Piranha Şarjlı Vidalama 11 Parça Vidalama

467 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Piranha Şarjlı Vidalama 11 Parça Vidalama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Pil : 3.6 V 800 mah Li-ion - Hız : 250 rpm - Dönme momenti : 2.5 nm - 10+1 parça aksesuar seti - USB şarj - 2 yıl garanti Üretim Yeri: Türkiye

Ürün Özellikleri

  • Tip Şarjlı Tornavida
  • Matkap Türü Darbesiz
  • Akü Kapasitesi 3.5 - 3.9 Ah
  • Akü Volt 6 Volt
  • Akü Sayısı Tek akü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ürün İçeriği Uç Setli
Geri Bildirim Ver

Piranha Şarjlı Vidalama 11 Parça

Matkap çeşitlerine tamirat ve tadilat işleri başta olmak üzere günlük hayatta birçok alanda ihtiyaç duyulur. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan Piranha şarjlı vidalama matkap büyük beğeni toplar. Aynı zamanda montaj işlemlerinin yapımını kolaylaştıran bu ürün sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Piranha şarjlı matkap sizi her anlamda memnun eder. Modelin sahip olduğu 800 mAh li-ion pil uzun süre kullanım sağlar. Model 3,6 V güce sahiptir. Fazla büyük olmayan yapısıyla küçük boşluklarda rahatlıkla çalışma imkanı tanır. Uzun süre bitmeyen batarya kapasitesi sayesinde ara vermeden saatler boyu çalışmanızı sağlar. Matkap, istediğiniz türde uç kullanarak çalışma imkanı tanır. Modelin sahip olduğu yüksek kapasiteli pil sayesinde uzun süre aralıksız çalışabilirsiniz.

  • Yüksek dönme hızı
  • Farklı işlevlere sahip aksesuarlar
  • USB şarj imkanı

Piranha Şarjlı Vidalama Matkap Özellikleri

Piranha Şarjlı Vidalama Matkap Özellikleri

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan aletler her zaman ön plana çıkar. 11 parçalı Piranha şarjlı vidalama matkap sayesinde ihtiyaç duyulan her yerde kolaylıkla montaj veya vidalama işlemleri yapılabilir. Kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün darbesiz olması sayesinde hızla dönerek delme işlemini sağlar. Devir seviyesinin yüksek olması müşteriler için bir avantajdır. Ürün bu avantaj sayesinde dayanıklı metal veya taş malzemeler üzerinde delik açabilir ve montaj işlemini kolay bir şekilde yapabilir. Rahat çalışmayı desteklemek için kablosuz kullanıma uygundur. 2,5 nm dönme momenti ve 250 RPM dönme hızıyla yüksek performans sağlar. Piranha şarjlı vidalama 11 parça set olarak bulunur. Ana gövdenin yanı sıra 10 ayrı aksesuardan yararlanabilirsiniz. Darbesiz çalışma sistemi sert yüzeylerde kullanımı kolaylaştırır. Zor işleri kolaylaştıran ergonomik bir üründür.

Piranha Şarjlı Vidalama Matkap Avantajları

Piranha Şarjlı  Vidalama Matkap Avantajları

Evde veya iş yerinde hızlıca asmak istediğiniz tablo, fotoğraf, duvar saati gibi dekorasyon malzemeleriniz olabilir. Bu kullanışlı ürün sayesinde kısa bir süre içinde istediğiniz vidalama işlemini yapabilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli bu matkap, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Piranha şarjlı vidalama seti teknolojik özellikleriyle öne çıkar. Elinize oturan ergonomik tasarımıyla kullandığınız süre boyunca rahatsızlık hissi oluşmaz. Avantajlı boyutu ve ağır olmayan yapısıyla kısa sürede ve zahmetsiz olarak işlerinizi bitirmenize yardımcı olur. Darbesiz olması sayesinde sert yüzeylerde bile dönerek delik açar. Bu yönüyle aynı zamanda evdeki ufak vidalama işlemlerinde de kullanılabilir. Bu modelin yüksek hızdaki dönme gücü, çalışılan yüzeyde oluşan direnci ortadan kaldırır. Ürünün kablosuz kullanım avantajıyla şarj bitene kadar özgürce çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Piranha Şarjlı Vidalama Matkap Fiyatları

Piranha Şarjlı Vidalama Matkap Fiyatları

Piranha şarjlı vidalama fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model dış ortamlarda da hızlı bir şekilde montaj işlemlerini yapmanıza yardımcı olur. Güçlü pili kısa bir süre içinde sarj olur. Bu model içerdiği parçalarla her zaman çalışmaya hazır halde bekler. Set halinde sahip olabileceğiniz bu ürünün değiştirilebilir uçları bulunur. Bu uçları istediğiniz delik boyutuna göre ve çalışacağınız yüzey malzemesine göre seçebilirsiniz. Ürünün vida boyutuna göre ayarlanabilen uç kısmı zorlanmadan vidalama yapmayı sağlar. Piranha akülü vidalama 11 parçalı set, dikkat çeken estetik görünümü ve yüksek performansıyla ön plana çıkar. Günlük işlerinizde de kullanıma imkan verir ve size eşsiz bir deneyim yaşatır. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.