Piranha 2145 Gaming Kulaklık Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Piranha 2145

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Piranha 2145 Gaming Kulaklık Işıklı Mikrofonlu Oyuncu Kulaklık Piranha 2145

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknodrom Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: TEKNODROM SANAL MAĞAZACILIK PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836082336000001 Vergi Kimlik Numarası: 8360823360
    Bu ürün Teknodrom Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işıklı kulaklık üzerinde bulunan mavi LED aydınlatma sayesinde hem karanlık ortamlarda kullanım kolaylığı sağlar hem de şık bir görünüm sunar.
  • Piranha kulak üstü kulaklık 120 derece ayarlı mikrofonu ile istenen yöne çevrilir ve sesin daha iyi iletilmesine olanak tanır.
  • Kablolu kulaklık kulak üstü uzun süreli kullanımlarda ağrı ve ağırlık hissi oluşmaması için yumuşak süngerlere sahiptir.
  • Mikrofonlu kulak üstü kulaklık 1,8 metrelik kablo uzunluğu ile esnek bir kullanım deneyimi sağlar.
  • ANC kulak üstü kulaklık dışarıdan gelen sesi filtreler ve bu sayede yalnızca kulaklıktan gelen ses duyulur. Bu özellik oyun, müzik ve filmlerde avantaj sağlar.
  • Siyah kulak üstü kulaklık derin bas ve keskin tiz ses dinamiklerine sahiptir. Böylece müzik deneyiminin bir üst seviyeye taşınması mümkün hale gelir.
  • Piranha 2145 uzun süreli kullanım için kulaklığın en hassas noktası olan kablosu kumaş kaplamadan üretilir. Böylece olası darbe ve bükülmelere karşı en yüksek seviyede dayanıklılığa sahiptir.
  • Piranha 2145 oyuncu kulaklığı kullanım için harici bir uygulama ya da program gerektirmez. Üzerinde yer alan tuşlar sayesinde tüm ayarlamalar kolaylıkla yapılır.
  • Piranha 2145 kulaklık rekabetçi oyunlarda keskin ses kalitesiyle avantaj sağlar.
  • Piranha 2145 Gaming kulaklık kaliteli malzemelerden üretilir ve uzun süreli kullanım için uygundur.
  • USB kulak üstü kulaklık ses kartına ihtiyaç duymaz ve doğrudan USB portu üzerinden bilgisayara bağlanır.
  • Piranha 2145 mikrofonlu oyuncu kulaklığı kaliteli ve yumuşak ped tasarımıyla uzun süreli kullanımlarda konfor sunar.
  • Piranha 2145 ışıklı mikrofonlu oyuncu kulaklığı bulunduğu ortama estetik bir değer katar.
  • Piranha Gaming kulaklık 2145 kablosu üzerinde yer alan tuş ile ses açıp kapatma işlemi yapılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
Geri Bildirim Ver

Piranha 2145 Gaming Kulaklık Oyuncu Işıklı Mikrofonlu Kulak Üstü Yorumları - Trendyol

Oyun oynarken veya müzik dinlerken kulaklığa ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu durumda sesleri tamamen net verebilecek kaliteli bir ürün arayışına girersiniz. Piranha 2145 gaming kulaklık ile kaliteli müzik deneyimini ve tamamen net ses algılamayı tecrübe edersiniz. Oyun oynarken seslerin nereden ve hangi taraftan geldiğini duymanız gerekir. Piranha 2145 sayesinde sesleri daha net duyarsınız. En ufak bir çıtırtıyı dahi fark edip harekete geçebilirsiniz. Kumaş kaplı kablosu sayesinde hareket ettiğinizde kablonun aşınmasından çekinmezsiniz. Cihaz, oldukça dayanıklı ve uzun bir kabloya sahiptir. Yan tarafında bulunan ve 120 derece çevirebileceğiniz mikrofonla arkadaşlarınızla konuşup ses kaydedebilirsiniz. Piranha 2145 gaming kulaklık ışıklı mikrofonlu oyuncu kulaklık Piranha 2145 mavi LED ışığı ile şık bir tasarıma sahiptir. Ürünü keyifle deneyimleyebilirsiniz.

  • Yumuşak sünger pedler
  • Mavi LED aydınlatma
  • Ses ayarlı kablo tuşu

Piranha 2145 Kulaklık Avantajları

Piranha 2145 Kulaklık Avantajları

Kulaklık kullanırken bir program kullanmadan veya tuşa basmadan ses kısabilmek işe yarar. Özellikle ani durumlarda sesi azaltıp açabilmek için ürüne ait bir ses açma kapama düğmesine ihtiyaç duyulur. Piranha 2145 kulaklık kablosu üzerinde bulunan ses açma kapama ayarı ile pratiktir. 1.8 metre uzunluğunda kumaş kaplı kablosu vardır. Bu sayede kasanız, aşağıda veya yukarıda olsa da kablonuz yetişir. Piranha 2145 gaming kulaklık ışıklı mikrofonlu oyuncu kulaklık kullanmak için herhangi bir harici programa ihtiyaç duymazsınız. Dilerseniz tüm ayarlarını üstünden yapabilirsiniz. Mikrofonu 120 derece döner olarak tasarlanır. Bu sayede kullanmadığınız zaman yukarı kaldırabilirsiniz. Diğer zamanlarda ise istediğiniz açıya getirerek ağız hizasına ayarlayabilirsiniz. Piranha 2145 gaming kulaklık yorumlarından müşteri memnuniyetini görüp kararınızı verebilirsiniz. Müşteri yorumları sayesinde ürüne dair kapsamlı şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Piranha Gaming Kulaklık 2145 Özellikleri

Piranha Gaming Kulaklık 2145 Özellikleri

Piranha gaming kulaklık 2145 özelliklerinin başında geniş ses aralığı yer alır. 1.8 metre kablo uzunluğu ve yumuşak ped detaylarıyla konforlu bir kullanım sağlar. Hoparlör çapı 40 mm şeklindedir. Piranha gaming kulaklık 2145 modelinde mavi LED ışık bulunur. Bu da tasarıma ekstra şıklık katar. Oyun için özel olarak tasarlanan bu model ile harika bir deneyim yaşarsınız. Piranha 2145 gaming kulaklık ışıklı mikrofonlu oyuncu kulaklık kullananlar arasında yer almak için hemen siparişinizi oluşturabilirsiniz. Oyun içi ve harici olarak mikrofonunu rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Net ve kaliteli ses aktarımı sağlayan mikrofonu sayesinde başka bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. USB ve 2 adet 3.5 mm girişi bulunur. Işıklandırma USB girişi ile sağlanır. Bu kısmı kullanmak isteğe bağlıdır. Dilerseniz ışıklandırma kısmını devre dışı bırakarak kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

Piranha 2145 Gaming Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Piranha 2145 Gaming Kulaklık Fiyatları ve Yorumları

Piranha 2145 gaming kulaklık ışıklı mikrofonlu oyuncu kulaklık yorumlarına bakarak müşteri deneyimlerine şahit olabilirsiniz. Kullanım sırasında çekilen fotoğraflara bakıp modeli gözünüzde rahatlıkla canlandırabilirsiniz. Bu sayede modeller ilgili kafanızda daha net fikirler oluşur. Ürünün hoparlör kısımlarında bulunan yumuşak pedler, uzun kullanım sağlamak adına kaliteli malzemelerden üretilir. Bu sayede uzun yıllar yıpranmadan kullanabileceğiniz bir ürüne sahip olursunuz. Kablosunun kumaş kaplı olması kadar soketlerinin sağlamlığı ve pedlerinin de kalitesi önemlidir. Tüm bu faktörler ürünü kaliteli ve verimli kılar. Piranha 2145 gaming kulaklık ışıklı mikrofonlu oyuncu kulaklık fiyatlarının modelin performansı ve kalitesi ile orantılı olduğunu görebilirsiniz. Dilerseniz hemen sipariş verip oyun deneyiminizi iyileştirebilirsiniz. Sağdan ya da soldan gelen sesleri rahatlıkla anlayıp tepki verirsiniz. Trendyol ile ses deneyiminizi yükseltecek kaliteli bir modele sahip olabilirsiniz.