PİLSAN Pilsan Handy Çit

1.999,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.159,60 TL

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Handy Çit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUJU OYUNCAK Satıcı Ünvanı: JUJU OYUNCAK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484185589300001 Vergi Kimlik Numarası: 4841855893
    Bu ürün JUJU OYUNCAK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilsan Handy ÇitYeni enjeksiyon tasarım çit-8 adet çit-9 adet sabitleme ayağı-Değişik ve Kolay Montaj Şekilleri-Çoklu Kullanım Özelliği-Oyun Parkı-Top Havuzu olarak kullanılabilir-Bir Alanı Bölme Özelliği-Ürün üst üste eklenerek yükseltilebilir-Bahçe Çiti Özelliği-Şık Görünüş Ve Ergonomik TasarımYaş Grubu : 1+ YaşBarkodu: 8693461061929Item No : 06192Kutu Ölçüleri : 70 x 47 x 27 cm.Desi Değeri: 30

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 4 Yaş
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Pilsan Handy Çit

Pilsan Handy çit ürünleri bebeklerin yeni doğduklarında ve gelişim süreçlerinde onları korumak ve güvenli oyun alanları oluşturmak için tasarlanmıştır. Özellikle yeni doğan döneminden itibaren bebeklere konforlu bir oyun alanı üretmek amaçlanmıştır. Çocuklar için yeterli geniş ölçülerine sahip Pilsan Handy çit ile eğlenceli vakitler geçirirken aynı zamanda güvende olmaları da sağlanır. Uzun süre vakit geçirebilecekleri, oyun oynarken keyifli zaman harcayabilecekleri bir alan yaratır. Şık görünümü ve ergonomik yapıları sayesinde özellikle 1 yaşından yukarı çocukların kullanımı için idealdir. İster evinizin içerisinde isterseniz de bahçenizde kolay ve pratik bir şekilde kurarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Değişik şekillerde kurulumu da bulunduğundan alana göre şekillendirebilirsiniz. Küçük ve dar alanlarda daha az miktarda parça kullanarak küçük bir oyun alanı yaratırken geniş bahçelerde parçaların tamamını kullanarak oyun alanını genişletebilirsiniz.

 
  • Renkli ve ergonomik yapıdadır.
  • Kaliteli ve dayanıklı parçalardan üretilmektedir.
  • Kolay ve hızlı kurulumu ile ön plana çıkar.

Pilsan Handy Çit Özellikleri

Pilsan Handy Çit Özellikleri

Pilsan Handy çit 6192 çocuklar için güvenli bir oyun alanı sunar. Ebeveynlerinin desteği olmadan açamayacakları kapı tasarımı sayesinde güvenliği elden bırakmadan özgürce hareket edebilecekleri alan yaratır. Ebeveynler yanlarında olmasa dahi çocukların güven içinde oynadıkları onları da rahatlatır. İçerisine konulan renkli toplar, çocuğun yaşına uygun olarak seçilmiş oyuncaklar ya da diğer aktiviteler ile birlikte eğlenmelerinin yanı sıra eğitici bir alan da oluşturur. Renkli malzemelerden üretilen Pilsan Handy çitler çocuklar için uygun ve sağlıklıdır. 8 parça çit içeriğine sahip ve 9 tane sabitleme ayağı bulunan ürün isteğe bağlı olarak bir alanı ayırma ya da üst üste takılarak daha yüksek bir güvenlik önlemi alınabilir. Çocuklar özgürce hareket edebilecekleri gibi çocuğun hareket ve darbelerine karşı da oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir.

 

Pilsan Handy Çit Kurulumu Kolay mı?

Pilsan Handy Çit Kurulumu Kolay mı?

Farklı renklerden üretilen 6192 kodlu Pilsan Handy çit, çocukların ilgisini ve dikkatini çekecek bir yapıya sahiptir. Renkli oyun çitinin kurulumu da oldukça kolay ve pratiktir. Birbirine geçecek şekilde tasarlanan oyun çitleriniz istediğiniz şekilde birleştirerek oyun alanları oluşturabilirsiniz. İsterseniz dikdörtgen isterseniz de kare şeklinde alan oluşturabilirsiniz. Ayrıca sadece bir şerit şeklinde birleştirerek de evinizi iki parçaya bölebilirsiniz. Bu sayede çocuklarınızın oyuncakları belirli bir alanda dururken onlara kendilerine ait bir sınır belirlemiş de olursunuz. Pilsan Handy çit ürünleri tek bir kutu halinde satılmaktadır. 70 x 47 x 27 cm kutu ölçülerine sahiptir. 8 parçası bulunan oyun içinde 4 farklı renk mevcuttur. Sarı, mavi, kırmızı ve yeşil renklerden oluşan çitler birbirine geçirilerek kurulumu tamamlanır. Çit alanının oynamamsı ve devrilmemesi için 9 sabitleme ayağı ile de bulunduğu alana sabitleyerek daha güvenli bir alan oluşturabilirsiniz.

 

Pilsan Handy Çit Temizliği

Pilsan Handy Çit Temizliği

Sadece evin içinde değil bahçe ya da balkon gibi alanlarda da kolaylıkla kullanabileceğiniz Pilsan Handy çitlerin temizliği de oldukça kolaydır. Çocukların kullanımı olduğu için ağır kimyasal temizleyiciler kullanmadan sadece nemli bir bez ile rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Kaliteli renkleri ve dayanıklı yapıları ile Pilsan çiftlerinin kullanım ömrü de oldukça fazladır. Pilsan Handy çit fiyatı üründen ürüne göre değişiklik gösterdiğinden detaylı fiyat bilgisini Trendyol’dan edinebilirsiniz. Uygun fiyatlı ve yüksek kaliteli çocuk oyun çiti için aradığınız Pilsan ürünlerini Trendyol’dan bulabilirsiniz. Pilsan Handy çit yorumları ürün hakkında kullanıcı görüşlerini bildirerek memnuniyetlerini görmenizi sağlar. Ayrıca Pilsan Handy çit kullanıcı değerlendirmeleri ve yorumlarını inceleyerek güvenle sipariş verebilirsiniz. Hızlı ve pratik şekilde sipariş oluşturarak satın alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.