Pirge Pure Line Bıçak Seti 3'lü-48010

744,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
12 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
679,90 TL
23 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
744,90 TL
40 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
744,90 TL
12 saat 40 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
744,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pirge Pure Line Bıçak Seti 3'lü-48010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFEPASTACILIK Satıcı Ünvanı: EFE EXPRES GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325125063600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251250636
    Bu ürün EFEPASTACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 46021-Pure Line 3'lü Mutfak Bıçak Seti Mutfağında sade tasarımlı, paslanmaz, keskin bıçak arayanlar için Pure Line Şef Mutfak Bıçak Seti ile mutfağınızda yemek hazırlarken, temel bıçak ihtiyaçlarınızın önemli bir kısmını karşılayabilirsiniz. Küçük boy Sebze bıçağı ile elinizde sebze meyve soyma işlerini yapabilir, Orta boy Mutfak Bıçağı ile sebze, meyve dilimleme işlerinizi, Şef Bıçağı ile tavuk, et, balık, sebze dilimleme, doğrama işlerinizi keyifle yapabilirsiniz. Set içindekiler: 46015 – Pure Line Sebze Bıçağı Geniş 10 cm 46016– Pure Line Mutfak Bıçağı 13 cm 46019– Pure Line Şef Bıçağı 19 cm - Yüksek Karbonlu Paslanmaz Çelik - Buzul Isıl İşlem ile Optimum Sertlik - Ev kullanıcıları için tasarlanmış özel modeller - Özenle, 2 kez Bilenmiş ve Parlatılmış Kesici Ağız - Hijyenik, PP Plastik Enjeksiyon, Ergonomik Sap Yapısı - Hafif Yapısı ile Uzun Süreli Kullanım Kolaylığı

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şef Bıçağı
  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver

Pirge Pure Line Bıçak Seti 3'lü - 48010

Bıçak modelleri her mutfağın olmazsa olmaz gereçleri arasında yer alır. Set halinde satışa sunulan modeller ise sıklıkla tercih edilen seçeneklerdendir. Pirge tarafından üretilen Pure Line bıçak seti 3'lü paketler halinde müşterilerin beğenisine sunulur. Paket içerisinde mutfak, sebze ve şef bıçağı bulunur. Boyutları oldukça ideal olan bu set, keskin bıçak teknolojisine sahiptir. Sade tasarımıyla göz dolduran bu model paslanmaz çelik malzemelerden üretilir. Aynı zamanda temel ihtiyaçlarınızın ve bir bıçakta aradığınız özelliklerin karşılanmasına yardımcı olur. Hijyenik PP enjeksiyonlu sap tasarımı ile temiz ve güvenli bir kullanım gerçekleştirmeniz mümkün olur. Siz de kaliteli ve dayanıklı tasarıma sahip bir bıçak modeli satın almak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz. Keskin uçlu 3 farklı bıçağı dilediğiniz malzemeler için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Keskin bıçak teknolojisi
  • Paslanmaz çelik
  • Sade tasarım

Kesin Uçlu Pirge Pure Line Bıçak Seti 3’lü

Kesin Uçlu Pirge Pure Line Bıçak Seti 3’lü

Keskin uç tasarımına sahip olan bıçak setleri işlemlerinizin kolay bir biçimde gerçekleşebilmesine yardım eder. Pirge Pure Line bıçak seti 3'lü halde satışa sunulur. Her bir bıçağın kendine has özelliği vardır. Paket içerisinde sebze, mutfak ve şef bıçağı bulunur. Sebze bıçağı, soyma işleminin elinizde rahatlıkla gerçekleşebilmesine yardımcı olur. Mutfak bıçağı, meyve dilimlemenize imkan tanımak amacıyla özenle üretilir. Aynı zamanda orta boyu ile ergonomik kullanımı destekler. Şef bıçağı ise tavuk, et ve balık gibi birbirinden farklı besinin dilimlenmesine ve doğranmasına destek olur. Bıçak ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak karşılayan bu kullanışlı modeller sayesinde işlemlerinizi kolaylıkla yerine getirebilirsiniz. Keskin ucuyla satışa sunulan Pirge 3'lü bıçak setini tercih ederek hızlı ve pratik bir şekilde dilimleme yapabilirsiniz. Aynı zamanda güvenilir ve sağlıklı bir deneyim elde edebilirsiniz.

Paslanmaz Çelik Pirge Pure Line 3’lü Bıçak Seti

Paslanmaz Çelik Pirge Pure Line 3’lü Bıçak Seti

Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen bıçak setleri güvenli ve sağlıklı bir kullanım imkanı tanır. Aynı zamanda uzun süre formunu koruyan bu modeller dayanıklılığından ödün vermez. Pirge Pure Line 3'lü şef bıçak seti yüksek karbonlu paslanmaz çelikten üretilerek güvenli kullanımı destekler. Ev kullanımına uygun olarak tasarlanan bu model meyve, sebze, balık ve et gibi birbirinden farklı besinin dilimlenmesine ve doğranmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ergonomik sap yapısıyla da kolay kullanım imkanı sunar. Hafif tasarımı sayesinde elinizde uzun süre tutabilir ve herhangi bir sorun yaşamadan kesme işlemlerinizi yerine getirebilirsiniz. Ürün ile ilgili detaylı bilgilere sahip olabilmek istiyorsanız alt kısmında bulunan yorumları okuyabilirsiniz. Pirge Pure Line bıçak seti 3'lü yorumları sayesinde aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilir ve müşterilerin deneyimlerinden güvenle faydalanabilirsiniz.

Avantajlı Pirge Pure Line Bıçak Seti Fiyatı

Avantajlı Pirge Pure Line Bıçak Seti Fiyatı

Bıçak setlerinin uygun fiyat ile kategorize edilmesi müşteriler tarafından aranan bir özelliktir. Pirge Pure Line bıçak seti 3 parça halinde satışa sunulur ve oldukça uygun fiyata sahiptir. Birbirinden farklı özelliği bulunan bu set, besinlerinizin güvenle dilimlenmesine, doğranmasına ve soyulmasına yardımcı olur. Buzul ısı işleminden geçen bu set optimum sertlik sunarak formunu kaybetmez. Aynı zamanda hasar görmeyen ve çizilmeyen bir özellik gösterir. PP plastik enjeksiyonu ile hijyenik ve kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Keskin ucu 2 kez bilenmiş olduğundan işlemlerinizin kolaylıkla gerçekleşmesine yardımcı olur. Aynı zamanda parlatılan kesici ağzı uzun süre görünümünü korur. Ürünler 10, 13 ve 19 cm boyuta sahip olduğundan ideal bir kullanım alanı sunar. Trendyol sayesinde Pirge Pure Line bıçak seti 3'lü fiyatını inceleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.