PiREMiX PİR-500 TAVUK BİTİ ÖNLEYEN SAF DOĞAL DİATOM TOPRAĞI tüm KÜMES HAYVANLARI İÇİN PiREMiX-500 gr

484,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

PiREMiX PİR-500 TAVUK BİTİ ÖNLEYEN SAF DOĞAL DİATOM TOPRAĞI tüm KÜMES HAYVANLARI İÇİN PiREMiX-500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğal Diyatom Toprağı Satıcı Ünvanı: ARMİNE MADENCİLİK İNŞAAT NAKLİYE İTHALAT İHRACAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080035959300013 Vergi Kimlik Numarası: 0800359593
    Bu ürün Doğal Diyatom Toprağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PİREMİX TOZ: (PİR-500 1,5 lt kilitli plastik kavanozda 500 gr ürün vardır) Kümes hayvanları ve kuşlara özgü geliştirilmiştir. Kuşlarda özellikle kuluçka ve folluklarda oluşan bit ve pirelere karşı son derece etkilidir. Kimyasal olmadığı için çok güvenlidir. Kuşlara hiçbir zarar vermez. Yumurta verimini artırır.Kuşların tüylerinin arasına girecek şekilde ellimizle uygulanır. Folluklara ve kümeslere serpilir. Uygulandığı her ortamda bit, pire, kene, uyuz gibi parazitleri anında etkisizleştirir ve tekrar ortaya çıkmalarına engel olur. PİREMİX TOZ çok etkili doğal bir diatom toprağıdır. PİREMİX TOZ diatom toprağının evcil hayvanlardaki dış ve iç parazitlere karşı etki kalitesi, diatomitlerin keskin kenarlarından kaynaklanır. Bu kenarlar parazitlerin kitin tabakasını çizer ve dehidrasyonuna neden olur. Kısaca dehidrasyona uğrayan parazit etkeni su ve kan kaybederek ölür. PİREMİX TOZ Doğal Diatom Toprağı tamamen fiziksel yöntemlerle çalışır. Kimyasal bazlı değildir ve bu nedenle hiçbir kimyasal toksisiteye neden olmadan güvenle kullanılabilir. 72 saat içinde kendisiyle temas eden sinek ve pirelerin %75’ini etkisiz hale getirdiği rapor edilmiştir. PİREMİX TOZ Doğal Diatom Toprağı başta keneler, bitler, pireler ve uyuz etkenleri olmak üzere
  • karıncalar, yaprak bitleri, sinekler, sümüklü böcekler, ev tozu akarları ve hamam böceği gibi haşereleri ortadan kaldırmak için de mükemmeldir. Ortalama parçacık boyutu 12 µm’nin altında (gıda sınıfı) düşük riskli ve çevre dostu bir üründür. Hızlı ve etkili kullanımı ile ihtiyaç duyulan her alanda PİREMİX Doğal Diatom Toprağı’nı kullanabilirsiniz. KULLANIM ŞEKLİ PİREMİX TOZ Doğal Diatom Toprağı fiziksel olarak çalıştığı için mücadele edilecek etkenin bulunduğu yere veya bulunabileceği yüzeye el ile veya pulverizatör kullanılarak uygulanır. ETKİ SÜRESİ PİREMİX TOZ Doğal Diatom Toprağı uygulandığı ortamda kuru kalabildiği sürece devamlı etkinlik gösterebilmektedir. UYARILAR Uygulama yapılırken maske ve eldiven kullanılması tavsiye edilir. Toz halinde olduğu için nadiren allerjik reaksiyonlara neden olabilir.
Geri Bildirim Ver