Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 Cm Dişli

319,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 Cm Dişli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFEPASTACILIK Satıcı Ünvanı: EFE EXPRES GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325125063600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251250636
    Bu ürün EFEPASTACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 Cm Dişli

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Ekmek Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 cm Dişli

Mutfakta çok kullanılan ürünlerden biri bıçaklardır. Bıçakların tek bir işlevi var gibi görülse de yapı ve boyutları bakımından her biri farklı yiyecekleri kesmek için kullanılır. Bıçak çeşitleri arasında et, balık bıçakları olduğu gibi her yemekte tüketilen ekmek için de özel bıçaklar bulunur. Bu gıdaları kesmek için üretilen bu modeller, genellikle tırtıklı ve uzun bir yapıya sahiptir. Böylelikle kolay bir kesme işlemi sağlar. Pirge 38024 Ecco ekmek bıçağı pro 17.5 cm dişli bu bıçaklar arasında yerini alır. Dişli bıçağı ve kolay tutulabilir sapı yardımıyla sert sayılabilecek gıdaları kolaylıkla doğrayabilmenize yardımcı olur. Kolay tutulabilir olması sayesinde kolunuzu yormayan bu özel tasarım bıçak, ekmek dışında sert yapıya sahip diğer ürünlerin de kesimi sırasında kullanılabilir.

  • Ergonomik tutuş
  • Uzun ömürlü kullanım
  • Farklı kesimler için uygun

Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Dikkat Çekici Özellikleri

Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Dikkat Çekici Özellikleri

Çıtır çıtır fırından yeni çıkmış bir ekmeği ya da bir süredir bekleyen bir ekmeği keserken kolay ve hızlı bir şekilde kesme işlemini yapmak isteyebilirsiniz. Bunun yanı sıra fırından yeni çıkmış yumuşak bir ekmeği keserken hamurlaştırmamak ve ekmeğin yapısını bozmamak için bıçağın kusursuz kesmesine ihtiyaç duyabilirsiniz. Pirge Ecco ekmek bıçağı, her iki durumda da size yardımcı olacak şekilde tasarlanır. Uzun yapısı sayesinde büyük sayılabilecek Trabzon ya da köy ekmeği gibi çeşitleri tek seferde kesmenize yardımcı olacak ebatlara sahiptir. 17.5 cm olan bıçak, paslanmaz çelikten üretilir. Bu sayede sürekli kullanmanız gereken bir ürünün çok uzun zaman boyunca ilk günkü gibi kesebilmesini sağlar. Düzgün bir kesim yapabilmesi için bıçak tırtıklı yapıda üretilir. Böylece ekmeği keserken ürünün hamurlaşmasının ya da ezilmesinin önüne geçebilirsiniz.

Dayanıklı Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 cm

Dayanıklı Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 Cm

Ekmek bıçaklarının üretimi sırasında kesim kalitesinin her zaman iyi olmasına önem verilir. Bu nedenle bu model, yapı bakımından diğer ürünlerden farklılıklar gösterir. Bıçağın dişli yapıda üretimi, ekmeklerin iç kısmındaki yumuşaklığı koruyarak kesimini sağlar. Bıçağın tek yüzü tırtıklı iken diğer yüzü ise keskinliği bulunmayan düz yapıda tasarlanır. Ekmek bıçaklarının üretimi, genellikle tek yüzün kesim yapabilmesi için bu şekilde sağlanır. Pirge ekmek bıçağı da bu özellikler göz önünde bulundurularak üretilir. Bu ürüne sahip olmanın sunduğu avantajları keşfedebilmek için ürünü satın alan müşterilerin Pirge 38024 Ecco ekmek bıçağı Pro 17.5 cm dişli yorum ve görsellerini inceleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Müşterilerin ekmek dışında kek, sandviç gibi farklı yapılara sahip yiyecekleri ürün yardımı ile kesebildiği, memnun edici sonuçları keşfedebilirsiniz.

Cazip Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 cm Dişli Fiyat

Cazip Pirge 38024 Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17.5 Cm Dişli Fiyat

Farklı fonksiyonlara sahip olması adına tasarlanan Pirge 38024 Ecco ekmek bıçağı Pro 17.5 cm dişli fiyat aralığıyla da öne çıkar. Fiyatlar, ürünün sunduğu özellikler göz önünde bulundurulur. Ürünün kesme performansı, malzeme kalitesi, kullanım ömrü ve kullanım kolaylığı da bu özellikler arasında yer alır. Mutfak gereçleri arasında hem zaman kazandıran hem de ekmek veya diğer yiyeceklerin yapısının bozulmadan kesimini sağlayan bu ürün, mükemmel deneyim fırsatını sunar. Bu modelin üretiminde birçok özelliğe dikkat edilir. Ürünün ekmeğin kesimini kolaylaştırması, ergonomik ve kişiyi yormadan tutmasını sağlayan yapısı da fiyatını belirleyen özellikleri arasında yerini alır. Bu ürün, tüm ekmeklerin yapısına uygun, düzgün kesim işlemi için gerekli ergonomik yapıya sahip olması ile dikkat çeker. Mükemmel ekmek dilimlerini kesebilmenizi sağlayan ürünü incelemek için Trendyol’un avantajlarından yararlanabilir ve istediğinizi bıçağı satın alabilirsiniz.