebiyle Kolaylıkla Taşınabilir-Şık ve Ergonomik Tasarım-Çocuk Sağlığına Uygun Hammadde Ürün Ölçüleri : Yükseklik 45 cm.Uzunluk 41 cm.Genişlik 27 cm.Yaş Grubu : 18+ AyBarkodu: 8693461111631Item No : 07563PKutu Ölçüleri : 41 x 29 x 26 cm.Desi Değeri: 10

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Eğitici Kedi Klozet 07563P

Çocuk eğitimlerinde anne ve babaların sıklıkla tercih ettikleri Pilsan tuvalet eğitim seti çocuklar için önemli detaylardır. Onların eğitimlere destek olmaktadır. Pilsan eğitici klozet çocuğun öncelikli olarak hangi aşamaları gerçekleştirmesi gerektiği ve bu bilinçle ne kadarlık bir yol aldığını kendi farkına varıyor olması önemli bir ayrıntı olacaktır. Bu nedenle herkes için bir tercih unsuru olan ve son derece beğenilen Eğitici Kedi motifli klozetler son derece eğlenceli tasarımları olacaktır. Pilsan eğitici kedi klozet ile çocukların tasarımları ve standartları bir olmamaktadır. Bu nedenle hemen herkes için bir ayrıcalık olarak kabul edilen ürünlerin birçok noktada detayı bulunur. Pilsan çocuk eğitim setleri kullanıcılarına son derece sağlıklı ve kolay bir eğitim süreci sunmaktadır.

  • Tuvalet Eğitiminde Güvence
  • Annelerin Gözde Ürünleri
  • İşlevsel ve Kullanışlı

Evlerde PİLSAN Eğitici Kedi Klozet 07563P ile Çocukların Tuvalet Eğitimleri

Evlerde PİLSAN Eğitici Kedi Klozet 07563P ile Çocukların Tuvalet Eğitimleri

Anneler için zorlu ve bir o kadar da önemli bir eğitim dönemi olan klozet eğitimleri bebekler için son derece zorlayıcı bir süreç olarak kabul edilmektedir. Sonuç olarak bezlenme kültürüne alışan çocuklar, her zaman kolayı tercih etmektedirler. Bu sebeple hemen her noktada kişilerin beğenileri ve tercihleri bulunmaktadır. Çocukların 18 ay ve üzeri olan bebeklerin kullanımları için ideal bir ürün olan Eğitici klozet Pilsan ile beğenilere açık oldukları görülmektedir. Pilsan kedi klozet çocukların dikkatlerini çekmek için tasarlanan ve bu noktada çok da başarılı oldukları bilinen tasarımlarıdır. Hem tuvalet eğitimini eğlenceli bir hale getirebilir hem de bir travma olmaktan çıkartabilirsiniz. Ebeveynlerin tüm beklentilerini karşılayan bu ürün, tuvalet süreçlerini daha eğlenceli kılmayı hedeflemektedir.

PİLSAN Eğitici Kedi Klozet 07563P ile Anneleri Konfor Alanları

PİLSAN Eğitici Kedi Klozet 07563P ile Anneleri Konfor Alanları

Çocukların tuvalet eğitimleri her noktada kişilerin tercihleri ve sonrasında değerlendirilen en önemli ayrıntıları olmaktadır. Her konuda kişiler için bir tercih unsuru olabilen bu ürünler bebeklerin ya da çocukların tuvalet alışkanlıklarını dengelemektedir. Tuvalet eğitimleri için uzman bir kadro ile üretim sağlayan Pilsan marka değeri olarak da son derece güven duyulan ve ailelerin beğendikleri üretimler gerçekleştirmektedir. Pilsan eğitici kedi klozet içeriği plastik malzemeden yapılmaktadır. Pilsan eğitici kedi klozet kullanımı ise oldukça kolay ve pratik bir temizlenme şekli bulunmaktadır. Her noktada kişilerin tercihlerine yön veren ve neredeyse genel bir standardı bulunan bu ürünlerin eğitim ve geçiş süreçlerinde annelere destek oldukları söylenebilmektedir.

PİLSAN Eğitici Kedi Klozet 07563P Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

PİLSAN Eğitici Kedi Klozet 07563P Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Çocukların bez alışkanlıklarında çıkıp, klozet kültürüne adapte olması kolay ve hemen olabilecek bir durum değildir. Bu nedenle tercihlere uygun planlar ile hazırlanmış ve beğenilere cevap niteliği ile tasarlanmış ürünleri aileler tercih etmektedir. Pilsan eğitici klozet kedi çocukları ilgisini çekiyor olması sebebiyle, kullanım kolaylığı anlamında annelerin en büyük yardımcılarından biri olacaktır. Pilsan eğitici kedi klozet yorumları her noktada kullanıcıların tercihlerine ve zevklerine uygun ürünler ile seçimlerin değerlendirilmesi mümkün olmaktadır. Eğitim setleri ile çocukların tuvalet alışkanlıklarını ediniyor olması ailelerin en keyif aldıkları detaylar arasında yer almaktadır. Bir eğitimi ürünler olmadan veriyor olmak ayrı bir sorun olacakken, eğitim setleriyle birlikte alışkanlıkları kazanmak çok daha kolaydır. Markanın tüm ürünleri ailelerin çocuk eğitimlerinde kullanabilecekleri nitelik ile üretilmektedir. Bu nedenle söz konusu ürünler yüksek satış oranlarına sahiptir. Pilsan eğitici kedi klozet fiyatları değişkendir. Trendyol üzerinden de sipariş verebilir ve değerlendirebilirsiniz.