Pınar Tam Yağlı Süt 1 lt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Pınar Tam Yağlı Süt 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tam Yağlı Süt 1 lt
Geri Bildirim Ver

Pınar Tam Yağlı Süt 1 lt Içecek

İnekten elde edilen tam yağlı süt geniş bir kullanım alanına sahiptir. Pınar markası tarafından kaliteli özelliklere sahip çiğ sütler kullanılarak elde edilir. Uzun ömürlü olarak hazırlanan Pınar tam yağlı süt 1 lt hacmine sahip kutular kullanılarak paketlenir. Hijyenik koşullarda özenle hazırlanan ürün müşteri memnuniyeti gözetilerek paketlenir. Pınar süt tam yağlı 1 lt ürünü ileri teknoloji teknikler kullanılarak üretilir. Bu teknolojiler sayesinde uzun süre dayanıklı bir süt elde edilir. Elde edilen ürün uzun ömürlü olmasının yanı sıra tazeliğini de kaybetmez. Çiftliklerden büyük bir özenle toplanan çiğ süt istenilen standartlarda ürün elde edecek şekilde işlenir. Soğuk zincirin bozulmaması için özel tankerlerle işleme tesisine gelen ham madde müşteri sağlığı düşünülerek özel testlerden geçirilir.

  • UHT özelliğe sahip ürün
  • Tam yağlı inek sütü
  • Eşsiz lezzet

Pınar Tam Yağlı Süt 1 Lt İçecek Özellikleri

Pınar Tam Yağlı Süt 1 Lt İçecek Özellikleri

Çiğ özelliğe sahip hammadde kimyasal, fiziksel ve mikrobiyolojik testlerden geçirilerek işleme alınır. Pınar markasına ait özel tesislerde işlenen sütün yağ oranı müşteri beklentileri ve gıda standartları göz önünde bulundurularak ideal seviyede ayarlanır. Pınar tam yağlı süt 1 lt içecek kaliteli özellikleriyle dikkat çeker. Tam yağlı olarak hazırlanan ürün UHT teknolojisi kullanılarak elde edilir. 135 ile 150 derece aralığında 2 ile 6 saniye süresince tutulan ürün mikroorganizmalardan arınarak uzun ömürlü hale gelir. içeceğin hızlı şekilde bozulmasına neden olan bu mikroorganizmaların uzaklaştırılması sağlık açısından da büyük önem taşır. aseptik koşullarda ambalajlanan içecek tüketime hazır hale gelir. Paket üzerinde yazılı olan son tüketim tarihine kadar güvenle tüketilebilir. Siz de bu kaliteli ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Ürünü dilediğiniz amaç için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Pınar Tam Yağlı Süt Besin Değerleri ve Yorumları

Pınar Tam Yağlı Süt Besin Değerleri ve Yorumları

Süt gibi sağlıklı içeriğe sahip olan gıda maddelerinin besin değerleri son derece önemlidir. Günlük yaşantıda sıklıkla tüketilen inek sütü hayati bileşenler bakımından zengin bir besin maddesidir. 100 ml ürün için hesaplanan değerlere göre bu içecek 3,3 gr yağ içerir. Standartlar doğrultusunda tam yağlı süt için ideal olan bu değer içeceğin lezzetinde büyük rol oynar. Bununla birlikte 100 ml için ölçülen diğer değerler, 4,5 gr karbonhidrat ve 3 gr protein olarak sayılabilir. Ürün için önemli bir bileşen olan kalsiyum miktarı ise 120 mg olarak belirtilir. Ürün içeriğinde bulunan yağın 2,1 gramlık kısmı doymuş yağ asitlerinden meydana gelir. Bu zengin içerikli ürünü sıklıkla tercih eden müşteriler Pınar tam yağlı süt 1 lt içecek yorumları ile görüşlerini dile getirir.

Pınar Tam Yağlı Süt 1 Lt İçecek Fiyatları

Pınar Tam Yağlı Süt 1 Lt İçecek Fiyatları

Kaliteli besin değerleriyle ön plana çıkan tam yağlı süt 1 lt hacme sahiptir. 100 ml ürün için hesaplanan enerji değeri 60 kcal olarak ölçülür. Yüksek mineral değerleri ile çocuklar ve yetişkinler için günlük tüketime uygundur. Pınar tam yağlı süt 1 lt içecek fiyatları ürün miktarı ile doğru orantılı olarak belirlenir. Ayrıca işleme teknikleri de farklı fiyat aralığının oluşmasına sebep olur. Aseptik özelliğe sahip olan kaliteli ambalaj malzemesi sayesinde birçok dış etkene karşı korunaklı olan tam yağlı süt, son güne kadar tazeliğini kaybetmez. Ambalaj özel materyali sayesinde ışık, hava ve nem geçirmez. Bu sayede besin değerleri de korunur. Kapağı açılmayan kutularda bulunan içecekler raf ömrü boyunca oda sıcaklığında muhafaza edilebilir. Siz de bu dayanıklı besin maddesini Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz.