Genel Markalar Cezveli Renkli Çömlek Toprak Fincan Takımı Cezveli Fincan

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Cezveli Renkli Çömlek Toprak Fincan Takımı Cezveli Fincan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KESAL AVANOS Satıcı Ünvanı: MÜSLÜME KESAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5450268068
    Bu ürün KESAL AVANOS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet cezve
  • 6 adet fincan
  • 6 adet fincan altlığı
  • 1 adet mini lokumluk
  • Ürünümüz strafor gömme ambalaj muhafazasında gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

PINARSTORE Cezveli Renkli Toprak Çömlek Fincan Takımı

Pınarstore cezveli renkli çömlek toprak fincan takımı, kahve saatlerini keyifli hâle getirmek için oldukça uygundur. Setin tüm parçaları, ergonomik dizayna sahiptir. Özel olarak tasarlanan modeller, kahve pişirmeyi ve servisi aşamasını kolaylaştırır. Seramikten imal edilen cezve, ısı dengesini koruyarak kahvelerin lezzetli pişmesini sağlar. Renkli çömlek fincan takımı, kaliteli malzemesiyle uzun ömürlü ve dayanıklı kullanım olanağı sunar. Takımda bulunan fincan, tabak, cezve ve lokumluklar şık görünümleriyle dikkat çeker. Bu set, misafirlere kahve ikramında bulunmak için de uygun yapıdadır. Takımda yer alan ürünlerle aynı anda 6 kişiye servis yapılabilir. Ürünler, görünüm ve sağlamlıklarını uzun süre muhafaza edecek biçimde dizayn edilir.

  • Set içeriği: 6 adet fincan, 6 adet fincan altlığı, 1 adet cezve, 1 adet lokumluk
  • Renk: Turuncu
  • Materyal: Seramik

PINARSTORE Cezveli Renkli Toprak Fincan Takımı Özellikleri

PINARSTORE Cezveli Renkli Toprak Fincan Takımı Özellikleri

Pınarstore cezveli renkli çömlek toprak fincan takımı hem pişirme hem de sunum amacıyla kullanılabilir. Bu sette yer alan cezve, ergonomik sap dizaynıyla dikkat çeker. Sap kısmı, gövdenin ısısından etkilenmeyen tasarımıyla kahve pişirmeyi kolay hâle getirir. Takımda 6 adet kahve fincanı ve tabağı yer alır. Fincanların iç hacmi 90 ml’dir. Kulp kısımları, gövdedeki ağırlığı eşit dağıtacak biçimde tasarlanır. Yarım kalp modelindeki seramik kulplar, ergonomik tasarımıyla tutuşu kolaylaştırır. Sette fincan ve cezvelerin yanı sıra bir adet lokumluk bulunur. Bu ürün, kahvenin yanında; lokum, çerez ya da çikolata servis etmek için tasarlanır. Toprak cezve fincan takımı, Türk kahvesinin yanı sıra instant içecek çeşitlerinin tüketiminde de kullanılabilir. Americano ve espresso gibi kahve çeşitlerini, keyifle tüketmeye yardımcı olur.

PINARSTORE Cezveli Renkli Toprak Fincan Takımı Şık mı?

PINARSTORE Cezveli Renkli Toprak Fincan Takımı Şık mı?

Pınarstore cezveli renkli çömlek toprak fincan takımı, kullanışlı özelliğinin yanı sıra görünümüyle de dikkat çeker. Sette yer alan ürünler, doğal turuncu toprak rengindedir. Fincanların iç haznelerinde ise yeşil, kırmızı, kahve, siyah ve pembe renkler uygulanır. Bu tasarım, ürünlerin estetik bir dizayna sahip olmasını sağlar. Fincan tabakları ise sade turuncu rengiyle naturel bir görünüme sahiptir. Sette yer alan lokumluğun iç kısmı lacivert renktedir. Toprak cezve fincan grubunda yer alan ürünler sadece renkleriyle değil şık dizaynlarıyla da dikkat çeker. Göz zevkine hitap edecek biçimde dizayn edilen bu ürünlerle kahve saatlerinize şıklık katabilirsiniz. Bu modeller, süs eşyası olarak da kullanılabilecek biçimde tasarlanır. Özel geliştirilmiş ürünler, rafta ve masada şık bir görünüme sahip olur. Seramik üretim materyaliyle deformasyona direnerek şıklığını uzun süre boyunca korur.

PINARSTORE Cezveli Renkli Toprak Fincan Takımı Kaliteli mi?

Özel bir seramikten üretilen Pınarstore cezveli renkli çömlek toprak fincan takımı, dayanıklı yapıdadır. Takımın ham maddesi olan seramik, ısıya dirençli bir malzemedir. Bu materyalden yapılan cezve, pişirme esnasında herhangi bir çatlama veya deformasyonla karşılaşma riskini ortadan kaldırır. Fincanlar da aynı şekilde sıcak kahveyi muhafaza edecek biçimde tasarlanır. Seramiğin bir diğer özelliği de sağlam yapıda olmasıdır. Sert bir çarpma veya düşüş olmadığı sürece, kullanım esnasında kırılma ve parçalanma görülmez. Fal bakmayı seviyorsanız, bu set sizin için ideal yapıdadır. Fincanı kapatıp fal baktıktan sonra, telveyi temizlemek için su tutmanız yeterlidir. Takımda yer alan bütün ürünler bulaşık makinesinde yıkamak için uygun yapıya sahiptir. Seramik malzeme, yıkama sebebiyle aşınmayacak bir yapıdadır. Şıklığı ve kaliteyi bir arada bulmak için bu ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla edinebilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini merak ediyorsanız, Pınarstore cezveli renkli çömlek toprak fincan takımı yorum ve puanlamalarını inceleyebilirsiniz.