Pirge Rulo Boş Bıçak Çantası 6'lı

544,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
544,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Pirge Rulo Boş Bıçak Çantası 6'lı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EFE PASTACILIK Satıcı Ünvanı: EFE EXPRES GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325125063600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251250636
    Bu ürün EFE PASTACILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rulo Bıçak Çantası 6'lı Boş - 81400 Rulo Bıçak Çantası 6'lı Boş ürünümüz bıçaklarınızı muhafaza edebilmeniz için tasarlanmıştır. 6 bıçak gözüne sahip olan ürünümüzün farklı alternatifleri için kategori sayfasına göz atmayı unutmayın. Ölçüleri Boy : 43 cm En: 38 cm (23 cm çelik boyuna kadar bıçaklarınıza uygundur)

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Pirge Rulo Boş Bıçak Çantası 6'lı 81400

Yemek yaparken kullanılan malzemeler ve mutfak eşyaları önem taşır. Bıçaklar da önemli mutfak eşyaları arasında yer alır. Sahip olunan bıçaklar ile yemek yaparken harika sonuçlar ortaya çıkarılır. Aynı zamanda yemeklerin yardımcısı bıçakların güvenliği de önemlidir. Pirge rulo boş bıçak çantası 6’lı 81400 bıçakların muhafaza edilebilmesi için tasarlanır. Ürün tasarımı sadelik ve şıklık göz önünde bulundurularak hazırlanır. Ürün içerisinde 6 adet farklı bölüm yer alır. Ürün yıkanabilir niteliktedir. Rahatlıkla çamaşır makinesinde veya elde yıkanarak temizliği yapılabilir. Ürün görünümü ve tasarımı yer kaplamayacak şekildedir. İçerisinde bıçaklar varken bile şık ve sade tasarımını korur. Pirge rulo boş bıçak çantası 6’lı kullanım rahatlığı ve fazla yer kaplamaması ile dikkatleri üzerine çeker.

  • 6’lı bölüm seçeneği
  • Farklı bıçakları bulundurabilme özelliği
  • Yüksek bıçak koruyuculuğu

Kullanışlı Pirge Bıçak Çantası Özellikleri

Kullanışlı Pirge Bıçak Çantası Özellikleri

Bıçaklar, mutfakta sıklıkla kullanılan eşyalar arasında yer alır. Uzun ömürlü olmaları için zarar görmeyecekleri yerlerde saklanmaları gerekir. Pirge bıçak çantası seti bıçakların düzgün bir şekilde saklanmasına ve kullanım ömrünün uzamasına yardımcı olur. Ürün kumaşı rahatlıkla yıkanabilir. Ürünün temizliğinin de kolay olması tercih sebepleri arasında yer alır. Ürün, kullanım rahatlığı bakımından sadece evlerde değil dışarıda da kullanılabilir. Aile pikniklerinin vazgeçilmezleri arasındadır. Ürün, içerisinde bulunan iki adet yapışkanlı bölme sayesinde kolaylıkla toparlanır ve dağınık bir görüntü oluşturmaz. Ürün kumaşı içinde yer alan bölmeler sayesinde bölme içine konulan bıçaklar, ürün dışına taşmaz ve tehlikeli durum oluşturmaz. Ürün içerisindeki bıçak bölmeleri esnek ve file şeklinde tasarlanır. Ürünün esnek olması da içinde muhafaza edilecek bıçak çeşitliliğinin artmasını sağlar. Rulo bıçak çantası sade görünümü ile beğeni toplar.

Pirge Bıçak Çantası Avantajları

Pirge Bıçak Çantası Avantajları

Pirge rulo boş bıçak çantası 6’lı kullananlar mutfakta sahip oldukları bıçakları koruyarak kullanım ömrünü uzatırlar. Ürün kullanımındaki kolaylığı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Pirge rulo boş bıçak çantası 6’lı yorumları ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, mutfakta ve farklı ortamlarda kullanım avantajına sahiptir. 6 farklı bıçak çeşidini tek bir alanda toplamak ve bıçak çantası ile taşımak da ürünün avantajları arasında yer alır. Ürün, 6 farklı bıçak çeşidini aynı anda içinde bulundururken, mutfaktaki yer sorununa çözüm olur. Ürün, istenilen her yere taşınabilir niteliktedir. Bıçakları saklamak güvenliğin yanı sıra bıçakların kullanım ömrünü de uzatır. Kumaş içerisinde yer alan bölümler her bir bıçak için ayrı şekilde tasarlanır. File bölmelerin esnek olması sayesinde çeşitli boyutlardaki bıçaklar ürünün içerisine kolaylıkla sığabilmektedir.

Bütçenize Uygun Pirge Bıçak Çantası Fiyatı

Bütçenize Uygun Pirge Bıçak Çantası Fiyatı

Pirge rulo boş bıçak çantası 6’lı fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Pirge bıçak çantası tüm ortamlarda rahat kullanım için tercih edilir. Ürün sadece 1 adet parçadan oluşur. Ürünün kolay temizliği ve hızlı kullanımı dikkat çeken detayları arasında yer alır. Ürün içerisinde 2 adet cırt bölme bulunmaktadır. Cırtlar sayesinde ürün sağlam bir şekilde kapatılır ve kazalardan kaçınılmış olunur. Bıçak çantası, içerisinde bulunan bıçakları olası darbelerden korurken aynı zamanda bıçakların hijyenini de sağlar. Ürünün sahip olduğu yapışkan kilidi sayesinde de tüm kazalar önlemiş olur. Siz de ürünü tercih ederek mutfağınızda kullandığınız bıçakları güvenli bir şekilde muhafaza edebilir, bıçaklarınızı darbelerden koruyarak kullanım ömrünü uzatabilirsiniz. Mutfakta veya farklı bir ortamlarda kullanım kolaylığı sunan bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.