Pınar Protein Süt Kakaolu 500 ml

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pınar Protein Süt Kakaolu 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fresh in city Satıcı Ünvanı: YAVUZ ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890845023
    Bu ürün fresh in city tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Pınar 76431 500 ml Kakaolu Protein Süt

Pınar Protein 500 ML laktozsuz kakaolu süt, zengin içeriği ve lezzetiyle dikkat çeken bir üründür. Sütün içeriğinde yer alan vitamin bileşimi, vücudun enerji kazanmasına yardımcı olur. Kakaolu aromasıyla her damak tadına uygun ürün, lezzetli ve kolay içime sahiptir. Bu içecek, spor aktivitesinden sonra veya günlük beslenmede kullanmaya uygundur. Ürün ambalajı, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Sağlıklı karton kutu, içeceğin muhafaza edilmesini ve tadını korumasını sağlar. Sütü kendi kutusunda uzun süre muhafaza edebilir ve keyifle içebilirsiniz. Sağlıklı ve keyifli bir içim sağlayan bu ürünü günlük protein ve kalsiyum ihtiyacınızı karşılamak için tercih edebilirsiniz.

  • 500 ml’lik ürün
  • B1, B3, B6 ve B12 vitaminleri içerir
  • Yağ oranı: % 0,3

Pınar 500 ml Kakaolu Protein Süt İçeriği

Pınar 500 ml Kakaolu Protein Süt İçeriği

Pınar Protein 500 ML laktozsuz kakaolu süt, vitamin ve mineraller açısından oldukça zengindir. İçeceğin doymuş yağ oranı oldukça düşüktür. 100 ml’lik bir porsiyon 209 kcal ihtiva eder. Bu miktar, sporda veya günlük yaşam içinde yakılabilecek bir orandır. Ürünün yağ oranı ise yüzde 0,3’tür. Kalori ve yağ miktarı, tüketimde doygunluk hissini arttırır. İçecek, bu özelliği sayesinde antrenman sonrasında tüketmek için uygundur. Ürünün içeriğinde aynı zamanda zengin bir vitamin bileşimi vardır. Sütte yer alan B1 vitamini, bağışıklığın güçlenmesine katkıda bulunur. Ürünün muhtevasına dâhil olan B3 vitamini, vücudun düzenli çalışmasını sağlar. Bu madde aynı zamanda kardiyovasküler sistemi de destekler. Pınar Protein 500 ml kakaolu süt, B12 açısından da zengin bir içeriğe sahiptir. B12 içeriğiyle hafızayı destekler ve sinir hücrelerinin onarımına katkı sağlar.

Pınar 500 ml Kakaolu Protein Sütü Kimler Tercih Eder?

Pınar 500 ml Kakaolu Protein Sütü Kimler Tercih Eder?

Düzenli egzersiz aktivitesinde bulunuyorsanız Pınar Protein 500 ML laktozsuz kakaolu süt sizin için son derece uygundur. Antrenman sonrasında bu ürünü tüketerek, vücudunuzdaki protein kaybını sübvanse edebilirsiniz. Kakaolu protein sütü, tok tutma özelliğiyle antrenmandan sonraki açlığı bastırmaya yardımcı olur. Ürün, doygunluk hissini artıran yapısıyla diyet listeleri için de ideal bir özelliğe sahiptir. Pınar Protein 500 ML laktozsuz kakaolu süt, ara öğünlerde tüketmek için uygun bir üründür. Ambalaj tasarımı, sütün çantada taşınmasını kolaylaştırır. Yürüyüş, koşu veya bisiklet aktivitesi sırasında kaybettiğiniz enerjiyi geri kazanmak için bu ürünü yanınıza alabilirsiniz. Laktoz intoleransına sahipseniz ve süt içmeyi seviyorsanız bu ürün sizin için ideal bir yapıdadır. Özel protein sütü, laktoz içermeyen yapısıyla keyifli tüketim imkânı verirken hazmı da oldukça kolaylaştırır.

Pınar 500 ml Kakaolu Protein Süt Güvenilir mi?

Zengin muhtevasıyla dikkat çeken Pınar Protein 500 ML laktozsuz kakaolu süt, güvenli bir üründür. Bu sütün içimi oldukça kolaydır. Özel vitamin bileşimi, ürünün sağlıklı bir içeriğe sahip olmasını sağlar. Lezzetli bir yapıda olan süt, günün her saati içilebilir. İçeceğin muhtevasında L Karnitin olarak bilinen özel bir amino asit bileşimi bulunur. Bu bileşim, vücuttaki uzun zincirli yağların parçalanmasına yardımcı olur. Söz konusu aktivite, kilo verme süreçlerinde büyük bir kolaylık sağlar. Ürün, bu özelliği sayesinde diyet ve egzersiz yaptığınız süreçte güvenle tüketebileceğiniz bir yapıdadır. Bu sütü içerken bazı konulara dikkat etmek gerekir. Bazı kişilerde laktoz intoleransından bağımsız süt alerjisi olabilir. Bu kişilerin ürünü tüketmekten kaçınmaları gerekebilir. Antrenman süreçlerinde alınan bütün besinlerin spor koçuna danışılması da faydalı olur. Zengin içeriği ve lezzetli içimiyle süt tüketimini keyifli hâle getiren Pınar Protein süt kakaolu 500 ML ürününü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini merak ediyorsanız Pınar Protein 500 ML laktozsuz kakaolu süt yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.