Piranha Valfli Önden Şnorkel Deniz Havuz Yüzücü Şnorkeli Büyük

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Piranha Valfli Önden Şnorkel Deniz Havuz Yüzücü Şnorkeli Büyük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YUZMEBURADA Satıcı Ünvanı: TURCAN BİLGİSAYAR SPOR MALZEMELERİ VE HEDİYELİK EŞYA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0869030417500014 Vergi Kimlik Numarası: 8690304175
    Bu ürün YUZMEBURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • VALFLİ YÜZÜCÜ ŞNORKELİ Kafa merkezine konumlanmış tasarımı sayesinde başınız su içinde olduğunda kolay nefes almayı sağlar. Özellikle kelebek ve serbest stil yüzücülerin antrenmanları için çok uygundur. Merkezi monteli yüzme şnorkel yüzme sırasında herhangi bir görüşü engellemeden su direncini azaltmaya yardımcı olur. Kulaçlarınıza ve hareketlerinize odaklanmanız için mükemmel bir tasarıma sahiptir. Tek Yönlü Tahliye Valfı sayesinde alt valftan su ve hava çıkartır. Hiçbir su ve hava kabarcığı yüzmenizi etkilemez. Kulvar yüzüşü sırasında kolay nefes almanızı sağlar. Hızınızı artırmaya yardımcı olur. Yüksek Konforlu Silikon Ağızlık Yumuşak, esnek, birinci sınıf silikon ağızlık, sıfır dişeti tahrişiyle çok rahat hissettirir. Böylece ağzınızda acı ve tahriş hissetmeden yüzme ve nefes alma tekniklerinize odaklanabilirsiniz. Her tip yüzücü için mükemmel boyuttadır. Kolay Ayarlanır Kayış Silikon kayışlıdır, sadece bir kez bastırın ve sağlam bir şekilde tutuşa sahiptir. Ayarlanabilir kafa bandı, yüzme başlıklarına ve yüzme gözlüklerine uyacak şekilde ayarlanabilir. Görüntülediğiniz ürün StockMount tarafından listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver