7
Sallanan Oyuncaklar kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

PİLSAN Pilsan Müzikli Sallanan At

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
919,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.140,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Müzikli Sallanan At

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: babygoo Satıcı Ünvanı: SALİHA CANDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1523018848000001 Vergi Kimlik Numarası: 1990643890
    Bu ürün babygoo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilsan Müzikli Sallanan At Pilsan Müzikli Sallanan At, 36 ay ve üzeri yaş grubu için tasarlanmıştır. At, 50 Kg'a kadar kapasiteye sahiptir ve çocukların güvenliği için devrilmeye karşı önlem alınmıştır. Ayrıca, alt tabla kolayca sökülebilir ve tekerlekleri sayesinde hareket edilebilir. Pilsan Müzikli Sallanan At'ın patentli kilit sistemi, çocukların güvenliği için özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca kanserojen madde içermeyen malzemelerden yapıldığı için çocuk sağlığına uygun bir üründür. Şık görünüşü ve ergonomik tasarımı sayesinde, Pilsan Müzikli Sallanan At, çocukların keyifle oynayabileceği bir oyuncak haline gelir. At, sallanarak kullanılabildiği gibi tekerlekleri sayesinde hareket ettirilebilir. Pilsan Müzikli Sallanan At, çocukların hayal gücünü geliştirmelerine yardımcı olacak ve eğlenceli bir oyun deneyimi sunacak harika bir oyuncaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Pilsan Müzikli Sallanan At Poşetli

Çocuklar için aktiviteler oluşturmak ve onlar için yeni oyunlar yaratmak önemlidir. Bu anlamda, eğlenceli ve fiziksel gelişime katkı sağlayan Pilsan müzikli sallanan at büyük ilgi görür. Rahat kullanımı ile sevilen ürün aynı zamanda sağlam kilit fonksiyonu sayesinde son derece güvenlidir. Ürünün sahip olduğu sallanılabilirlik özelliği aynı zamanda patentli kilit sistemi tabladan sökülerek tekerlekli olarak da değiştirilebilir. Bu sayede ürün çift fonksiyonlu özelliktedir. Sökülebilir sallanan tabla devrilmeye karşı güvenlidir. Fazla büyük olmayan yapısıyla ev içinde kullanıma uygundur. Müzik kutusu bulunan modelin sesi ve pili değiştirilebilir. Çocuk sağlığına uygun ham maddesi ve şık görünüşü sayesinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Çocuklarınızın keyifle oynacağı bu ürünü tercih ederek onları mutlu edebilirsiniz.

  • Birden fazla müzik ve ses
  • Ergonomik tasarım
  • İki farklı kullanım imkanı

Pilsan Müzikli At Özellikleri ve Kullanımı

Pilsan Müzikli At Özellikleri ve Kullanımı

Rahat kullanım sağlayan ve güven veren ürünler her zaman ebeveynlerin öncelikli tercih olur. Pilsan müzikli at ergonomik ve şık tasarımı ile evinizde her alanda kullanıma uygundur. Çocuk sağlığına uygun madde kullanımı ve kalitesi ile bu ürün müşterilerin güvenini kazanır. İki farklı fonksiyona sahip olması size avantaj sağlar. Bu avantaj sayesinde Pilsan sallanan at müzikli oyuncağı hem sallanılabilir biçimde hem de tekerlekli şekilde kullanılır. Böylece çocuklar istediği şekilde ilerleyebilir ya da olduğu yerde sallanabilir. Model, güvenli ve sağlam kilit sistemi ile ön plana çıkar. Oyuncağın baş kısmındaki pilin koruma bandını çıkardığınızda müzik çalışır. Belli bir ağırlığa kadar taşıma kapasitesi bulunan bu ürün devrilmeye karşı güvenlidir. Hem kolay kullanım sağlayan hem de eğlendiren bu oyuncak sizi ve çocuklarınızı memnun eder.

Eğlenceli Anlar Sağlayan Pilsan Müzikli Sallanan At

Eğlenceli Anlar Sağlayan Pilsan Müzikli Sallanan At

Çocuğunuza, küçük akrabalarınıza ya da bir yakınınızın küçük çocuğuna hediye almak isteyebilirsiniz. Bu müzikli ve eğlenceli ürün sayesinde küçük çocukları mutlu edebilirsiniz. Farklı şekillerde değerlendirilebilmesi ve dayanıklı olması uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Pilsan müzikli sallanan at poşetli pil-14363, çift kullanım imkanı ve müzikli olma özellikleriyle öne çıkar. Müzikli olması çocukların ilgisini çeken özelliklerden biridir. Çocukların sese verdiği tepkilere göre istediğiniz zaman sesi kapatıp, açabilirsiniz. Böylece kullanımı kişiselleştirebilirsiniz. Boyutu ve ağırlığının verdiği kolaylık ev içinde istediğiniz alana taşımaya imkan sağlar. Böylece çocuğunuz istediği yerde oynayabilir. Üründe kullanılan hammaddeler çocuk sağlığı açısından zararsızdır. Taşıma kapasitesi 50 kilogramdır. Dayanıklı malzemelerden üretilen modeli uzun süreler boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Devrilmez özelliği sayesinde gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Pilsan Sallanan At Fiyatları ve Yorumları

Pilsan Sallanan At Fiyatları ve Yorumları

Pilsan sallanan at fiyatları belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Bu oyuncak, çocukları neşelendirir. Güçlü kilit sistemine sahip olan üründe tablanın sökülüp, takılması ise oldukça pratiktir. Bu ürün sahip olduğu sallanma ve sürüş fonksiyonu ile her an ve her yerde kullanıma uygundur. Hızlı ve kolay şekilde pilini değiştirebilirsiniz. 3 yaş ve üzeri için kullanılması önerilir. Taşıma kapasitesi 50 kilogram ile sınırlıdır. Güvenli ve sağlam olması rahat kullanım sağlar. Dikkat çeken görüntüsü ve kalitesi ile öne çıkan bu ürün çocuklara eğlenceli zamanlar yaşatır. Ürün hakkında detaylı bilgi almak isterseniz müşteri yorumları size yardımcı olur. Pilsan müzikli sallanan at müşteri yorumları ürünün kullanımı, kolaylığı ve güvenilirliği hakkında fikir sahibi olmanızı kolaylaştırır. Pilsan müzikli sallanan at en uygun ve avantajlı fiyat seçeneklerini Trendyol’da bulabilirsiniz.