Pioneer Ts-mr2040 200w 20cm Marine Hoparlör

9.949,91 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Pioneer Ts-mr2040 200w 20cm Marine Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Digicomshoop Satıcı Ünvanı: DİGİCOM DAYANIKLI TÜKETİM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295111991400001 Vergi Kimlik Numarası: 2951119914
    Bu ürün Digicomshoop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pioneer TS-MR2040 200W 20 cm Marine Hoparlör Su,korozyon ve ısıya dayanıklı ağır yapısı ile, bu deniz hoparlörleri açık havada sürekli dinamik ses sunmak üzere tasarlanmıştır. Suya dayanıklı IMPP Kompozit Koni sayesinde hoparlör olağanüstü orta bas tepkisi üretir ve aynı zamanda tuzlu su, nem ve aşırı ısınma etkilerine karşı direnir. Hoparlörlerde renk solmalarına karşı dayanıklı bir elastomer kaplama kullanır. Akrilonitril-Elastomer Stiren (AES) Cam Elyaf Takviyeli Sepet manyetik devreyi korur.Hoparlörlerde renk solmasını önlemek ve beyazların sararmalarını engellemek için beyaz AES ızgaraları kullanılır. Altın telli kablolar ve gümüş kaplı kablolar sayesinde olası bir korozyon ve olası bir korozyondan kaynaklanacak sinyal transferi parazitleri önlenmiş olur. Özellikler IMPPTM Blue Injection Molded Polipropilen Koni sayesinde olağanüstü midbass yanıtının keyfini çıkarın. Ana özellikler Empedans 4 ? Frekans yanıtı 25 - 30,000 Maximum Güç 200 Watt Nominal giriş gücü 40 Watt Hassaslık 92 dB Woofer malzemesi Su geçirmez Beyaz IMPP Kompozit Koni Tviter boyutu (mm) 20 mm Tviter malzemesi PI Dome Tweeter with Reflex Horn Boyut 20 cm 2 Yollu ?
Geri Bildirim Ver