1
Webcam kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Piranha 9635 PC Kamera Full HD 1080p Webcam Dahili Mikrofonlu

379 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Piranha 9635 PC Kamera Full HD 1080p Webcam Dahili Mikrofonlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İsmeynep Home Satıcı Ünvanı: MEHMET SARI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7460800885
    Bu ürün İsmeynep Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dakikada 60 FPS 1080P webcam görüntüleme yapan bilgisayar kamerası ile görüntülü konuşma yapabilir ve internet sitelerinde canlı yayın açabilirsiniz.
  • Piranha 9635 model webcam kameranın çözünürlüğü Full HD olarak 1920×1080 pikseldir. Bu bilgisayar kamerasıyla karşı tarafa sadece görüntünüz değil aynı zamanda sesiniz de yansır.
  • PC üzerinden iletişim kurmayı sağlayan mikrofonlu webcam modelinde entegre dahili mikrofon bulunur.
  • USB webcam özelliğine sahip Piranha 9635 kamerayı herhangi bir kuruluma gerek kalmadan USB kablosu kullanarak bilgisayara bağlayabilirsiniz.
  • Bütün bilgisayar modellerine uyumlu mini webcam en karanlık ortamlarda bile görüntünüzü karşı tarafa net bir şekilde iletir.
  • Piranha 9635 Full HD 1080P kamera çözünürlüğü sayesinde karmaşık görüntüler bile Full HD görüntülenir.
  • Piranha Full HD webcam kameranın ön kısmında görüntü ve netliği ayarlamak için düğme bulunur. Düğmeyi çevirdikten sonra kameraya manuele alarak kamera netliğini isteğinize göre belirleyebilirsiniz.
  • Full HD webcam 1080P bilgisayar kamerasında bulunan USB portu kamerayı istediğiniz her alana taşıyarak kolayca kullanmanızı sağlar.
  • Piranha 9635 Full HD 1080P dahili mikrofonlu bilgisayar kamerası webcam modelin kablo uzunluğu 120 cm'dir. Kameranın uzunluğu laptop gibi cihazların kullanımı için de uygundur.
  • Piranha 9635 Full HD 1080P webcam dahili mikrofonlu kamerayı bilgisayarınızın ekranına yerleştirerek konforlu kullanım avantajı yakalarsınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kamera Çözünürlük 1080P
  • Kare Hızı 60 fps
Geri Bildirim Ver

Piranha Full HD Webcam Pc Kamera Dahili Mikrofonlu Bilgisayar Kamerası 9635 1080P

Webcamler ile yapılan özel görüşmelerde görüntü kalitesi pek çok kişi için önemlidir. Uzun yıllardır birçok kişi tarafından sıkça tercih edilen markaların başında gelen Piranha, videolu görüşme için Full HD görüntü kalitesi sağlayan PC ürününü sunar. Piranha Full HD webcam PC kamera dahili mikrofonlu bilgisayar kamerası pek çok avantajlı özelliği sayesinde müşterilere konforlu kullanım sağlar. Piranha 1080p Full HD PC kamera modeli özellikle gün boyu online toplantılar gerçekleştiren kişiler için uygundur. Karanlık ortamlarda da kaliteli çekimleri yapacak şekilde tasarlanan bu cihaz, son derece gelişmiş flaşa sahiptir. Siz de Piranha Full HD PC kamera incelemesi yaparak fonksiyonel özelliklere sahip kaliteli bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Dahili mikrofonlu bilgisayar kamerası
  • Yüksek görüntü ve ses kalitesi
  • Full HD çözünürlük

Beğenilen Piranha Full HD Webcam PC Kamera Özellikleri

Beğenilen Piranha Full HD Webcam PC Kamera Özellikleri

Piranha Full HD PC webcam sunduğu özellikler ile müşterilerin beklentilerini karşılayacak tasarıma sahiptir. Piranha Full HD webcam PC kamera ideal bir boyutta üretilir. Siyah renkli bu model, yüksek çözünürlüğe sahiptir. Kompakt bir yapıda olan ürünün kablo uzunluğu 120 cm’dir. Ayrıca üzerinde yer alan klips ile de kullanılabilir. Bağlantı arayüzü USB Tip-A olan Piranha webcam Full HD 1920 x 1080p çözünürlüğe sahiptir. Çözünürlük oranının yüksek olması sonucu görüntülü görüşme kalitesi olumlu etkilenir. Müşterilerin rahatlığı düşünülerek üretilen Piranha Full HD webcam, bilgisayarın üzerinde dik durabilecek şekilde tasarlanır. Piranha Full HD webcam PC kamera dahili mikrofonlu bilgisayar kamerası 9635 1080p 9635p kullananların değerlendirmeleri, cihazın özellikleri ile ilgili olumlu görüşleri içerir. Piranha Full HD webcam PC kamera dahili mikrofonlu bilgisayar kamerası 9635 1080p 9635p yorumlarını okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

Piranha Full HD Webcam PC Kamera Avantajları

Piranha Full HD Webcam PC Kamera Avantajları

Piranha markalı Full HD PC kamera müşteriler için pek çok avantaj sunar. Yüksek görüntü kaliteli görüşmeler yapabilmek için uygun özelliklere sahip bir cihaz gerekir. Bu nedenle Piranha Full HD webcam PC kamera dahili mikrofonlu bilgisayar kamerası 9635 1080p 9635p, müşteriler tarafından beğenilen ürünler arasında yer alır. Çeşitli özelliklere sahip olan Piranha Full HD modelinin dikkat çeken özelliklerinden biri de mikrofonlu olarak dizayn edilmesidir. Ayrıca alt kısmındaki klips sayesinde bilgisayar ekranınızın üzerine kolayca geçirilir. Piranha Full HD PC kamerası ile video konferanslarında sesinizi ve görüntünüzü karşı tarafa iyi bir şekilde iletebilirsiniz. Piranha modelini pratik bir şekilde bilgisayarınıza USB girişi ile entegre edebilirsiniz. Görüntü kaydı net olan bu cihaz, tüm ihtiyaçları karşılar nitelikte olup görüntülü görüşmelerin profesyonel ve keyifli bir hale gelmesine yardımcı olur.

Cazip Piranha Full HD Webcam PC Kamera Fiyatları

Cazip Piranha Full HD Webcam PC Kamera Fiyatları

Piranha Full HD webcam PC kamera dahili mikrofonlu bilgisayar kamerası 9635 1080p 9635p fiyatları cihazın özellikleri ve kullanımı gibi birçok unsur göz önüne alınarak belirlenir. Cihazın sunduğu görüntü ve ses kalitesi, avantajları, pratik kullanılması bunların arasında gösterilebilir. Piranha Full HD PC kamera özellikleri, üstün görüntü kalitesi, performansı ve net görüntü sunması ile müşteriler tarafından beğenilir. Ürünün kamera ile birlikte sunduğu mikrofon özelliği de fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Piranha Full HD PC kamera yorumlar kısmı, cihaz ile ilgili değerlendirmeleri içerir. Siz de ürünü satın almadan önce modeli satın alıp kullanan kişilerin geri dönüşlerine göz atıp detaylı bilgi edinebilir ve merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti yüksek olan Piranha kamera modeline uygun fiyat avantajı ile Trendyol üzerinden sahip olabilirsiniz.